15 december 2020 auto beurt en apk laten geven in hoorn. na 1 maand zat er geen druppel olie meer in. terug gegaan. schroef aan onderkant auto nier goed aangedraaid waardoor olie langzaam was weggelopen. wel kosteloos verholpen maar dit had heel slecht af kunnen lopen.
Beste Kim, Oei, dat is niet wat je verwacht na een bezoek aan ons. Onze excuses hiervoor. Gelukkig is het nu wel verholpen, maar mag zeker niet gebeuren. Hopelijk kun je nu wel weer genieten van je auto en heb je er verder geen problemen mee. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan kun je mij altijd even mailen. Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-47377. Groet, Fred
Aanschaf en montage all-seasons banden. Dit was de eerste kennismaking en uitstekend bevallen. Prettig contact en dito behandeling. Kortom klantvriendelijk en goede service. Kom zeker t.z.t. terug.
Ik krijg op vrijdagavond een lekke band. Flinke scheur, dus nieuwe band is nodig. Maar wel voor maandag want dan is er slecht weer met sneeuw voorspeld en wil ik niet met een 'thuiskomertje' van Harderwijk naar Almere en weer terug moeten. Zaterdagochtend gebeld. Probleem uitgelegd. Omdat het om 1 band ging kon ik tussendoor. Supervriendelijk, goed meegedacht en voor 13.00uur had ik mijn auto terug met nieuwe band. Topservice!
Van te voren via email een prijsopgave gevraagd, kom ik in het filiaal in Alphen aan den Rijn om 2 lampjes te vervangen (word niet van te voren gezegd hoe duur het is maar ik dacht ik heb mijn email) is het ineens 9 euro duurder, laat ik mijn email zien wordt er gezegd dat ze het anders hadden gelezen en wordt er ook nog eens gezegd dan doen we de kapotte lampjes wel weer terug! Om nog te spreken over de covid regels lopen 5 jongens, 1 maar met mondkapje en gewoon allemaal bij elkaar!
Ik kwam voor de eerste keer voor nieuwe banden en jullie keken ook ff de accu na die traag opstarte voor deze aktie een nieuwe accu, was ik zeer content want nu rijdt de Skoda perfect
Krap 2 maanden geleden grote beurt gehad bij Kwik Fit Middelburg , alles ok met kanttekening dat remmen niet meer zo goed waren. Nu bij de APK in Goes plots de noodzaak om aan draagarmen rubbers en nog wat meer te moeten vernieuwen om door de keuring te komen. Riekt naar willekeur en geforceerd reparaties opdringen aan de klant. Verder bleek de keurmeester niet aanwezig op dag van de reparatie en moest nieuwe afspraak gemaakt worden voor de APK op een dag dat deze wel aanwezig was
Beste, Ik begrijp dat je hier een onprettig gevoel aan over hebt gehouden. Ik zou dit graag eens willen bekijken en beoordelen. Wil je zo vriendelijk zijn om mij hierover een mail te sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-47345 en het kenteken van je auto. Ik zie je mail graag tegemoet. Groet, Fred
Geweldige service. Kijken net iets verder en geven tips. En niet te beroerd om een klein dingetje erbij o te lossen. Tot slot nog de banden opgepompt en zelfs bij de voorstoelen gezogen!
top bedrijf al jaren met 3 auto's klant komen ze onverwachte dingen tegen geven ze je eerst een belletje top hier kunnen veel garage s een voorbeeld aan nemen
Prima ervaring, snel en correct
vervangen van kapotte rechterspiegel kost ineens 26 euro meer dan vervangen van linkerspiegel in april vorig jaar (80 versus 54). Dit lijkt me bijzonder onnozel. Jongens in de vestiging Leenderweg verder 100 punten; snel, netjes en professioneel.
korting als anwb lid is mijn niet aangeboden ?
Warm welcoming and good service
Puik service
Kon op korte termijn een afspraak maken, balie was vriendelijk, kreeg advies en mijn oude banden werden afgevoerd.
Goed geholpen, reeel advies en monteur met kennis van zaken.
Alleen vervangen wat echt nodig is, geen bla ,bla.
Dit keer voor een apk langsgeweest. Je wordt altijd hartelijk en vriendelijk ontvangen.
Nieuwe banden besteld en afspraak gemaakt via internet. Prijs dus al bepaald. Banden netjes geplaatst en bij afrekenen ook nog eens een een lagere rekening, omdat er net een reclame was ingegaan. Top!
Ben hier al vaker geweest en iedere keer weer een goede service en tot tevredenheid
Nieuwe banden laten monteren in Hoogeveen. Gaat zeer goed om met Corona-regels , voelt heel veilig. Vestigingsmanager is heel vriendelijk, hoefde maar kort te wachten voor 4 banden + uitlijnen en kreeg in die tijd 2x koffie (lekkere!) aangeboden. De bandenaanbieding was bovendien de scherpste die ik op internet tegenkwam.
zie boven
Na overleg distributie riem en apk en grote beurt de auto gebracht . Alles keurig zoals afgesproken . Telefonischs overleg over de kosten. De auto op tijd klaar. Van mij eencompliment
Accu Duracell besteld wordt niet geleverd wel Bosch 5% korting volgens internet bij melden e-mail adres n.v.t. Anwb korting geldt niet voor accu dit staat nergens De medewerkers doen het hartstikke goed Kik fit maakt zijn reclame sprookjes niet waar
Mijn auto voor een grote beurt wordt keurig uitgevoerd en conform de afspraken. Corona proef, ik ben dik tevreden
Ik belde voor een oliewissel en ik kon meteen terecht! Vriendelijke medewerkers, ik ben erg tevreden!