Altijd vriendelijk en duidelijk. Afspraken worden goed nagekomen. Echt een fijne en gezellige plek om te komen. Personeel is zo aardig. Daar word je blij van.
Heel vriendelijk personeel, vooral de vrouw aan de receptie bij binnenkomst en belangrijk niet duur.
Goed geholpen met mijn vragen
Service waar je blij van wordt. (Atoomweg)
Voor de apk keuring geweest en uiteindelijk waren het een paar lampjes die vervangen moesten worden. Helemaal niet duur en toch even gebeld om te checken. Top gedaan!
Vertrouwd ervaring met deskundige hulp
Bandenwissel: goede, vriendelijke en snelle service. Uitvoering nacontrole met klant erbij. Je kan wachten in ruimte met koffie. Afspraak makkelijk te plannen, 1x verschoven door tekort monteurs maar keurig opgelost. Kom hier vaker, altijd alles naar wens.
apk kwam voor niks was geen keurmeester wek erna wel gekeurd vroeg om leen fiets zijn er maar drie.86 jaar moet 5km lopen naar hui en weer terug.(daar word je niet vrolijk van). gr s.v.welij
Goedemorgen, Wat vervelend dit te vernemen. Is er hierin iets wat ik voor u kan betekenen? Ik verneem dit dan graag van u via [email protected] onder vermelding van uw kenteken en referentienummer KL-61979. Met vriendelijke groet, Frank Klantenteam KwikFit
Ster in de ruit laten repareren. Snelle afspraak kunnen maken en alles netjes gegaan volgens afspraak.
Kwikfit Middelburg. Al jaren word ik hartelijk ontvangen én geholpen door de fantastische filiaalmanager. @Kwikfit, zet deze medewerker zeker eens in het zonnetje!
Super vriendelijk personeel en doen precies wat ze beloven! Komen hun afspraken na.
Ik was m’n afspraak voor de APK aanvankelijk vergeten. Dus bracht m’n auto om 11.00 ipv 8.00. De keuring is toch voor sluitingstijd rond gekomen. Bovendien hielp de beheerder mij met m’n autosleutel waarvan de afstandsbediening stuk was. Hij repareerde die door een nieuw batterijtje te leveren. Geweldige service !
Altijd keurige be/afhandeling. Communicatie. altijd keurig via afspraken, ook voorafgaand aan eventuele reparaties.
Onze auto was toe aan APK in combinatie met een service beurt. Zoals afgesproken stond een leenfiets gereed. Vriendelijke ontvangst, halverwege de dag werden we gebeld om ons op de hoogte te houden van de positieve APK-keuring en later die middag stond de auto gereed. Prettige afhandeling en goed advies. Prima !
Vlot en deskundig te woord gestaan. Goed advies.
Makkelijk omzetten afspraak, snel eerste beoordeling mankementen en meteen een goede prijs voor vervanging en snelle afhandeling.
Zeer vriendelijke service en goed meedenken met de klant!
Onverwachts band(reserve) moeten vervangen en ook een loshangend iets onder de auto laten bekijken. De ene dag wiel gebracht, volgende dag alles gefixed. Personeel super vriendelijk.
Tijdens de APK bleek dat de uitlaat aan vervanging toe was. Keurig een telefoontje met een prijsopgave voor een gehele nieuwe uitlaat. Achteraf bleek dat slechts een deel vervangen moest worden en de rekening lager uitviel. Een meevaller dus, dankzij de eerlijkheid van de monteur. Dikke pluim.
All on time.
Zeer vriendelijke service, betonwerk. Heren erg vriendelijk en behulpzaam. Ondanks de taalbarrière kregen we alles voor elkaar. Ik zal deze workshop zeker aanbevelen aan anderen en er volgend jaar ook weer heen gaan.
Professioneel bedrijf, nette uitstraling.
gewoon goed.