Afspraak wordt op tijd nagekomen. vriendelijke ontvangst en afhandeling
Volgens afspraak goed en vriendelijk geholpen.
Ik ben prima geholpen.
Goede communicatie, snel geregeld
Mijn zomerbanden werden door winterbanden vervangen
Ging voor een gratis wintercheck via mijn autoverzekering. Binnen het uur was de auto klaar. Goed advies gekregen betreffende mijn accu.
Ik vind dat ik een top service heb gekregen!
Prettige afhandeling, flexibel bij noodzakelijke aanpassingen.
Half oktober heeft mijn auto bij KwikFit Harderwijk een grote beurt gehad. Hierbij zijn er ook wat kleine reparaties verricht. Uitstekend geholpen! Helaas zijn de mankementen een paar weken later teruggekomen (wat kan gebeuren). Aangezien ik momenteel in Deventer woon, ben ik met mijn auto naar de Hoge Hondstraat gegaan. De mankementen zijn zonder kosten keurig gerepareerd. Erg netjes en goede service!
Er mogen maar 2 mensen binnen ivm Corona. Er waren 4 mensen binnen ik heb buiten gewacht. Van het personeel was niemand die er iets can zij
Goedemorgen Coby, Wat goed dat je op dat moment voor jezelf hebt gekozen en buiten hebt gewacht. In de afgelopen tijd zijn wij erg druk geweest met alles corona 'proof' te maken. Waaronder ook een bordje op de deur met het aantal mensen wat naar binnen mag. Dagelijks maken wij mee, dat dit niet altijd wordt opgevolgd. In de basis zijn mensen die een auto rijden, volwassen mensen en wij verwachten hierin dan ook eigen verantwoordelijkheid van de volwassen persoon. Als een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid hierin neemt, hoeven wij ook niet op te treden. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij Klantenservice KwikFit
Super netjes geholpen, goede uitleg gekregen en heel vriendelijk!
Prima ontvangst en gasten wachtruimte Prima bandenwissel binnen de tijd Zeer nette eindcontrole Uitstekende anti coronamaatregelen
Akku bestellt en volgende dag geplaatst. Alles bestens.
Prima.
namen de tijd en hebben goed naar mijn auto gekeken.
Via ANWB nieuwe Philips x-tremevision pro 150 H4 lampen gekocht. Was E36,95 Naderhand op internet gezocht; diverse firma’s welke ze zo voor rond de E30,- aangeboden werden, geen verzendkosten. Wel vriendelijke heer achter de balie, veel administratie werk voordat hij klaar was. Was eerste en denk laatste bezoek.
Er is een spijker uit een voorband verwijderd. Op de rekening staat dat dit wiel is gebalanceerd. Ik twijfel ten zeerste of dat is gebeurt. Aan de oude loodjes was niet te zien dat ze überhaupt door de monteur waren aangeraakt. Er is geen loodje verplaatst of vernieuwd. Ik neem dat Kwik-Fit zéér kwalijk.
Ik ben goed geholpen door Kwik-Fit. Ik kon snel terecht, ze snapten direct wat er mis was en het was binnen no-time opgelost.
Ik was vanmorgen in de kwikfit voor een bandenwissel in Utrecht. Alle parkeerplekken waren bezet dus parkeerde hem voor de deur liep naar binnen en vertelde dat ik hem heel asociaal voor de deur had gezet maar dat er geen plek was en waar ik hem het beste nu kon neerzetten. Dus die jongen zei heel netjes oh geen probleem we rijden hem toch zo naar binnen. Ok prima. Komt er een ouder mannetje uit de werkplaats 3 min later de wachtkamer in. Er staat een auto voor de deur. Dus ik zei ja sorry dat ben ik heel asociaal maar die jongen zei dat hij meteen naar binnen werd gereden. Zegt hij ja zeg dat wel heel asociaal want ik kan zo mijn werk niet doen..
Goed werken en op tijd mijn auto klaar was. Ik ga altijd bij jullie komen.
Ik kon gelijk komen, was direct geholpen met het verwisselen van mijn winterbanden Goede service Nette bediening Aardige medewerkers Zeer acceptabel tarief
Er is nog niks gedaan aan mijn auto kan ik nog niks over zeggen. Alleen een wintercheck gedaan.
Ze hebben mij op tijd geholpen. Ze hielden zich aan de coronaregels. Drie weken voor deze afspraak had ik een schroef in mijn wiel. Ik belde op en ze hadden tijd op te helpen. Een ander filiaal had geen tijd. Dit was mooi.
Zeer vriendelijk te woord gestaan. Snel en precies volgens afspraak deskundig geholpen. Dit filiaal is zonder meer een aanrader.