Vlot, correct en naar wens

Wintercheck was in 15 minuten afgerond. Uitgebreide toelichting ontvangen over kleine mankementjes.

punctueel

Precies op tijd geholpen.

Na een bezoek aan Kwikfit was mijn auto zo gevaarlijk dat ik dood had kunnen zijn

We hadden mijn auto voor nieuwe banden en onderhoud aan de remmen naar Kwik Fit gebracht. Naderhand hoorden we iets rammelen. Bij het demonteren van de wielen was er een wielbout afgebroken. Die was niet vervangen, nee de moer was er met een beetje kit 'opgeplakt'. De remmen waren naderhand ook ondeugdelijk. Ik had een rit van bijna 1000 km voor de boeg en had dood kunnen zijn. Gelukkig zijn we voordien nog naar een goede garage gegaan en kon ik veilig op weg.

Goede snelle wintercheck

Goede snelle wintercheck

Uitstekende service

Goed geholpen, netjes gebeld voor extra kosten en op tijd afgehandeld.

Geweldige service

Super vriendelijk geholpen. Konden snel terecht en de auto was snel weer klaar top

Kwik-Fit behoedde mij voor een miskoop met 30 minuten tech check!

Op 31/12 '20 wilde ik een 2de-hands VW Sharan kopen die ik op internet had gevonden. Vanuit Apeldoorn 135km gereden, en daar stond de glimmende Sharan, prachtig gepoetst en banden gezwart, alleen een enkel krasje voor een auto uit 2011. Maar om geen kat in de zak te kopen wilde ik een proefrit en een beoordeling door een onafhankelijke garage, Kwik-Fit die ik al vele jaren ken als prima. De auto reed heerlijk, maar op de brug bij Kwik-Fit bleek dat de onderkant wel heel veel problemen liet zien, met hoge kosten op korte termijn: voorbanden ongelijk op 2,5 mm, remschijven en remschoenen toe aan vernieuwing, deel uitlaat was vervangen door flexpijp met lekkende lasverbindingen, schokdempers voor en achter versleten en veel meer beschadigingen dan eerst gezien (met licht van onder schijnen zie je veel meer dan anders!). De onderplaat onder de motor zat los en 2 parkerschroeven ontbraken. Die zette de monteur graag weer even vast! De autoverkoper had mij al gezegd dat Kwik-Fit altijd overdrijft....en wilde liever niet dat ik advies vroeg. De verkopende garage had nooit onder de auto gekeken! Advies van Kwik-Fit was: koop deze auto niet, want je krijgt snel hoge onkosten! Dus terug en geen koop, en toekomstige ellende bespaard. En toen ik wilde afrekenen zei de baas: Service van Kwik-Fit ! Heren van Kwik-Fit, hartelijk dank!

Fijne garage

Tijdens de apk bleek er een onderdeel stuk te zijn. Garage belde vooraf netjes om te overleggen, was transparant over wat er stuk was, de bijkomende kosten en probeerde het dezelfde dag (op oudejaarsdag) nog te repareren zodat ik de auto weer zou kunnen gebruiken. (Onderdeel moest nog worden besteld en afgeleverd) Einde van de middag was de auto klaar. Al met al een hele fijne garage die met de klant meedenkt en keurig werk verricht en nog eens heel vriendelijk is.

Prima en prettig geholpen!

Mooi dat ik meteen geholpen werd en de auto snel was gekeud. Aandachtspunt: ik had niet in de gaten dat de apk nu slechts een jaar geldig is omdat ik meer dan 2 maanden te vroeg de apk heb laten uitvoeren. Misschien goed om dit duidelijk te maken bij het plannen van een afspraak. Verder alles prima en prettig contact.

Prima service, snel en duidelijk

' s morgens gebracht, snel op de hoogte van de kosten en ook snel de auto weer terug. Fijn dat er een leenfiets aangeboden wordt!

Klantvriendelijk

Goed ontvangen en wisten gelijk wie ik was. Top.

2x banden niet aanwezig voor bandenwissel

Voor het wisselen van mijn winterbanden bleek bij aankomst dat er 2 banden misten. Dit kreeg ik pas na 25 minuten minuten wachten te horen. Ondanks dat een medewerker het al opgevallen was dat er maar 2 ipv 4 banden afgeleverd waren, heeft niemand er iets mee gedaan, ook niet gebeld/de afspraak afgezegd. Nieuwe afspraak gemaakt; ik zou gebeld worden als de banden er niet zouden zijn. 1 1/2 uur voor de afspraak voor de zekerheid zelf nog een keer gebeld: blijken ze er nog steeds niet te zijn! Bij een eerdere wissel ben ik ook al een keer voor niets gekomen omdat de banden er niet waren.

Nette service en goede prijs

Ik werd mooi optijd en netjes geholpen

Supee service

Ik werd goed en duidelijk geholpen, ook met het nemen van beslissingen omtrent het maken van de auto.

Goed, duidelijk en snel geholpen

Hartstikke goed

Uitstekende service

Goed advies voor vervanging banden. Gastvrij en tot slot nog de monteur die me verslag doet van de werkzaamheden. Gewoon prima.

Snelle vriendelijke service

Snelle vriendelijke service

Snel geholpen

Service is fantastisch !

Moest vanochtend om 9 uur melden voor wisseling naar winterbanden bij Kwik Fit aan de Veerallee Ik had zelf wat fout gedaan in de reservering (was lease opdracht). Zeer klantvriendelijk opgelost en nog geen half uur verder (een korte ochtendwandeling ) was de auto al weer klaar....en werd mij allervriendelijkst een fijne jaarwisseling gewenst. Top bedrijf. Dankjewel Dick.

Super service en altijd klantvriendelijk

Iwan en zijn team zijn echte professionals en stellen de klant centraal. Ik kom er al ruim 10 jaar en ben altijd zeer goed geholpen!

Duidelijke uitleg/overleg voordat de reparatie werd uitgevoerd.

Goede service. Heldere uitleg vriendelijk personeel

Erg goed!

Snel en accuraat geholpen. Vriendelijk personeel dat meeluistert naar de wensen van de klant.