Krijg altijd goed advies en service

Snel en professioneel

Inderdaad heel voorspoedig en goed afgehandeld

Vriendelijk, professioneel, vakkundig

Altijd goede ervaringen bij KwikFit. Vriendelijk personeel, professioneel en vakkundig.

Erg goede service met begrip voor de situatie. Super snel met echt een stukje extra.

Onze auto moest met spoed gekeurd worden. Door diverse medische oorzaken was dat nog niet gebeurd, en was de keuringsdatum al verlopen. Kwik-Fit heeft dit meteen opgepakt, en erg zijn best gedaan om mijn oude bus goed te keuren. Juist het begrip voor de situatie, de extra inspanningen die ze gedaan hebben, en de beperkte kosten daarvoor vind ik heel erg fijn. En de keuring is binnen 1 dag gelukt! Echt een compliment waard!

Onkunde

Desbetreffende vestiging bleek niet in staat, na de montage van nwe voorbanden, de TMPS sensoren te resetten. Hiervoor ben ik uiteindelijk naar de Suzuki dealer gereden. Die hebben het voor mij opgelost. Hiervoor heb ik extra kosten moeten maken. Zo erg specifiek kan deze handeling niet zijn, aangezien de Euromaster dit bij een eerdere montage van nwe achterbanden wel kon. Erg jammer.

Snel vakkundig geholpen

Fijne service

Vriendelijk, vakkundig en flexibel

Ik kom al jaren bij deze vestiging in Hoofddorp en word altijd prima geholpen. Ook bij spoedgevallen zijn ze uitermate flexibel en denken ze heel goed mee. Top mensen!

Snelle en goede service!

Goede informatie en snelle service

Snel, vriendelijk goede service

Goede en snelle service

Goede en vriendelijke service

Ben alleen een beetje verbaasd dat het vervangen van een simpel lampje voor de kentekenplaat 12 euro ex. BTW kost.

Het geheel conform de afspraak.

Klantvriendelijk en snel hier kan menige merk garage een voorbeeld aan nemen.

Top service, lieve mensen!

Wat een vriendelijke mensen, altijd opgewekt en keurig! En er wordt altijd goed voor je auto gezorgd. De service is fantastisch

Goede service!

Aardig personeel en ze adviseren ook goed. Ik kwam mijn accu vervangen en ze waren snel klaar. Ook was een remlicht stuk en daar was ik niet bewust van. Die heb ik ook meteen laten vervangen. Dank voor de goede service!

keurig nette snelle duidelijke afhandeling van de APK keuring

APK keuring, vriendelijke medewerkers aan de balie. Ik kon mijn auto snel weerophalen.

Positief!

Vriendelijke snelle service!

Geven niet op

Een hele puzzel met veel terugkomen qua uitlijning en issues met mijn banden. Wisselende problemen bleven terugkomen. De ene medewerker had meer geduld dan de ander. Maar medewerker Mehdrad zag toch de moeite om het netjes af te handelen en mij uit te leggen wat er eigenlijk gebeurd en waarom. Immers ben je als vrouw veel wijs te maken over auto's en andersom raken we vrij snel in paniek bij te weinig informatie. Heldere uitleg, begrip en rust doet ontzettend veel. Uiteindelijk willen we allemaal zo snel mogelijk iets opgelost hebben.

heel goed

vriendelijke mensen en goed werk verricht

Snel en alles volgens afspraak

Makkelijke en snelle afspraak na kapotte band Meteen APK erbij Alles snel geregeld

Snelle afhandeling

Kwikfit stabiel duidelijk en correct.

Tevreden goede service.

Geheel volgens afspraak

Goede arvaring

...

........

zer tevreden over service

snel een afspraak gemaakt en prettige contacten

Slecht en schofterig behandeld bij Kwik-Fit Vleuten.

Ik had een lekke band en had op TV gezien dat Kwik-Fit snel, vriendelijk, duidelijk en doeltreffend handelt. Ik dus naar Kwik-Fit in Vleuten. De lekke band werd gehaast aangenomen met de opmerking, "U moet niet denken dat de band vandaag geplakt wordt, geef u nummer maar dan bellen we u wel". "Wanneer dan wel" vroeg ik. "Nou als het morgen niet is dan overmorgen" zei de man. Nou ja, valt wat tegen als ik hun reclame moet geloven, maar goed we doen het er mee ! Ik geef mijn mobiele nummer en ga zonder reserve-band Nederland door. Na 6 dagen gewacht te hebben zonder een telefoontje van Kwik-Fit Vleuten, ga ik toch maar even vragen hoe het zit. Balie-medewerkster vraagt aan mij "heeft u een kaartje"? Nee die had ik niet gekregen, "die moet u hebben zei ze". "Nee" zei ik, daar had de persoon teveel haast voor. De balie medewerkster gaat de werkplaats in om na te vragen en ik zie ze zoeken naar de band. Nou die stond nog steeds tegen het raam aan waar hij 6 dagen daarvoor neergezet was en dus nog steeds lek. "Wanneer kan ik mijn band dan wel ophalen" vraag ik, "over een week of anders" ? "Geeft u mij AUB duidelijkheid". Dat ging zij me niet vertellen , ik moest maar afwachten. De service blijkt dus nul te zijn. Ik stel aan de balie medewerkster dat ik mij als klant niet serieus genomen voel en nu zonder reserve band door NL rijdt. Toen begon ze me in de maling te nemen en vroeg of ik hopelijk wel op 4 banden reed ! Hier kan ik het dus mee doen ! Waarschijnlijk verdienen ze aan het verkopen van winterbanden veel geld en is dit teveel service voor ze ? Dus mensen, als u naar Kwik-Fit gaat voor service, vriendelijkheid, en correctheid en uw portemonee ligt niet meteen op de balie, dan wordt u gewoon afgeschoten als niet interessant en kunt u gewoon barsten.

Proffesioneel

Goede communicatie, snelle goede service