*Leuke APK-(prijs)actie! *zorgvuldige keuring *snelle afmelding

probleem met velgen die kwijt waren geraakt: uitstekend opgelost

vestigingsmanager nam verantwoordelijkheid en kwam meteen met prima oplossing

Uitstekende service

Ik kon snel terecht voor mijn APK. De communicatie was goed, als er extra kosten komen bellen ze vooraf om te overleggen.

Super klantvriendelijk

Snelle en goede service.

Altijd goed service!

Aardig en betrouwbaar

Soepel en goed

Via de website een afspraak gemaakt voor een merkbeurt (BMW). Zelf de dag kiezen en vooraf betalen via Ideal is prima. 's Ochtends brengen tussen 8 en 9. Vriendelijk ontvangen en met Covid maatregelen op orde. Vroeg in de middag telefoontje dat de auto klaar is. Bij overdracht door monteur terugkoppeling van de staat van de auto en de checkpunten. Checklist mee naar huis, zodat je kan zien wat is uitgevoerd. Al met al prima.

Zeer goede service voor een prima prijs

Volgens afspraak, snel, betrouwbaar, vakkundig tegen een prima prijs

Uitstekende service

Vriendelijk en vakkundig personeel. Geeft vertrouwen dat de auto in goede handen is

Super geholpen zeer vriendelijk en behulpzaam

Goed geholpen door vriendelijke mensen met verstand van zaken en nog betaalbaar ook

Zoals atijd goed geholpen

Zoals atijd goed geholpen

Vlotte nette service

Winterwielen wisseling laten uitvoeren. Is snel en netjes uitgevoerd. Thuis ontdekte ik dat er een van de afdekdoppen van de wielmoeren ontbrak in het doosje met de wielmoeren die bij de gewisselde wielen horen. Heb hier niet over gebeld omdat ik zelf nog wel een reserve heb, maar het hoort niet. Monteur moet daar op letten

Netjes,duidelijk, afspr nagekomen.

On line afspraak gemaakt , vooraf duidelijkheid betreft kosten , tijdens apk probleem gevonden, direkt over geinformeerd en duidelijk vervolg afgesproken,ook kosten helder.

uitstekend

zoals afgesproken.

Net als altijd perfecte en snelle service, top!

Waardeloos

Klantonvriendelijk en duurder dan de merkdealer! Geen telefonische gereedmelding en ook volgende dag geen automatische terug koppeling over werkzaamheden.

Prima service bij de bandenwissel

Al voor de derde winter op rij de bandenwissel bij Kwikfit Oosterhout laten uitvoeren. Alweer tot mijn volle tevredenheid. In de drukte was me ontgaan wat de profieldiepte was van mijn zomerbanden, die werden opgeslagen. Met een te lage, wettelijke, profieldiepte is het onnodig banden op te slaan, omdat je bij de volgende wissel beter een setje nieuwe banden kunt kopen. Toen ik dit later dezelfde dag telefonisch navroeg, gaf de medewerker meteen de juiste informatie aan mij door en stelde mij in gelegenheid een kopie van het rapport op te komen halen. Prima.

Al jarenlang een prima service bij controle en onderhoud auto!

Persoonlijke benadering en een degelijke aanpak!

Ze hebben een geweldige klus gedaan om mijn auto die bijna 2 jaar heeft stil gestaan weer gebruiksklaar te maken met grote beurt, APK en andere zaken die nodig waren. Zij hebben een nest ontdekt van een........ en de zaken gereinigd. Het vertrouwen in deze vestiging is groot waardoor ik rustig de vrije hand kan geven om dat te doen wat nodig is

prima service, geen onverwachte kosten, vriendelijk personeel

Prima, niks mis mee

Prima bedrijf. Goede afspraak gemaakt en nagekomen.

TOP!

TOP, dus!

Kwartiertje moeten wachten (met goede koffie), daarna stond mijn auto snel op winterbanden. Ze weten waarover ze praten, vlot en vriendelijk personeel, redelijke prijzen, gespecificeerde factuur Coronaregels worden aangehouden. Hier kom ik terug.

Klantvriendelijk en betaalbaar

Vriendelijke medewerkers, die een stapje extra doen wanneer nodig. Betaalbaar en geweldig dat je extra korting krijgt met ANWB pas.

Veel werk lamp vervangen

Het vervangen van ons dimlicht van een peugot 2008 zou zeker een uur werk zijn. De auto moest dan maar daar blijven . Daarom toch maar ff naar de dealer en het was 10 minuten werk inclusief afstellen. Ben dan gewoon eerlijk dat je er of geen zin in hebt of dat je niet weet hoeveel werk het is.

Klantvriendelijk maar afronding wat traag en rommelig

Afspraak maken voor wielenwissel erg soepel en klantvriendelijk Werkzaamheden begonnen netjes op geplande tijd Afmelding en afrekening duurde helaas langer en niet in 1 keer goed, doordat niet goed op werkbon vermeld stond wat ze hadden uitgevoerd