goede, vakkundige en vriendelijke garage.

Uitstekende en gebruiksvriendelijke service voor het maken van afspraken. Correcte uitvoering van werkzaamheden tegen redelijke prijzen. Vriendelijke en correcte service aan de balie. Kortom: Uitstekende garage!

Wachtenruimte is testplaats voor uitlaatgassen

Vandaag 30-11-20, zomerbanden laten vervangen door winterbanden en laten uitlijnen. De wachtruimte was verplaatst naast de verwarming in de testruimte voor uitlaatgassen. En terwijl ik daar zat werd er een auto naar binnen gereden en begon een uitlaatgassentest. Kennelijk werkte de apparatuur niet goed en duurde de test erg lang voor dat die in orde was. Vrij snel werd wel de garagedeur op een kiertje gezet, maar desondanks zat ik dus een tijdlang in de uitlaatgassen te wachten in de verwachting dat het snel gebeurd zou zijn. Niet dus, dus ben maar bij de receptie gaan staan. De bandenwissel en het uitlijnen zulken wel goed zijn gedaan ( in jouw aanwezigheid wielmoeren natrekken gebeurd niet meer, helaas), maar de wachtruimte is niet ideaal als er ook een uitlaatgassentest plaats vindt. Dat verdient verbetering.

uitstekende service , alles conform afspraak afgewikkeld.

Gewoon hele goede service.

Prima service en meedenkende medewerkers

klantvriendelijk, professionele service

Een duidelijke afspraak en daarna ook keurig de banden gewisseld.

Ik had bij ophalen van de auto een rekening gekregen, waarbij ik ontdekte dat het bedrag niet klopte: bleek dat de montage van de banden dubbel berekend was. Het was de Black Friday actie waarbij de Conti banden inclusief montage werden aangeboden. Slordig dus, maar helaas niet even een excuus gemaakt, in tegendeel, het antwoord was : ''ik zit er niet mee'', menselijke fout ( dat is waar)

super service

Communicatiefoutje super goed hersteld door Kwik-fit. Prima service.

Fantastisch geholpen

Vorige week mijn BMW 4-serie een grote MERK-beurt laten geven bij het filiaal aan de Heldinnenlaan in Utrecht. Carmen en haar team zijn meer dan vriendelijk, duidelijkheid vooraf en het hele filiaal is Corona-proof Bij een merkbeurt worden originele BMW onderdelen gebruikt en je krijgt een jaar garantie en pechservice en dat voor de helft van de prijs die men rekent bij de BMW Dealer. Ik heb bij dit filiaal al 2 x banden laten vervangen en blijf hier zeker terugkomen. Als klap op de vuurpijl was mijn BMW netjes schoongemaakt van binnen. Kwikfit Heldinnenlaan.....Bedankt en tot de volgende beurt of bandenwissel!

altijd een goede service !!

Ik ben al jaren bij kwik-fit en wordt altijd correct geholpen ben zeer tevreden over dit bedrijf in Oosterhout.

Voortreffelijk

Oliewissel op het laatste moment, grote flexibiliteit, geweldige service!

Snel en klantvriendelijk

Afspraak is afspraak!

Nette service, klantgericht

Prima snelle service

Er wordt gekeken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen, zelfs in een zeer drukke periode. Zeer klantgericht

Altijd al zeer tevreden over Kwikfit geweest

Kom na APK keuring auto ophalen. Er blijkt ook nog even een controle geweest te zijn van de vloeistoffen, zoals motorolie, koelvloeistof, ruitensproeier en stuurbekrachtiging. Motorolie bijgevuld zonder extra kosten. Super service

Zoals altijd een goede en transparante service

Ik ben altijd zeer tevreden over de service. Duidelijk, transparant en aardig personeel.

Heel betrouwbaar en kundig

Ik heb in de loop der jaren diverse auto's door hun laten keuren en repareren (Vestiging in Emmermeer, emmen). Ze zijn erg vriendelijk, oplossingsgericht en eerlijk. Bij onvoorziene (bij)zaken wordt ALTIJD telefonisch overlegd. Na goedkeuring wordt dit pas aangepakt. Een Dikke Duim voor vestigingsmanager Jans en monteurs!

Heel prettig

Vriendelijk personeel evenals de prijs!

Uitstekend geholpen

Keurig netjes op de hoogte gehouden t.a.v. extra werkzaamheden

Uitstekend!!!!!

Altijd perfect werk, super vriendelijk en erg profesioneel. Hij vertelt in een makelijk en kalm manier wat er fout is!! Ik voel dat ik niet belazerd wordt. Ik aanbeveel mijn vrienden om daar naar toe te gaan.

Stadslicht moest vervangen, was direct tijd voor. Erg fijn.

prima en goed geholpen

goed , correct en snel geholpen, vriendelijke mensen

Hele fijne service

Makkelijk online te boeken, vriendelijke en meedenkende mensen. Hele fijne service

Het gevoel je een oor aangenaaid te worden

Apk niet kijkend naar oplossingen. Kosten zouden € 300 - € 350.- zijn. Enkel apk kosten betaald en auto naar garage Zonnebeld gebracht. Totale kosten waren € 57.- U zult mijn gevoel begrijpen 06-26132961