Het gevoel je een oor aangenaaid te worden

Apk niet kijkend naar oplossingen. Kosten zouden € 300 - € 350.- zijn. Enkel apk kosten betaald en auto naar garage Zonnebeld gebracht. Totale kosten waren € 57.- U zult mijn gevoel begrijpen 06-26132961

Goed en snel en prijsgunstig

goede service en volgens afspraak

Hoofddorp kwikfit goede ervaring met uitlijnen. Oudere auto met wat vast zettende onderdelen vwb uitlijnen, maar voor de afgesproken prijs naar tevredenheid uitgevoerd. Heb ook met monteur "A" kunnen spreken over hoe het ging en aandachtspunten vwb toekomstige onderhoud. Prima service, maar ik ben ook langer klant van Kwikfit Hoofddorp. Verder keurig gebeld en ge-emaild toen de auto klaar was. Ook ANWB korting gekregen op uitlijnen. Alles prima!

Snel en efficiënt

Ik word altijd goed geholpen. Zoals ik zei snel en efficiënt

Professioneel

Werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals verwacht. Prijsopgave wijkt echter af van betaalde bedrag.

prima. voor herhaling vatbaar

Afspraak gehad ivm APK keuring. Na de APK-herinnering (per email) direct online geboekt en betaald. 's ochtends afleveren en gereserveerde gratis leenfiets mee. Einde ochtend een keurig belletje dat de auto gekeurd was. Ruitenwisservloeistof als service bijgevuld. Al met al een heel goede en vriendelijke ervaring.

Prettige ervaring

De monteurs zijn altijd vriendelijk en denken mee met de klant. Ze leveren vakkundig werk, ben zeer tevreden

perfect geregeld

leuk!! actie black friday!!! verrrassend

Ondanks zieke APK keurmeester, prima opgelost!

Kwikfit Ede denkt in oplossingen, niet in problemen! Ondanks uitval van de APK keurmeester. Toch alles op alles gezet om de auto de zelfde dag gekeurd te krijgen. Bedankt!

Beste ervaring met kwik-fit tot nu toe

Al sinds 2005 breng ik mijn auto's naar Kwik-Fit voor standaard dingen zoals APK, grote- en kleine beurt en bandenwissels. Ik ben bij vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Ridderkerk, en nu het laatste jaar dan in Zoetermeer geweest. Tot nu toe vind ik dit de beste vestiging. Deze monteurs hebben toch dingen gezien die andere eerder niet zagen. Daarnaast heeft de bedrijfsleider de zaak goed onder controle en is de communicatie is prettig.

Pixo apk met kleine beurt.. Snelnetjes duidelijkwatde prijs was bij ophalen top!

Ondanks Corona een prima afhandeling bij banden-aanschaf.

Met name door de prijsstelling wegens BlackFriday-aktie was Kwikfit nu goed in de markt om mijn autobanden te leveren en monteren. Een vriendelijke afhandeling bij de receptie was ook aangenaam als ervaring. Eén punt heb ik als aanbeveling: de receptieruimte wat anders in te delen (te vergroten) en de wachtende klanten een stoeltje te kunnen aanbieden.

Goede snelle bandenwissel

Nvt

Twijfelachtig advies

Mijn auto ging voor een jaarbeurt naar de Kwikfit in Zwaag. Omdat de accu al wat ouder was, vroeg ik of deze doorgemeten kon worden. Uit de meting bleek dat de accu slecht was. Het advies luidde: vervang de accu; u heeft een start-stop accu nodig met AGM technologie (90 Ah). Verder moet deze accu ingeleerd worden op het computersysteem van de auto. De kosten komen op 500 euro. Ik schrok nogal van zo’n hoog bedrag en besloot om de vervanging niet door te laten gaan. Bij het ophalen van de auto vroeg ik de receptie nogmaals of het normaal was dat dit zo duur was. Deze bevestigde opnieuw dat dit normaal was. Thuis gekomen heb ik uitgezocht hoe het nu zit met deze accu. Wat blijkt: een start-stop accu heb je nodig als de auto een start-stop systeem heeft en dat heeft mijn auto helemaal niet. Dus de geadviseerde accu was verkeerd en inleren is helemaal niet nodig. Verder is de adviesprijs van een dergelijke accu rond de € 170. Al met al was het advies dus onjuist en ging de prijs een paar keer over de kop. Het advies van Kwikfit lijkt mij meer thuishoren bij een louche apk garage dan wat je zou verwachten van een keten zoals kwikfit. Ik heb het zelf maar opgelost: nummer van de oude accu afgelezen en deze bij een accuhandel besteld. Zelf inzetten is simpel; ik was voor € 140 klaar.

TOPSERVICE

Afspraak en grote beurt+apk keuring super behandeld!

Ik had een afspraak voor 30 november 2020 voor een grote beurt en het vernieuwen van de accu. Ik wist dat de accu vervangen moest worden. De afspraak was ingepland om de auto tussen 8.00 en 9.00 te brengen. Helaas de auto wilde echt niet meer starten. Toen de anwb om 9.00 gebeld om mij te helpen. De wegenwacht arriveerde pas om tien over een. Verschillende keren met de vestiging van Kwik Fit gebeld om uit te leggen wat er aan de hand was. Het was geen enkel probleem, wat ik als zeer fijn heb ervaren. Ik kon de auto brengen nadat de anwb met startkabels mijn auto weer start klaar had gemaakt. De auto heeft die middag gewoon zijn grote beurt gekregen en de accu is vervangen.

Prima en correct geholpen!

Zoals afgesproken werd ik gebeld of het onderdeel dat niet meer voldeed aan de eisen vernieuwd mocht worden en nadat de auto klaar was werd ik wederom geïnformeerd, dat hij opgehaald kon worden!

Klantvriendelijk, snelle service

Het is bijzonder prettig dat je ook voor het vervangen van een lampje bij Kwik-Fit terecht kunt. Donderdag gebeld, volgende dag geholpen. Was binnen 15 minuten gepiept. Top.

Perfect uitgevoerde grote beurt+APK

Ik werd keurig geïnformeerd over een paar dingen en in overleg werd eea gerepareerd en vervangen. Ik had vooraf betaald en kreeg geld terug ivm Black Friday actie, die er nog niet was toen ik de afspraak maakte. Super netjes, scheelt mij €90!

Top team

Goed team snel geholpen correct behandeld ook met David werd er goed mee omgegaan

Keurige en vriendelijke goeie service!

Kleine beurt en APK is weer geregeld door Kwikfit. Kreeg zelfs onverwachts nog een klein bedrag terug ivm black friday. Goed werk Kwikfit!

prima!

Keurig op tijd geholpen. Gevraagd of er gebeld moest worden als de auto kon worden opgehaald. Vriendelijk te woord gestaan. Auto stond weer klaar op de afgesproken tijd.

Goed geholpen, keurig op tijd en als klap op de vuurpijl nog 95 euro terug mogen ontvangen omdat de banden in de actie waren. Had alles vooraf al overgemaakt dus als de medewerker niks had gezegd had ik er nooit achter gekomen. Klasse en erg fijn dat dit nog kan.

Zeer klant gericht en effectief!

Zeer vriendelijk, maar gezien covid ook ‘streng’ vwb regels.

Autootje weer helemaal opgeknapt en zelfs gewassen!!!

Filiaal Neherkade Den Haag