snel, vriendelijk, goed en prima prijs

APK laten doen, ging probleemloos en snel. Net zo als vorige werkzaamheden aan mijn auto door Kwikfit op de Draaierweg in A'dam Noord. Vriendelijk en goeie service.

goede ervaring met kwik fit in Roosendaal

Vlotte service en vriendelijk personeel.

Vlotte service

Geweldige service

Werd op zeer korte termijn geweldig en goed en vriendelijk geholpen Top

Vlotte service, mijn auto apk laten keuren.

Goede service. En fijn dat ik gebruik kon maken van een leen fiets .

Prima (apk)

Prettig geholpen

Sinds vele jaren klant bij Kwik-Fit in Venlo.: steeds vakkundig en vriendelijk geadviseerd.

Tijdens de bandenwissel bleken 2 banden vervangen te moeten worden. Zoals altijd op zeer professionele en vriendelijke wijze geadviseerd voor de juiste keuze.

Prima ervaring

Mijn oude autootje rijd weer als een zonnetje voor een prima prijs. Ook nog een leuke black Friday korting gekregen. Dus kwik Fit Draaierweg blijft mijn adresje

Prettig geholpen

Ik heb een hekel aan het invullen van verplichte velden in een beoordeling. Maak zelf wel uit wat ik wel en niet wil invullen

Klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijke ontvangst aan de balie en later aan de telefoon bij het gereed melden van de auto. Prima!

Gewoon goed

Ik wordt altijd netjes geholpen en op de hoogte gebracht van de evt kosten en wanneer de auto klaar staat wordt je netjes gebeld

Heel slecht!

In tegenstelling tot mijn eerdere ervaring met Kwikfit Oss is mijn ervaring met Kwikfit Veghel heel erg slecht! De bedrijfsleider gaf alleen maar aan dat hij het druk, druk en nog eens druk heeft. Toch een afspraak kunnen maken al ging dat ook moeilijk. Ik heb de afspraak direct in mijn agenda gezet. Toen ik mij op het afgesproken tijdstip meldde zij hij doodleuk dat ik een uur te laat was, hij kon me niet meer helpen.

Wederom precies zoals afspraak, top!

Wederom precies zoals afspraak, top!

Snelle en goede service

Kom al jaren bij de Kwikfit, vestiging Atoomweg Groningen. Vriendelijk en eerlijk personeel. Nooit voor nare verrassingen komen te staan qua kosten. Laatste twee keer kon ik zelfs blijven wachten!

Heel plezierig

Heel vriendelijk, mooi op tijd klaar en tussendoor ook nog een offerte ontvangen.

slecht

Kwikfit deventer hh straat. Voor een fabia uit 2007 gevraagd voor een nieuw accu. Had al wat rondgereisd op internet en ik kwam uit op 42 ampere. Zou een 72 ampère in moeten. (Huh) totale kosten 189 euries. Ik vraag nog aan de verkoper 'adviseur' 72 ampère is dat niet wat veel. Nee hoor.. heb je echt nodig. Voelde niet goed, dus naar een universeel garagebedrijf die ook veel onderhoud doen aan Seat en Skoda. Monteur gevraagd. 125 euries. Hij gaf aan dat een 42 ampère meer dan genoeg was. Ben blij dat ik.op m'n gevoel ben afgegaan. Wat een ********ij dat hele Kwikfit.

Super service

Mijn accu gaf plotseling de geest waardoor starten niet meer mogelijk was. Even gebeld met Kwikfit en 1 uur later gemonteerd. Onderdeel was weliswaar niet op voorraad maar was wel binnen 1 uur te verkrijgen. Schijnt normaal te zijn maar perfect in dit soort gevallen. Top service en conform afspraak.

Snel, goed en professioneel

Toen ik mijn auto kwam ophalen, kreeg ik duidelijke uitleg over een constatering tijdens de uitvoering en hoe dit is opgelost. Naar aanleiding van vragen van mij kreeg ik na afloop een goed advies. Professioneel, vriendelijk en ter zake kundig.

Geweldig!

Top service! Mijn auto was zo weer klaar en ik kon er weer een jaar mee vooruit.

Goede klandizie

Ik ben zeer tevreden over hoe het geregeld word.

Mooie service

Duidelijk aardig sbel

Prima service Was aangenaam verrast met de voordelen van een dealer beurt en de mobiliteitsgarantie. Aandige monteurs.

Erg tevreden

Goede service, kwaliteit, voor een redelijke prijs.

doen altijd wat je afspreek mestal nog meer

breng hem om half 9 en is altijd op tijd klaar