Onpersoonlijke en weinig vriendelijke behandeling

In tegenstelling tot eerdere bezoeken, waarover ik zeer tevreden was, kwam ik deze keer voor een onaangename verassing te staan bij de bandenwissel voor de winterbanden. Terwijl het erg rustig was in de werkplaats en ik conform verzoek 5 minuten voor de afspraak aanwezig was werd ik direct naar een parkeerplaats achteraan op het terrein verwezen. Bij de receptie werd mij te verstaan gegeven dat ik moest plaatsnemen in een onverwarmde brugruimte waar alleen twee stoelen waren geplaatst. In verband met corona uiteraard. De gewone wachtruimte was en bleef echter tijdens mijn verblijf geheel leeg. Ik mocht daar nog wel een kopje koffie pakken. Halverwege de wachttijd werd door een monteur zonder wat te zeggen de roldeur geopend en zou een auto naar binnen gaan rijden. Ik ben maar naar buiten gegaan en heb daar maar gewacht. De afrekening verliep ook niet helemaal zoals ik gewend ben. Kortom, een vervelende ervaring en ik weet niet of ik bij deze vestiging nog wel terugkom.

Ik vond 12 euro voor een stadslichtje wel duur. Verder goede service, afspraak maken gaat soepel en de auto was vlot klaar.

Bandenwissel en merken-beurt gecombineerd. Werd tijdig gebeld dat auto gereed was. Goed geholpen.

Geïrriteerd

ik heb een kwikfit to go abonnement. Zonder afspraak zouden vloeistoffen gevuld worden. Wordt afgedaan met "we zijn deze week te druk, komt volgende week maar terug". Bijzonder slechte service. Niet gewend bij kwikfit deze botte houding zoals vandaag in Veenendaal het geval was.

Goed en snel geholpen

Twee winterbanden besteld en opgehaald. Alles lag klaar, goed verzorgd en goed te woord gestaan. Ook goede prijskwaliteitverhouding volgens mij.

uitstekend

snel en goed geholpen

Ging snel en goed

Werd niet correct behandeld in kwikfit Geleen

Op een zaterdagmiddag constateerde ik dat ik een spijker in mijn band heb. Ben naar dicht bijzijnde Kwikfit garage geweest dat was Geleen. Het was zaterdag om 15:15 uur heb gezegd dat ik een spijker in mijn rechter achterband heb of deze gerepareerd kon worden. Het was niet druk en de medewerker reed mijn auto binnen om dit te bekijken. Na 5 min kwam hij naar buiten of ik even naar kantoor kon komen en hij zei deze is niet meer te repareren. Ik zij hoezo niet hij zij het zit teveel aan de zijkant. Ik zei tegen hem kijk maar of je een nieuwe band erop kan zetten. De maat en type band was niet voorradig en dat zou 3 dagen leertijd zijn. Ik heb toen gezegd bedankt voor het kijken ik kijk even verder. Bij de volgende banden specialist ( niet Kwikfit ) zeiden ze nou dit kan gerepareerd worden ik heb toen gezegd bij Kwikfit in Geleen zeiden ze dat dit niet gerepareerd kon worden. Ze zeiden dit kan gerepareerd worden dat heb ik dus laten doen. Zo zie je maar dat je in de maling wordt genomen om te zeggen dat dit niet te repareren is. Ik heb hier dus geen hoge pet op voor Kwikfit dit is de boel besodemieteren of hij had geen zin om dit te repareren. Ik zal hier geen goede reclame van maken aan mijn vrienden en kennissen. Mvg D de Koste.

Deskundige medewerkers die meedenken

De medewerker belde mij op uit te leggen wat de mankementen zijn en hoe het opgelost kan worden.

Afspraak was goed te plannen; werkzaamheden correct uitgevoerd

De afspraak was binnen een redelijke termijn te plannen. Op de dag van de afspraak werd alles netjes en op tijd afgehandeld. Vriendelijke medewerkers.

Fantastische service

Afspraak is afspraak. Alles op tijd, Vriendelijk en kwaliteit

servicegerichte medewerkster met snelle hulp

Ik belde omdat de accu van mijn auto het had begeven. Volgens de website kon ik pas 4 dagen later een afspraak maken. Zij gaf aan dat de accu besteld moest worden maar dat het vandaag ging lukken. Dat is inderdaad gelukt en ik kon weer met zekerheid de auto gebruiken. Goede en snelle service.

Klantenservice met een hoofdletter

Vanochtend bij vestiging Heerenveen zonder afspraak super geholpen voor een kleine check aan het uitlaatsysteem. Zowel op de brug als korte testrit. En nog zonder te hoeven betalen ook. Wat een service. Een dikke 10.

Prima geholpen, alles is zeer correct afgehandeld.

Prima geholpen, alles is correct afgehandeld.

Prima en snel geholpen

Prima geholpen, op tijd 4 wielen gewisseld en binnen het uur weer weg

Erg klantvriendelijk en netjes tewoord gestaan. De filiaalmanager levert uitstekende service.

Altijd goed

Goede uitleg, snel afgehandeld. Heel fijn geregeld! Altijd zo goed behandeld. Kortom altijd goed.. Aanrader!!

Zeer goed en snel

s’morgens de auto gebracht en om 12.00 uur was hij klaar. A.P.K. En kleine beurt. Zeer vriendelijk personeel.

Grote beurt snel en vakkundig uitgevoerd. Professionele communicatie. Jammer dat de ster in de ruit niet kon worden gerepareerd cf afspraak. Dit had te maken met ziekte werknemer. Dat kan gebeuren natuurlijk. COVID-19 maatregelen werden in acht genomen. Ik kom zeker terug

Gewoon goed geholpen

Ik had om 9 uur een afspraak voor uitlijnen en werd op tijd uitgevoerd met een half uurtje was de auto klaar Top heb niet lang hoeven wachten.

Prima geholpen, duidelijke communicatie.

Klantvriendelijk, goed geholpen.

Vriendelijk personeel

Ik ben nu al enkele keren bij Kwikfit Groningen (Damsterdiep) geweest voor APK en telkens word ik weer verrast door de vriendelijke medewerkers. Ook de vestigingsmanager is een vriendelijke vakman. Ondanks dat de miscommunicatie aan de telefoon voor wat wrijving zorgde, konden we er beide om lachen toen ik de auto weer ophaalde. Een echte aanrader om naar toe te gaan en ik vind de tools die MijnKwikfit biedt erg makkelijk!

slechte service

sta je met een klapband en zonder krik bij ze voor de deur. hebben ze niet even 10 min om te helpen om de reserveband er onder te zetten. Grote bel is alles wat je krijgt. ben toen super goed geholpen bij Autobedrijf Veenstra. die hebben pas service. geen gezeur van we hebben geen tijd.

Niet goed geregeld.

Mijn banden zaten er verkeerd om op. Mijn auto heeft nu een afwijking naar links. En de voorman in de werkplaats was in 1 woord een *** alles moest snel snel snel je kon niet normaal de zin eindigen. Dus als je dan alsnog voor kwikfit kiest kies dan niet die in Cappelle aan den ijssel

Zeer vriendelijk.

Zeer goed geholpen en goed afgewerkt