Al jaren verzekerd van een goede service

ik kom er al jaren en word elke keer prima geholpen.

Hele sympathieke mensen. Kreeg koffie aangeboden. En snelle service. Echt een voorbeeld!

**********

Mijn ervaring met kwikfit is heel slecht. Ze adverteren met een goedkope apk maar als ze de auto afkeuren komen ze met hele lijst gebreken. Mijn auto werd afgekeurd omdat mijn uitlaat niet gasdicht was, koplamp niet af te stellen was, stofhoes fuseekogel beschadigd was. Totaal zou dit mij €1300 kosten en eigenlijk niet de moeite waard was om te repareren. Vervolgens ben ik naar een garagebedrijf geweest voor een second opinon. Deze constateerde geen lek in mijn uitlaat. De stofhoes heeft hij wel vervangen en de koplamp zonder te vervangen gerepareerd. Inclusief nieuwe olie en oliefilter, apk en nieuwe remblokken was ik klaar voor €300. Schande Kwikfit!

Good pleasant service

Bought and changed the tyres, good service, pleasant people.

goed wb service maar een belangrijk minpunt

Mooi op tijd, vriendelijke bediening. Echter een kernpunt de sensor afstellen zodat hij het doet is al 2 jaar op een rij niet gelukt. Kwik Fit goed in in banden maar NIET DE PUNTJES OP I.

Is gewoon prima

De service is gewoon goed. Zo laten.

Goede service, vriendelijke medewerkers. Wel een behoorlijke wachttijd..

Snel geholpen Snel klaar.Goede info over reparatie van te voren

Service met een glimlach

bovenverwachting

bijzonder goed telefonisch geholpen door manager en Simone. Voorts bij het bezoek aan de lokatie/en telefonisch bijzonder plezierig doorAngelique gelopen. Nalopen van de banden professioneel.

heel goed

zeer tewvreden

ERVARING NAAR ALLE TEVREDENHEID

BINNEN 1 DAG ALLE ISSUES OPGELOST EN DAT TERWIJL IK AAN HET WERK WAS. HET VIEL DUURDER UIT DAN IK HAD GEDACHT, MAAR DAARVOOR WEER EEN GOEDWERKENDE AUTO.

Goed geholpen bij bandenwissel!

Mooie actie Michelin cross season banden!

Super service

Zeer bevlogen filiaal manager en een zeer strakke planning. Binnen 30 minuten waren de zomerbanden verwisseld voor een set winterbanden.

Ongeïnteresseerde behandeling.

Afgelopen zaterdag bij locatie Alkmaar geweest. Op afspraak met een lekke band. Voelde mij niet echt als klant behandeld. Ongeïnteresseerdheid, waarbij ik zelf moest constateren dat de band klaar stond in de werkplaats. Jammer! Reparatie overigens wel goed uitgevoerd.

Waardeloos

Ik laat mijn bij jullie auto keuren. Omdat ik niet veel te besteden heb. Staat een groot bord 34.95 all inn. En wat blijkt? Moeten nieuwe bandjes op en een lamp gesteld worden. Afgekeurd. Ok ik heb nog nieuwe bandjes thuis liggen dus die erop gezet en terug. 5 min kijken naar de auto goed gekeurd en ik mag weer 30,- euro betalen. Het is a) hoogst ongebruikelijk. Dit gebeurd nergens. En b) vind ik dit erg asociaal om voor letterlijk 5 min kijken nogmaals de oorspronkelijke prijs 34,95 te betalen. Dit staat niet in verhouding. En daarbij is dit gewoon zakkenvullen op kosten van een klant. U begrijpt dat dit de eerste en de laatste keer voor mij was. En iedereen die maar naar kwikfit wilt zal ik het zeker afraden. Dank u wel voor de dure leerschool. Dat grote bord zou ik snel afpakken. Want het is bedrieglijke info die erop staat. En als ik de auto bij jullie had laten maken had ik de keuring voor niets gehad. Ja dat wel maar had ik wel hoge kosten gehad om 2 bandjes erop te zetten. Dit slaat echt nergens op!! Hier mogen jullie echt wel eens goed naar kijken, de service is erg slecht je word erg onvriendelijk en bot benaderd in de winkel, en als we er iets van zeggen worden we naar buiten verwezen en dat ik beter kan vertrekken, ik mag, neem ik aan toch wel zeggen dat ik het ergens niet mee eens ben. Kritiek mag ik niet leveren en uitleg krijg ik ook niet en een nette oplossing al helemaal niet. Groeten melanie

Prima service en flexibel in afspraak wijzigen

Prima ervaring, en goede service bij het vervangen van de banden van mijn auto!

Afspraak nagekomen

Banden gewisseld

Perfect geholpen.

Perfect geholpen.

Fantastische service!

Snelle en uitstekende service.

uitstekend

gebeld naar Kwikfit voor een afspraak ivm lekkage in de uitlaat en een winterinspectie. Ik mocht meteen komen en de reparatie werd gelijk verholpen ondanks dat ze het heel druk hadden. Geweldig!

Very professional

Very professional

Prima geregeld

Oplettend en attent!

Slechte service bij een klacht. EN DAAR GAAT HET NU NET OM!!!

Voor de eerste keer mijn auto een merkbeurt gegeven 2 april 2020 in Emmen (Hoenderkamp 2) . Een foutmelding d.d. 23-09-2020 over het olieniveau (te hoog) ben ik meteen naar de volvo dealer gereden en gevraagd hier naar te kijken. Na enige tijd wachten bleek er één liter olie te veel op te zitten. Nadat ik de kosten heb betaald bij Volvo ben ik meteen naar Kwikfit gereden, die niet wist wat hij ermee moest. Ging het overleggen en vele dagen later teruggebeld met een opmerkingen over "welles/nietes" en dat Volvo het mis had. Bekende spelletje kastje naar de muur. Ik heb aangegeven dat ik hun voorstel om een tegoedbon te geven voor een volgende besteding niet wilde en gewoon mijn geld terug wil van de Volvo reparatie. Dit gingen ze weer overleggen en nooit meer iets gehoord. Slecht voor zo'n landelijke keten, die de uitstraling heeft van enige service/klasse. Vergeet het maar!!!!!! deze review zal ik met regelmaat herhalen en daarna social media gebruiken. Verschuilen achter een grote onderneming zonder correctie afhandeling.

goede en snelle service. Vakmensen!