Kwik Fit vestiging Den Bosch heeft bij de auto van mijn zoon (Fiat Punto) remschijven en remblokken voor vervangen. Hij heeft dit bij Kwik Fit laten doen omdat in het algemeen gezegd wordt dat er goede kwaliteit tegen lage/acceptabele prijzen wordt geleverd. Verbazing en teleurstelling dan ook zeer groot dat ik geconstateerd heb dat er een woekerprijs in rekening is gebracht. Met gebruik van dezelfde materialen blijkt een reguliere garage ca. 200 euro minder in rekening te brengen voor een dergelijke reparatie (250 ipv 450 euro). Incident? Lijkt niet, want waarschijnlijk moet ook de katalysator vervangen worden: kostenopgaaf Kwik Fit 550 euro, reguliere garage doet dit voor nog geen 250 euro. Misschien is er sprake van een foutje maar vooralsnog is er maar 1 conclusie mogelijk: geen onderhoud laten doen via KwikFit en zeker niets laten vervangen want je betaalt een WOEKERPRIJS!
Beste André, Vervelend om te vernemen dat je zoon deze ervaringen hebben gehad. Ik zou graag dit nader willen onderzoeken. Zou je mij daarom een mail willen sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-47052 en het kenteken van de auto van je zoon. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groet, Fred
Heb winterbanden laten plaatsen. Kreek de auto terug met vlekken van vieze schoenen en handen.
Goedemorgen, Wat vervelend dat dit is voorgevallen. Ik zou dit graag verder willen onderzoeken en een eventuele oplossing bieden. Kunt u mij mailen naar [email protected] onder vermelding van uw kenteken en het referentienummer KL-47050? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij Klantenservice KwikFit
Uiterst netjes geholpen, helaas banden niet op voorraad moest dus weer terugkomen. Ook ondanks navraag een klein foutje in de band vergeten op de juiste spanning te zetten, wel meteen opgelost.
Super geholpen.
korrekte en snelle afhandeling bij mijn bandenwissel.
A
Afspraak wordt op tijd nagekomen. vriendelijke ontvangst en afhandeling
Volgens afspraak goed en vriendelijk geholpen.
Ik ben prima geholpen.
Goede communicatie, snel geregeld
Mijn zomerbanden werden door winterbanden vervangen
Ging voor een gratis wintercheck via mijn autoverzekering. Binnen het uur was de auto klaar. Goed advies gekregen betreffende mijn accu.
Ik vind dat ik een top service heb gekregen!
Prettige afhandeling, flexibel bij noodzakelijke aanpassingen.
Half oktober heeft mijn auto bij KwikFit Harderwijk een grote beurt gehad. Hierbij zijn er ook wat kleine reparaties verricht. Uitstekend geholpen! Helaas zijn de mankementen een paar weken later teruggekomen (wat kan gebeuren). Aangezien ik momenteel in Deventer woon, ben ik met mijn auto naar de Hoge Hondstraat gegaan. De mankementen zijn zonder kosten keurig gerepareerd. Erg netjes en goede service!
Er mogen maar 2 mensen binnen ivm Corona. Er waren 4 mensen binnen ik heb buiten gewacht. Van het personeel was niemand die er iets can zij
Goedemorgen Coby, Wat goed dat je op dat moment voor jezelf hebt gekozen en buiten hebt gewacht. In de afgelopen tijd zijn wij erg druk geweest met alles corona 'proof' te maken. Waaronder ook een bordje op de deur met het aantal mensen wat naar binnen mag. Dagelijks maken wij mee, dat dit niet altijd wordt opgevolgd. In de basis zijn mensen die een auto rijden, volwassen mensen en wij verwachten hierin dan ook eigen verantwoordelijkheid van de volwassen persoon. Als een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid hierin neemt, hoeven wij ook niet op te treden. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij Klantenservice KwikFit
Super netjes geholpen, goede uitleg gekregen en heel vriendelijk!
Prima ontvangst en gasten wachtruimte Prima bandenwissel binnen de tijd Zeer nette eindcontrole Uitstekende anti coronamaatregelen
Akku bestellt en volgende dag geplaatst. Alles bestens.
Prima.
namen de tijd en hebben goed naar mijn auto gekeken.
Via ANWB nieuwe Philips x-tremevision pro 150 H4 lampen gekocht. Was E36,95 Naderhand op internet gezocht; diverse firma’s welke ze zo voor rond de E30,- aangeboden werden, geen verzendkosten. Wel vriendelijke heer achter de balie, veel administratie werk voordat hij klaar was. Was eerste en denk laatste bezoek.
Er is een spijker uit een voorband verwijderd. Op de rekening staat dat dit wiel is gebalanceerd. Ik twijfel ten zeerste of dat is gebeurt. Aan de oude loodjes was niet te zien dat ze überhaupt door de monteur waren aangeraakt. Er is geen loodje verplaatst of vernieuwd. Ik neem dat Kwik-Fit zéér kwalijk.
Ik ben goed geholpen door Kwik-Fit. Ik kon snel terecht, ze snapten direct wat er mis was en het was binnen no-time opgelost.