Dit is de derde keer dat we onze auto naar Kwitfit Nijkerk brengen. Met wederom een goede ervaring. Erg vriendelijke medewerkers, denken met je mee en leveren goed werk!
Eerlijk advies zonder iets te willen aansmeren. Altijd vriendelijk geholpen.
Had een probleem met mijn koplampen, bleek een lastige reparatie te zijn, maar voor de kwikfit monteur geen probleem! Echt geweldige service!
Snelle en goede service verwisselen autoband
De persoon achter de balie was erg aardig, nam de tijd voor elke klant. Hij legde alles heel duidelijk uit en maakte een praatje
Uitstekend geholpen door de manager Tom. Zeer fijne ervaring. Volgende reparaties aan mijn auto zullen zeker bij Kwikfit zijn!
Ik heb een goede ervaring met KwikFit. De werkzaamheden worden altijd prima uitgevoerd en ik vind er uitstekend personeel werken. Echter deze keer had ik een fiets besteld. Toen ik de auto bracht vertelde de medewerker mij dat de fiets niet beschikbaar was ivm een lekke band... Bij KWIKFIT? Tip: Aan de overkant is Praxis waar je plakspullen kan kopen... Ik moest dus met de bus naar huis, wat ik eigenlijk niet wilde in deze Coronatijd. Verleden keer werden de wiel bouten in mijn bijzijn gecontroleerd maar deze keer niet en ook werd niet gevraagd na twee weken langs te komen om dit nogmaals te controleren. Zelf doen dus. Is dit nieuw?
I fixed some damage on the wind screen. Done really fast and also took care of the insurance formalities. Could not ask more.
4 nieuwe banden gemonteerd,uitstekend gedaan
Het is daar altijd prima, ze zijn nergens te beroerd voor!
Ik kon online een afspraak plannen op een moment dat het mij uit kwam. Vier nieuwe banden binnen een uurtje gedaan. Ik kon wachten, maar kon ook een fiets lenen. Top.
Auto voor de keuring gebracht, maar er moesten wat kostbare reparaties worden uitgevoerd. Dit is in goed overleg en met wat korting netjes de volgende dag opgelost.
Vriendelijk deskundig
Ik breng mijn auto voor de keuring graag bij de Kwik-Fit in Hoorn. De mensen zijn behulpzaam en vriendelijk. Ze leggen uit wat er moet gebeuren en waarom. Ik kom weer terug!
prettig geholpen en duidelijke uitleg
Goed, eerlijk, vriendelijk....
Vriendelijk personeel goede service
Netjes gedaan en goed advies. Chef Werkplaats heeft echt verstand van BMW e39. Zeer prettig
Klantvriendelijk personeel, die de tijd voor je nemen. Ook koppelen ze zaken terug om duidelijkheid te geven over gekozen produkt.
Was goed
Gemakkelijke reservering online en klantgericht personeel
Garage verleent goede service, auto was weer vlot klaar.
Auto gebracht voor APK. Gelukkig slechts 1 item aangaande de afkeuring. Spijker in de band. In het midden. Laten maken voor 32 euro en vervolgens gevraagd of de keur meester kan herkeuren. Nee, dat gaat niet. Moest ik een nieuwe afspraak maken. Zo geschiede enkele dagen later. Kan ik er op wachten? Ja dat kan. Prima. Later een telefoontje dat ik er niet op kon wachten. Dus maar weer een leen auto geregeld voor naar werk. Uiteindelijk kwam het telefoontje, de keur meester heeft de auto goedgekeurd. De band was prima hersteld. Beetje gezeur en gezever allemaal. En het afkeuren ging gepaard met het advies om 2 nieuwe voorbanden te nemen. Want, er zat een spijker ( klein ) in de band. De spijker zat in het midden. Dan weet elke expert dat het heel simpel te maken is. Vervolgens 1 telefoontje met het verhaal en de toestemming voor de reparatie en klaar is Kees. Was ik de auto maar 8 uren kwijt. Over het algemeen ervaar ik de service prima. Zeker omdat wij 2 auto's in onderhoud hebben bij Kwik Fit. Maar op basis van deze ervaring, hou ik een zuur gevoel over van mijn APK keuring. En dat ben ik niet gewend van Kwit Fit. Ik beveel Kwik Fit op basis van deze ervaring dan ook niet aan.
Beste Ben , Ben het met je eens dat dit beter kan. Jammer dat je afspraak zo is verlopen. Graag zou ik dit eens verder willen bekijken. Wil je zo vriendelijk zijn om mij hierover een mail te sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-45701 en het kenteken van je auto. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groet, Fred
Zie boven
Snel een afspraak kunnen maken.