Kon op korte termijn een afspraak inplannen en prima service

Klant- en kwaliteitgericht

Snel, adequaat, vriendelijk en professioneel bij checken en vervangen van één van beide accu’s van mijn Toyota Land Cruiser!

Degelijke service en er is meegedacht met mijn wensen.

Degelijke service en er is meegedacht met mijn wensen.

Professionele monteurs

Zeer professioneel geholpen, goede informatie en vriendelijk personeel.Afspraak via internet gemaakt niet hoeven wachten doordat de tijd van de afspraak niet afwijkt. Ook afspreken via internet is perfect! Top hoor, hopelijk blijft dit zo.

The car's engine did not work after taking APK

My car's engine did not work after taking APK and paying the bill at the shop. I could not use my car and leave the shopthat day and they needed to check my car again. This should not have happened.

Goed gedaan , jongens !!!

Zie boven

Top; alles erop en eraan!

Grote beurt en APK laten uitvoeren; Afspraak maken ging makkelijk en snel, toen netjes gebeld over aandachtspunten en adviezen en vervolgens stond de Volvo weer helemaal goed en gewassen klaar! Bij het ophalen nog een mooie Pirelli F1 poster voor de kleintjes meegekregen. Niets te klagen dus, top geholpen.

Volgend jaar laat ik hier weer de APK uitvoeren.

Ik kreeg vóór de vervanging van de remschijven een prijsopgave. Deze was hoger dan bij de dealer omdat er ook lagers in zaten. De vestigingsmanager belde mij dat de auto klaar was en de prijs was aanzienlijk lager. TOP!

Dubbel gevoel

Airco laten bijvullen. Dat is gelukt. Echter aangegeven om de ramen niet te openen omdat bediening slecht is. Dit is toch gedaan zodat nu raam niet meer dicht wil. Monteur heeft even getracht dit te repareren maar niet gelukt. Omdat dit toch mede aan kwikfit te wijten is had ik meer verwacht. Nu moet ik zelf laten repareren en kan auto niet gebruiken. Erg teleurstellend.

Vriendelijk vakkundig personeel

Eerste keer dat ik mijn auto naar deze vestiging bracht. Vriendelijk te woord gestaan en leenfiets meegekregen. Tussentijds heb ik zelf nog even gebeld om te vragen of alles volgens planning ging. Ik had gehoopt even een berichtje te krijgen over de kosten, maar dat kwam helaas niet. Schade is wel naar volle tevredenheid hersteld: de airco doet het weer!

Snelle service voor apk

Dag ervoor afspraak gemaakt voor apk. Om 09.00 uur auto afgegeven en 11.00 uur weer opgehaald.

Snelle bandenwissel en duidelijke communicatie.

Vertrouwde lokatie en personeel. Voordeel van 2 nieuwe banden is dat je vooraf online betaalt. Brengen, in Delft Centrum koffie en een krant, en na nog geen uur gebeld worden dat de auto klaar staat.

een mega goede beurt

Ik had een afspraak online gemaakt wat altijd prima werkt. Er staat ook duidelijk bij hoe lang het gaat duren. Dan word je goed ontvangen en ook weer een vriendelijke lach van de monteurs. De prijs is al bepaald dus geen verrassingen. Kortom een uitstekende beurt weer van de monteurs die mij ook goed advies hadden gegeven.

Snel en vriendelijk geholpen. En: probleem verholpen

Zie hierboven

Very good service and fast.

Since I arrive till I pick up my car, very helpful and professional service.

Kwik-Fit Heliconweg is een betrouwbaar en een vertrouwd adres

Sinds ik in Leeuwarden woon (2015) ga ik voor onderhoud van mijn (oude) Corolla naar Kwik-Fit aan de Heliconweg. De service en/of gevraagd advies is altijd uitstekend en het onderhoud vlot en betrouwbaar. Kwik-Fit Heliconweg? Ten zeerste aanbevolen!

Kwikfit Leiderdorp

ben zeer tevreden over de geleverde service, snel een afspraak voor APK, kleine beurt en airco, werd netjes gebeld, goedgekeurd en geen gekke extrs dingen, Met vriendelijke groet yvonne de wit

Zeer tevreden.

Zeer content met de voortreffelijke service en klantvriendelijkheid van Het personeel van Kwik-Fit aan de Oosterstraat te Stadskanaal. Eerlijke antwoorden en geen opdringerige suggesties.

Vervelend

Zojuist een vervelende ervaring gehad bij Kwikfit in Heerhugowaard. Afspraak gemaakt voor een airco combi servicebeurt, welke ik al vooraf heb betaald via iDeal door verschillende vervelende verhalen met betrekking tot extra kosten. Voordat iemand de auto ook maar überhaupt van dichtbij had gezien werd er al gesproken over mogelijke extra kosten voor een interieurfilter. Voordat er ook maar iets was gedaan vond ik het al een matige ervaring. Op mijn vraag hoe veel dat ongeveer zou gaan kosten was geen antwoord. Mijn auto werd naar binnen gereden en op de brug gezet. Binnen de minuut kwam er een medewerker van Kwikfit terug. De exacte woorden ''we gaan de airco niet aan de praat kragen''. Uhh, niet aan de praat krijgen? De airco doet het gewoon alleen het koelvermogen is zwak? Meneer van de Kwikfit wist te vertellen dat alleen de ventilator het doet en niet de airco. Meneer wilde mij het probleem wel laten zien, dit heb ik zelf afgewezen omdat ik hier helemaal geen zin in had en het bovendien heel gek vond. Dat omdat ik in de afgelopen 2 weken bijna 3.000 kilometer heb gereden en toch wel degelijk het verschil merkte tussen de A/C knop wel/niet aan. Toen ik aangaf dat ik helaas niet anders had verwacht van Kwikfit -door andere vervelende verhalen- schoot meneer in de aanval en beschuldigde mij van een persoonlijke aanval. Ik heb duidelijk gemaakt dat het totaal niet persoonlijk is, maar richting Kwikfit waar meneer in dit geval het aanspreek voor is. Bij het afhandelen van de terugbetaling kon meneer ook niet meer het fatsoen opbrengen om mij aan te kijken tijdens zijn vraag wat mijn IBAN nummer is (lees, mompelen 'wats IBAN'. Met veel pijn en moeite kon er nog een prettige dag van af. Helaas zijn de slechte reviews over Kwikfit die bij mij bekend zijn bij deze alleen maar bevestigd. Voor mij geen Kwikfit meer, zeker niet in Heerhugowaard. Het duurt ook twee weken voordat je je geld terug krijgt, bizar in deze tijden van overboekingen in luttele secondes.

kan niet beter

de auto was snel klaar en met de leen fiets was ik zo thuis super

54 euro Extra kosten op rekening zonder overleg

Ik heb gisteren mijn auto een grote onderhoudsbeurt laten geven bij Kwikfit Amstelveen en krijg zonder enig over 54 euro extra kosten voor boardcomputer updaten. Dit is helemaal niet overlegd en bij de advertentie staat duidelijk 350 euro voor grote onderhoudsbeurt!. Dat is dan makkelijk geld verdienen als je eenzijdig de kosten verhoogd met 54 euro. Dit is mijn inziens misleiding.

Service als prima ervaren. Beetje te goed bleek achteraf.

Een zomercheck is zeer aan te raden. Zeker als blijkt dat een van de achterbanden een spijker met zich meedraagt. Die is verwijderd en de band is direct geplakt. Helaas bleek de service achteraf wat teveel van het goede. Het oliepeil bij een Peugeot 508 SW is moeilijk af te lezen. De monteur dacht dat er geen olie meer inzat en gooide er maar liefst 3,5 liter bij. Dat bleek achteraf gezien veel teveel. De dealer heeft daarop de olie opnieuw moeten verversen en op peil moeten brengen. Toch prijs ik de goede wil van Kwikfit en de service.

Snel en vriendelijk

Vlotte reparatie, goede communicatie

Airco service wegens sissend geluid. Tijdens het onderhoud bleek het pollenfilter helemaal vol te zitten. Voordat deze werd vervangen, werd eerst overleg gepleegd. Na de service was de airco fris en siste niet meer. Bleek ook nog eens een kortingsactie.

Na een valse start, een snelle bandenwissel

De banden waren niet aanwezig waardoor een keer terug moest komen. Maar de volgende dag konden ze alsnog van start. Vooral als je ‘s ochtends als eerste bent, dan ben je ook zo weer weg.