goede service, prettig contact, en altijd eerlijk
Nadat ik de auto in de ochtend had neergezet, kon die aan het eind van de middag weer opgehaald worden. De servicebeurt is naar tevredenheid uigevoerd. Bij het ophalen van de auto werd er verteld dat ik er bij de volgende APK-keuring rekening mee moest houden dat er eventueel banden vervangen moeten worden. Het advies kan ik wel waarderen, en zal dat bij de volgende keuring zeker in overweging nemen.
Wij werden gebeld over wat er allemaal moest gebeuren, maar wij zetten daar vraagtekens bij en de prijs viel ook tegen wij dachten dat Kwik-Fit goedkoper was dan ons automerkgarage, niet dus.
Beste Joop, Vervelend om te vernemen dat wij niet aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Ik zou graag het een en ander willen onderzoeken. Ik ben wel benieuwd waar het prijs verschil vandaan komt. Zou je mij hierover een mail willen sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer: Kl-45160 en het kenteken van je auto. Ik ben benieuwd naar je reactie. Groet, Fred
Ben goed ontvangen en kreeg duidelijke uitleg wat de mogelijkheden waren. Jammer dat als je je kenteken in vult je niet altijd de juiste bandenmaat te zien krijgt. Was er vanuit gegaan dat dit klopte maar bleek een inch te klein en de gewenste band was niet op voorraad moest noodgedwongen een duurder alternatief nemen.
Goede service voor een kleine beurt inclusief APK
Goede controle tijdens APK. Er werd aangegeven dat de LPG vulslang bij een specialist moest worden vervangen. Nu bleek dit niet waar en de reparatie erg eenvoudig. Geluk bij een ongeluk...ik doe dit persoonlijk toch liever zelf.
Fijne ervaring bij Kwikfit Ede gehad op tijd volgens afspraak geholpen en zeer tevreden over eindresultaat.
Duidelijk snel en vriendelijk geholpen.
Medewerker gaf aan dat ene band meer versleten was dan de andere en ook airco rook een beetje muf. Met een goede prijs zijn deze problemen opgelost.
Trekhaak laten monteren en online een afspraak gemaakt. Erg gebruiksvriendelijke site en tevens zeer gedreven service gerichte medewerkers op de vestiging in Waalwijk. Hier kunnen vele nog van leren.
Ik ga altijd met een goed gevoel bij de vestiging in Waalwijk weg. Of ze hebben me op weg geholpen of ze hebben me aangegeven dat ik beter naar een dealer kan gaan. Eerlijk!
Na een afspraak op een korte termijn ben ik netjes geholpen, ze hebben alles nagekeken bij de kleine beurt, en gekeken naar mijn uitlaat die herrie maakte.
Wederom voor de apk keuring en een 10.000 km beurt naar Kwik Fit Zaandam geweest. Keurig geholpen. Kreeg leenfiets mee. Dat is erg fijn. Bij ophalen werd ik even gewaarschuwd voor kosten die In de toekomst gemaakt moeten. Dat is prettig. Kan ik alvast rekening mee houden. Fijne garage. En ik denk schappelijke prijzen.
Klantvriendelijk en alle werkzaamheden uitstekend uitgevoerd
Wij hebben jaren goede ervaring! onze Renault auto is nu 18 jaar oud en word nog elk jaar gekeurd en gerepareerd bij Kwikfit in Almere Vlaardingenstraat. De service is perfect, bellen op voor ze iets repareren, hoe goedkoop ook, de mensen zijn zeer correct en aardig. Wij hopen hier nog jaren te komen!! Bedankt Monteurs!
Binnen 1 dag afspraak kunnen maken voor nieuwe banden. Service was zeer klantvriendelijk en de prijs was lager dan de concurrenten.
Alles zoals afspraak verlopen, helemaal top.
ik kwam voor de airco fresh plus de aircobeurt. Hij rook weer heerlijk fris en koelt weer super. Nou zijn we weer klaar voor de komende 3 jaar. Zeker een aanrader!
Via internet blijkbaar mijn afspraak niet gped bevestigd maar toch geholpen, airco gevult binnen 1 uur, top
Kon snel terecht voor mijn APK, handig online een datum in te boeken. Ter plekke geen wachtrij. Vriendelijk personeel. Geen aanmerkingen.
Omwisselen van banden en controle plus verhelpen rammelende uitlaat. Snel en deskundige gedaan zonder extra kosten.
De achterremmen van mijn auto maakten een vervelend schurend geluid. De monteur van Kwikfit ging meteen aan de slag, liet me zien wat er aan de hand was, gaf aan wat er moest gebeuren en wat hierbij de beste oplossing was en wat het kostte. De betreffende onderdelen moesten wel even besteld worden, maar een paar uur later werd ik al gebeld dat ik mijn auto weer kon ophalen.
Ik kom hier al jaren, altijd vriendelijk. Nooit vervelende verrassingen. De leenfiets staat klaar, de koffie is klaar. Dus prima.
Na vriendelijk te zijn ontvangen is er professioneel met mij auto omgegaan. Het duurde precies zo lang als doorgegeven en bij oplevering auto ook nog als er iets zou gebeuren of als het zou gaan lekken de garantie dat ik mijn geld terug zou krijgen! Top!