Ik kom 10 minuten voor de afspraak tijd binnen, helaas zagen ze me pas na 12 minuten. Werkplaats was druk, en ik zag verder geen aanspreekpunt. Uiteindelijk waren de banden in half uur vervangen.
Goedemiddag Alexander, Excuses voor de wat stroeve start van je bezoek aan ons filiaal in Zevenaar. Ik heb je review met het filiaal gedeeld zodat men naast het werk in de werkplaats er ook aan denkt om extra aandacht te schenken aan wachtende klanten. De volgende keer staan ze met open armen op je te wachten (wel met 1,5 meter afstand) ;-) Met vriendelijke groet, Dennis Klantenservice KwikFit Nederland B.V.
Top geholpen
Ik word bij het Filiaal aan de Plesmanlaan altijd uitermate vriendelijk te woord gestaan en bejegend waarbij mijn auto altijd professioneel en zorgvuldig onder handen wordt genomen, De service is uitermate goed,
Ik kwam voor een zomer check. Auto werd goed nagekeken en er werden geen mankementen gevonden. Ik kreeg ook inzicht wat er in de toekomst eraan zit te komen.
Zomer check volgens planning zo klaar. Extra handeling als service uitgevoerd. We kunnen gerust op vakantie.
Kwik-Fit heeft de opdracht: distributieriem vervangen, waterpomp vervangen en koelvloeistof vervangen wel goed uitgevoerd, maar het "nawerk" is schrikbarend slecht uitgevoerd: de poly v riem (die er eerst af moest en na het werk weer terug) gilt nu af en toe, die is dus niet terug op de goede spanning gezet. Verder ging de rechter koplamp unit niet meer aan en zag ik dat er een stekkertje los zat en half beschadigd was. Na het aanduwen van de koplampunitstekker en een tik op de unit gegeven te hebben, gingen de lampjes weer aan. Er zit beschadiging aan de buitenkant van de stuurbekrachtingspomp. Hij werkt gelukkig wel nog naar behoren. Verder lag er nog een vergeten/gevallen ringetje ergens van op het chassis. Kwik-Fit is mij voorgoed kwijt als klant. Ik kom na het zien van dit ook niet meer voor de APK! Het is dat ik geen brug en ruimte heb thuis. Gelukkig doe ik de olie, bougies, luchtfilter, remblokken voor, lampjes en ruitenwissers zelf. Dan weet ik zeker dat mijn auto heel blijft!
Ik ben echt tevreden. Professionele, snelle service, vriendelijkheid en helemaal niet duur. Bedankt!
goed geholpen en duidelijke uitleg
Komen afspraak na Prijs/kwaliteit Vriendelijk personeel
Een aanvankelijk verwachte reparatie bleek toch een simpelere oorzaak te hebben en was de nota ruim 200 euro lager.
goed duidelijk en goede orijs
goed advies, snelle en correcte services. professionele aanpak.
Vriendelijke ontvangst, werkzaamheden zijn snel en adequaat uitgevoerd. Prima zaak voor onderhoud aan je auto.
Goed advies en snelle service
vriendelijke mensen en werkzaamheden zijnuitstekend verzorgd en afgehandeld
Zomercheck via Allsecur. Keurig uitgevoerd. RDIW regels goed nageleefd volgens mij.
Alles volgens afspraak en prijsopgave. Prima en duidelijk
Was natuurlijk allemaal iets anders door Covid, maar ze hadden zelf me beschadigde plastic spatbord afgeplakt. Toppers.
Goede en snelle behandeling van het reparatie/controle verzoek
Ik ben snel en professioneel geholpen. Ze zijn altijd erg hulpvaardig.
Moesten twee banden vervangen. Konden vrijwel direct terecht en vind de prijs ook erg meevallen.
Goede service, wordt vooraf netjes verteld wat je kan verwachten. Enige minpuntje om het geen 10 te laten zijn: wanneer je bij een reparatie die wat langer duurt vraagt om een status, gaat dat heel omslachtig, of hoor je pas wat wanneer de auto weer klaar is. Interne communicatie kan wat beter... verder is het gewoon top!!
Ik ben zeer goed geholpen en daarvoor mijn dank.
Goede informatie vooraf en ook uitvoering zoals beloofd
Onvriendelijk, ******ig en proberen je op onnodige kosten te jagen. Ga er niet heen het is waar wat de verhalen zijn over kwik fit doe het niet!