Duurt te lang - en niet goed

In plaats van 1 uur duurde een simpele bandenwissel 1,5 uur. En op weg naar huis bleek Bandenspanning niet gereset. Dus meteen nog een keer terug. Slordig.

zeer tevreden

goed advies en uitvoering helemaal volgens afspraak. Kortom zeer tevreden!

klantvriendelijk en alles volgens afspraak

Online bestellen en afspraak maken was prima. De uitvoering van de vestiging in Zwaag was ook uitstekend. Vriendelijk ontvangst, korte uitleg en de banden worden waar je bij bent nog even extra nagetrokken. Alles bij elkaar een uitstekende ervaring!

Blij dat ik snel terecht kon

Voor het plaatsen van een trekhaak voor vakantie kon ik, als Alkmaarder, gelukkig nog terecht in Den Helder. Keurig gemonteerd. Alleen jammer dat plaatsing langer duurde dan noodzakelijk. Bracht auto om 8.00 uur. Had telefonisch en aan de balie de verzekering gekregen dat direct met montage zou worden begonnen. Na ruim 2 uur wandelen eens kijken hoe het er voor stond. Auto stond onaangeroerd in de werkplaats. Nog maar een half uurtje wandelen. En ja hoor de werkzaamheden waren begonnen. Helaas niet voor lang. Monteur werd ingezet voor andere klus. Half uur later weer aan de gang met de trekhaak. Was bijna klaar. Helaas voor mij was het toen etenstijd. Even na de schaft was mijn auto gereed. Prima montage. Alleen jammer dat het 3 uur te lang geduurd heeft. Grote voordeel voor mij was wel dat ik ruim 11km heb kunnen wandelen door het pittoreske Den Helder.

Prima, helder en snelle service

Eenvoudig afspraak gemaakt, goede reparatie afspraak en snel gefixt. Helemaal prima!

Vriendelijk en adequaat

Het was een een APK keuring en een kleine reparatie is er zonder kosten bij gedaan. Heel fijn!

Heel goed bevallen en snel.

top en zeer tevreden.

Correcte en deskundige afhandeling

Ik kon al 20 jaar bij u en over het algemeen ben ik tevreden. Eenmaal was ik erg teleurgesteld. Bij mijn auto een Renault Megan werd de distributiriem vervangen en na twee maanden kon de auto naar de sloop.

APK + olie vevangen

Had per e-mail een herinnering gekregen voor de APK, nog voordat deze door de RDW was ontvangen, zodat je voldoende tijd hebt om een afspraak in te plannen. Heb gelijk ook de olie laten vervangen. Was verder niets de hand, dus kon 'm in de voormiddag alweer ophalen.

Zeer goed geholpen

Mijn complimenten aan het personeel en finaal beheerder Vriendelijkheid en goede uitleg tevens het tonen van werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Of wel duidelijkheid is betrouwbaarheid naar de klant toe.

Gewoon super goed geholpen door de mensen van de vestiging, deskundige opmerkingen en meer dan uitstekende service, echt super.

APK keuring snel, deskundig en boven verwachting uitgevoerd.

Via website eenvoudig en snel afspraak Voor APK keuring kunnen maken. Kreeg telefoontje met advies over vervanging onderdelen zonder dat dit de goedkeuring in de weg stond. Prima service!

Kom hier altijd graag terug

Weer op afgesproken tijd en snel geholpen. Bedankt

Formidabel

Goede service en een goede prijs, zeker voor de kwaliteit en deskundigheid

Doorzetters na tegenslag

In 1 dag zou mijn trekhaak onder mijn auto worden gezet. Uiteindelijk hadden ze 3 dagen nodig om de storing meldingen in de boordcomputer weer te kunnen oplossen. Hierbij hebben ze de hulp ingeroepen van de lokale VW dealer. Uiteindelijk is alles netjes geïnstalleerd en zijn de aanpassing in het trailerstability program, PDC, achteruitrijcamara, automatische gordelspanner, mistachterlicht en achteruitrijlampen uitschakeling op de auto tijdens rijden met een caravan allemaal keurig opgelost.

Slecht

Ik vind het niks raar dat ik moet geholpen worden door afgekeurd man die konden niet lopen en praten mijn vertrouwen aan kwik-fit is weg

Eigenlijk geen op of aanmerking, prima!

Auto om 8:10 u afgeleverd voor een grote beurt (geregeld via de site van KwikFit) echt een aanrader, duidelijk, overzichtelijk en snel! Je weet waar je aan toe bent qua kosten! In de middag na een telefoontje weer opgehaald! Vriendelijke mensen bij de receptie! Volgend jaar ga ik weer naar KwikFit! m vr gr Jacques

Iedere keer ga ik daar weg met een tevreden gevoel. Goede service, goede diagnose, goede prijs. Aardig en behulpzaam personeel. Die kwikfit blijft mijn vaste garage. Top!!

Alles goed geregeld

Goede service en alles goed geregeld

Mijn auto is afgekeurd op een punt wat niet afgekeurd had mogen worden

Goedemiddag Aanvullend op onderstaande melding heb ik contact gehad met de Manager Klantenservice van Kwikfit. Dit laagdrempelige contact, waar Kwikfit een luisterend oor toonde, verliep naar wens. Kwikfit heeft ter voorkoming van dezelfde klachten de nodig preventieve acties ondernomen. Daarnaast kreeg ik van hun een meer dan aardige attentie. Al bij al een uitstekend after sales waar ook andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Chapeau Kwikfit en nogmaals dank voor de service. Met vriendelijke groet Harald van Bremen Goedemiddag Ik heb mijn auto vorige week laten keuren bij jullie dependance in Middelburg. De auto werd afgekeurd maar de medewerkers hadden grote twijfels. Ze hebben met verschillende mensen contact gehad en ook een paar maal met het RDW. Uiteindelijk is de auto afgekeurd en moest ik naar de officiele Mazda dealer voor een herkeuring en eventuele reparatie. De Chef monteur vond de afkeuring echt onzin en heeft het RDW erbij gehaald voor een steekproef. Medewerker van het RDW was het helemaal met Mazda eens dat dit nooit afgekeurd had mogen worden. Dus auto per direct goed gekeurd. Het kost me we 4 uur aan snipperuren en het betalen van een extra herkeuring, dus dubbele kosten. Het zou Kwikfit, die hier toch een fout maakt, sieren als ik de kosten van de keuring retour zou krijgen. Hij is door jullie tenslotte onnodig afgekeurd. Ik heb ook twijfls over de huidige bedrijf leider van Middelburg, hij is erg twijfelachtig, weet het allemaal niet, kan het niet goed uitleggen etc etc. Dat is niet wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Ik ben leek, maar zij zijn de specialisten. Helaas heb ik dat gevoel in Middelburg helemaal niet. Met vriendelijke groet, Harald van Bremen

Haastig maar goed geholpen

Men had het merkbaar druk, maar verder prima geholpen, leenfiets werkte goed en auto was snel klaar

Klantvriendelijk en snel en goed geholpen.

Kwam bij Kwik-Fit met een niet werkende airco, deze hebben ze gevuld en hij werkte weer. Na 2 dagen, jammer genoeg weer geen koeling van de airco. Ben teruggegaan en de conclusie was: airco is lek. Het geld van de aircobeurt wordt terug gestort en wij gaan naar de expert om de airco te laten maken. Jammer dat het niet is gelukt maar we zijn eerlijk en goed geholpen bij Kwik-Fit Barneveld.

Snel en keurig geholpen

Wat ik wel vervelend vond is dat de banden een stuk duurder zijn uitgevallen dan aanvankelijk toegezegd.