Een hele goede bedrijfsleider met verstand van zaken en er wordt goed werk afgeleverd.
Behoeft geen verdere toelichting. Ben tevreden. Ga zo door.
Vriendelijk personeel, correcte en snelle service.
ze hebben mijn auto helemaal nagelopen en adviezen gegeven die konden worden verbeterd. Na telefonisch overleg akkoord kunnen geven en werd alles netjes in orde gemaakt.
Ik ben zeer tevreden over kwikfit goede en betrouwbare werknemers . Komen de afspraak wat de afgesproken tijd na. En fatsoenlijk en beleefdheid . Tot de volgende keer.
Vriendelijke personeel.
Snel, goed en vriendelijk geholpen bij Kwikfit op de Amstelveenseweg.
Mijn rechter achterband liep langzaam leeg. Eigenlijk had ik afgelopen dinsdag een afspraak, maar gezien de drukte heb ik in overleg met de vestigingsmanager de afspraak 1 dag later gezet, omdat er een dag later meer personeel zou zijn en snel zou kunnen worden geholpen. Ik was er om 13.00 uur, werd gelijk geholpen, er bleek een schroef in de band te zitten. Ze lieten me netjes zien wat er aan de hand was en we hebben samen de mogelijke oplossingen besproken. Tot nu toe allemaal keurig. Daarna heeft het 45 minuten geduurd voordat de band was gerepareerd, moest ik 10 minuten wachten voordat er iemand was om af te rekenen en toen ik weg reed, bleek dat de band veel te hard was opgepompt, dus ben ik terug gegaan. Al met al: vriendelijke mensen, nette prijs, maar het duurde veel te lang. Ontevreden klant. Ik ga ervan uit/ hoop dat dit een incident is, ik ben vaker bij Kwik-Fit in Zeist geweest en was steeds tevreden over hun dienstverlening.
Rustig, deskundig, netjes en correcte uitvoering van het werk
Ik had vooraf een afspraak gemaakt voor de apk-keuring met 2 nieuwe voorbanden. Van de banden was ik zelf al bewust dat deze niet door de keuring zouden komen. De keuring is geheel volgens en zelfs boven de verwachting verlopen. Telefonisch goed bereikbaar maar vooral ook deskundig advies en zeer klantvriendelijk geholpen door betreffende medewerkers (dhr. R. Sas en Dhr. K. Coskun). Ik was al maar ik ben nog steeds een tevreden klant bij Kwikfit!
Al jaren ben ik en mijn vrouw al trouwe klant bij Kwikfit. Ik heb mijn auto op vrijdag voor een APK en bandenwissel gebracht. Bij het wegrijden brandde het lichtje van ruitenvloeistof laag geel op mijn dashboard. Ik heb nog overwogen om terug te rijden maar daar het al sluitingstijd was en ik thuis nog ruitenwisservloeistof had heb ik dit niet gedaan. Bij thuiskomst heb ik de de ruitenwisservloeistof echter in het verkeerde reservoir (koelvloeistofreservoir) bijgevuld. De volgende dag vroeg, rond 8 uur ben ik direct teruggereden naar Kwikfit om hier melding van te maken. De filiaal manager vertelde dat er geen monteurs op dienst waren om de vloeistof eruit te halen en dat ik maar naar de dealer zelf moest gaan. Uiteindelijk heeft dit alles mij 250,-euro gekost. Als dit gewoon tijdens het nalopen van alles tijdens de APK was gemeld had het mij deze kosten gescheeld. Uiteraard was dit mijn fout, maar ik ben geen professional en had hier graag op willen worden gewezen door de professionals van Kwikfit.
Netjes, alles op tijd en volgens afspraak.
Smorgens om acht uur de auto gebracht,als eerste auto. Naar mijn idee zijn ze te laat begonnen aan mijn auto. De auto was om half 5 klaar.
De werkzaamheden zijn goed en volledig uitgevoerd met de nodige adviezen.
Helaas heeft 1 medewerker ervoor gezorgd dat deze ervaring met Kwik-Fit niet goed is verlopen. Deze medewerker had in eerste instantie onderhoud gedaan aan mijn auto maar daardoor was er een storing ontstaan. Toen hij hiermee werd geconfronteerd door jullie vm Richard begon deze medewerker te protesteren, te zuchten en liet duidelijk zijn ongenoegen merken. Wees een vent en accepteer dat jij fouten hebt gemaakt! Gelukkig heeft jullie VM Richard het probleem opgelost. Kwik-Fit Velp heeft er een nieuwe klant bij zodra Richard daarheen is gegaan.
Werd snel geholpen en de service was weer top.
Ik ben er blij mee
netjes gewerkt en volgens schema afgeleverd!!
Vlot en accuraat.
Snel geholpen.
Vriendelijk personeel.
Aardige mensen goede service en eerlijk.
Vond zeer fijn dat ik vooraf werd geïnformeerd dat er een korting op de werkzaamheden toepasbaar was.
Alles prima uitgevoert, schoon en binnen gestelde tijd.