Fijn contact en duidelijk over wat wel en wat niet. Had n stukke veer, die had ik nog wel willen zien. Zodat je weet wat het is dat is vervangen.
De prijs viel zelfs lager uit dan vooraf gevraagde offerte. Ik werd er blij van!
Prijs kwaliteit is top. Personeel is erg vriendelijk
Mijn accu deed het niet, ik kon direct terecht en werd vriendelijk geholpen.
Auto voor een kleine service beurt en APK om net voor 08:00 uur gebracht. Kreeg iets over 13:00 uur een mailtje om de auto op te komen halen. Uitstekend geholpen door de chef werkplaats bij de receptie. Ook Corona maatregelen in acht genomen zoals o.a. plexiglas.
Snel.netjes op tijd.
Er worden geen onnodige zaken gerepareerd, er is vooraf altijd overleg, grote en kleine beurten en APK's gebeuren netjes. Nette bedrijfsleider (ik ken alleen vestiging aan Ábraham van Stolkweg) en dus dito personeel.
Kom voor alle onderhoud, bandenwissels bij Kwikfit Uithoorn. Word er altijd heel vriendelijk, prettig en snel geholpen. Ook kan je zo even binnen lopen voor een kleinigheid zoals de bandenspanning.
Accu vevangen
3 dingen die tegen zijn gevallen: 1) ik heb een K&N luchtfilter (twv €80,-) in de auto zitten, dit staat dmv een sticker aangegeven op het filterhuis en toch heeft de monteur deze bij de grote beurt er uit gehaald en vervangen voor een regulier filter twv €15,-. Gelukkig kon mijn K&N filter nog uit de ton worden gevist maar een restitutie oid voor het onnodig vervangen van een filter was wel op zijn plaats geweest. 2) Bij het nalopen van de grote beurt checklist staat o.a. serviceinterval van de boordcomputer gereset als uitgevoerd. Bij controle door mijzelf stond deze nog vrolijk op de oude waarde, zelf even gereset (kleine moeite) maar dan vraag je jezelf wel af; wat hebben ze nog meer als uitgevoerd aangevinkt wat niet is uitgevoerd of gecontroleerd? 3) Op advies van de Kwik-fit 3 nieuwe Bosch ruitenwissers laten plaatsen (dik €75,-) omdat de oude streepten. Gisteren in een regenbui de nieuwe wissers hun werk laten doen..... resultaat: deze strepen net zo erg (of zo weinig) als de oude, achteraf dus onnodig vervangen?
Afspraak goed nagekomen, op de juiste tijd afgeleverd
Ben nu al een paar keer geweest bij Kwik-Fit. Ik ervaar de service als klantvriendelijk, duidelijk, en correct.
Je wordt hier altijd goed geholpen en je krijgt het eerlijke advies bij reparaties. Kwik-fit heeft mij nog nooit teleurgesteld.
Snel, efficiënt en duidelijke uitleg
Bandenwissel besproken met opslag. Na aankomst snel geholpen en omdat we er voor hebben gekozen geen winterbaden meer op te slaan is dit netjes van de prijs afgehaald.
correct, precies. Excellent dus.
Volgens afspraak uitstekend.
maandagochtend, 8 uur. Jeroen weet dat ik kom, weet ook wat ik wil. Bij bandenwissel breekt bandenspanningssensor af (tja, maandagochtend). Wordt keurig gemeld, andere sensor gehaald en toch binnen het uur stond ik weer buiten. Dat is de klant aandacht geven die hij verdient! Oh ja, en ondanks Corona stond de koffie gewoon klaar.
Al jaren komen wij hier om onze winterbanden te wisselen, altijd keurig en klantvriendelijk ontvangen, en wissel wordt snel en correct uitgevoerd. Tevreden klant.
Ik wordt hier altijd correct geholpen en de mensen zijn vriendelijk. Niets op aan te merken. Kom hier graag.
2.5 uur gewacht voor het wisselen van 4 banden
Toppie
Goede service. Het zou nog fijner zijn als je een afspraak op een tijdstip zou kunnen maken
Prima geholpen
Binnen een half uur banden verwisseld.