Snel, goede communicatie en prima prijs!

Al jaren bij Kwik-fit. Altijd prima in orde. Dus erg tevreden.

Prettig en goed geholpen

Duidelijke uitleg wat gedaan is en op een vriendelijke manier. Alles goed afgehandeld.

Geweldige service, duidelijk. Medewerkers zijn heel klantvriendelijk

mijn A P K van mijn is correct uit gevoerd en ben toe hij klaar was netjes gebeld

Geweldige service en prima verstand van zaken en vooral vriendelijk.

Snelle klantvriendelijke service

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen, snelle service en leveren net werk af. We komen speciaal naar den helder vanaf texel on onze auto daar te laten keuren.

Flexibel, snel en droog!

Via leasemaatschappij een tijdelijke auto, maar blijkbaar waren ze vergeten de banden optijd te wisselen. 1 telefoontje en mijn afspraak kon verplaatst worden van Rijssen naar Zwolle, alleen even wachten op de banden. Snelle wisseling van de willen en mocht zelfs binnen wachten ivm de regen. Ze hadden speciaal 2 zitplaatsen in de werkplaats klaar gezet.

Helemaal top!

Ideaal dat je kunt reserveren via internet. Zeer vriendelijke service. Het hele proces is coronaproof ingericht. Ik liet twee nieuwe banden monteren en mijn winterbanden wisselen. Voor het wisselen van de andere twee wielen werd niks gerekend. Na een half uurtje was het al klaar. Perfect gebalanceerd. Zaak ziet er prachtig uit, je kunt van de vloer eten. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Keurig geholpen, aardig personeel!

Ik werd gebeld dat mijn auto eerder klaar was dan gepland wat erg fijn was. Keurige uitleg gekregen over de staat van mijn banden. Kreeg als ANWB lid ook nog eens mooie korting voor mijn winterbanden opslag. Dit was voor mij doorslaggevend om ze niet zelf thuis op te slaan. Kom graag weer terug bij deze kwik fit vestiging

Beetje gemengd

Ik denk dat het technische gedeelte prima in orde is; dat mag ik toch in ieder geval verwachten van een door de RWD gekwalificeerd bedrijf. Wat mij helaas minder goed beviel was dat ik werd gebeld gedurende de dag met de mededeling dat twee banden niet helemaal goed meer waren en dat als ik vier nieuwe banden zou laten monteren ik 15% korting op de banden zou krijgen. Bij de afrekening aan het einde van de dag bleek de korting niet te zijn toegepast en mij werd verteld dat in plaats daarvan de APK gratis was. Dat was een beetje sneu want de APK was al gratis bij de kleine beurt die ik tegelijkertijd had laten uitvoeren. Na een hoop gedoe is dan uiteindelijk alles wel geregeld, maar het geeft toch een rare bijsmaak. Misschien volgende keer een andere garage proberen.

zeer tevreden

goede behandeling.

communicatie kan stukken beter

ik heb onvoldoende inzicht in de kwaliteit van de verrichte werkzaamheden, vanwege een gebrek aan kennis. Maar de communicatie omtrent het beschikbaar zijn van de auto had vooraf en op de dag van onderhoud zelf stukken beter gekund. Zelfs zodanig, dat het "goede gevoel" en het vertrouwen weg is. Ofwel: komende keer een andere "garagist". Desalniettemin alle goeds en gezondheid toegewenst.

waar voor je geld en betrouwbaar

Vele jaren achter elkaar bandenwissel en opslag zonder problemen. Alleen de laatste keer (juist nu het niet uitkwam)wat tijd overschrijding

excellent

Difficult circumstances, handled quickly and with consideration

Exact op tijd en 100% kwaliteit volgens afspraak.

Snelle service, plezierige behandeling.

Snel. makkelijk, goede sfeer.

Niets dan lof, ga zo door!

Zoals gewoonlijk prettig ontvangen door de vriendelijke vestigingsmanager, die bovendien z'n best doet de kosten te drukken door te trachten een, naar later blijkt, onrepareerbaar onderdeel te repareren en me daarover vooraf keurig en uitvoerig informeert. Alles zeer snel uitgevoerd en binnen een paar uurtjes klaar. Ook in deze onzekere Corona-tijd blijft Kwik-Fit een zekere factor.

Ga zo door en ik blijf fan

Iedere keer weer voelt het vertrouwd en wordt ik uitstekend geholpen

Prima, zeker gezien de moeilijke Corona-situatie!

Gastvrije ontvangst, geen lange wachttijd, afspraak keurig nagekomen.

goede complete service maar duurde wel wat lang

2 nieuwe zomerbanden, uilijnen en 4 winterbanden in de opslag. Goed geholpen en duidelijke uitleg. Duurde alleen wel 1 uur en 45 minuten

Zorgvuldige behandeling met bandenwissel

Vriendelijk, behulpzaam, duidelijke uitleg, zorgvuldig omgaan met corona regels.

Ik ben snel en goed geholpen

Ik ben snel, op tijd, en goed geholpen.

Heel erg tevreden.