Snel en flexibel

Snel, flexibel en vriendelijk

Uitstekend en top geholpen door de heer Sedat Cankapli en zijn collega's op Kwik Fit Zuidplein. Pluimpje :-))

Keurig geholpen door aardige mensen

zoals hierboven staat.

Goed geholpen!

Niks op aan te merken. Voor herhaling vatbaar.

Netjes geholpen

Me ervaring is goed

Vakkundig, klantvriendelijk, punctueel.

Ik had om 14.00 een afspraak. Exact om deze tijd werd mijn auto voorzien van een nieuwe accu. To slot werd de bandenspanning nog even gecontroleerd en 10 minuten later reed ik weer weg. Geweldige service.

Correcte en snelle behandeling en service

Heel snel geholpen

Gebruik gemaakt van een actie voor 4 nieuwe Continental banden. In een half uur gemonteerd en gebalanceerd. Vind ik heel snel voor een goede prijs.

Prima service.

Veel deskundigheid en vriendelijke filiaal manager.

Snek, goed en betaalbaar

Handig afspreken, fijn dat er een gratis leenfiets beschikbaar is. Goede communicatie over mogelijke problemen. Uiterst zorgvuldig met de corona maatregelen. Ga zo door!

Keurige en vriendelijke service

Bandenwissel en APK uitgevoerd, verlichting afgesteld en ruitenwissers vervangen. Alles keurig volgens afspraak.

Uitstekende ervaring op vestiging in Doetinchem

Prijs t.o.v. dealer is perfect. Vriendelijk en snel geholpen., Auto mooi schoongemaakt voordat deze is opgehaald. Dit is nu de 2e keer dat wij aangenaam verrast worden.

Heel klant vriendelijk

Netjes geholpen , en klant vriendelijk!

Prima geregeld

Gewoon goed geregeld.

Betrouwbaar en prima!

Zeer klantvriendelijk, kom er graag terug

Prima kwikfit in de buurt. Vaste klant altijd goed en eerlijk geholpen.

ok

gedaan wat beloofd

hartstikke goed

kan niet beter

Onduidelijkheid

Je moet het apk tarief dubbel betalen als er veel punten uit de keuring komen en je een aantal punten zelf wil oplossen. Heb een vrij nieuwe auto die 2 maanden ervoor een grote beurt heeft gehad bij een dealer. Hier is duidelijk aangegeven dat de auto door de keuring zou komen met een aantal kleine puntjes. Door de corona gekozen voor de dichtsbijzijnde garage. Voor de keuring zelf nog 2 lampjes vervangen, maar er waren na de keuring zoveel punten dat ik grote twijfels heb. 400 euro moeten aftikken waarbij het controleren van de punten niet mogelijk was. Verzending per mail was ook niet mogelijk, er zelf iets aan doen en ze logischerwijs nalopen zou 2x keuringsbedrag betekenen.

Uitstekende service

Meedenkend en vriendelijk personeel.

Vriendelijk en redelijk

Kom vaker terug

Redelijk tot goed

Zeer vriendelijk geholpen door het personeel. Mijn verzoek om op te letten bij het in en uitnemen uit mijn auto van de wielen is na tevredenheid nagekomen. Eén aspect wat jammer is, is dat de wielen met de winterbanden die zijn verwijderd niet gemerkt zijn geworden zodanig dat gezien kan worden waar ze weer gemonteerd dienen te worden. Dit is aan de medewerkers van het filiaal verteld waarvoor zij hun verontschuldiging hebben gegeven en dat voor de volgende keer erop gelet zal worden.

Vriendelijk en heel snel

In een kwartier banden gewisseld en weer weg. Top

Zeer vriendelijk.

Vriendelijk en snel geholpen.