Uitstekend geholpen.

Op 30 maart 2020 om 16.00 uur heb ik de twee voorbanden van mijn auto laten vervangen door Michelin Primacy3 banden. Volgens mij was ik de laatste klant van die dag. De twee aanwezige medewerkers hebben mijn banden gemonteerd, Binnen twintig minuten waren zij klaar. Vriendelijke medewerkers. De prijs van deze vervanging was ongeveer 80-100 euro goedkoper dan wat de merkdealer van mijn Honda auto zou rekenen. Ik ben heel tevreden.

Wat een goed team. Zowel bij de receptie als de werkplaats. Heel klantvriendelijk, service gericht, en persoonlijk.

Uitstekend geholpen

Goed geholpen

is goed

kom zeker op terug

Klantvriendelijk geholpen en goede service.

Prima wielenwissel uitgevoerd

Conform afspraak en kon er op wachten

Klantvriendelijk en netjes behandeld

Netjes gebeld voor extra werk . Meteen prijsafspraak gemaakt en dan ook netjes alles afgehandeld .

Betrouwbare service!

Heel erg blij met Kwik-Fit en de kundige en eerlijke monteurs die daar werken.

Prima 👌

Alle tijd voor je en duidelijke uitleg en heel vriendelijk.

Klantvriendelijk, goede ontvangst, corona-proof, goede service!

Ze zijn goed

Altijd vriendelijk

Uitstekende service van kwik fit zoals ik al jaren gewend bent.daarom 5 sterren.top

Ivm met corona,voor ieder zijn gezondheid worden de regels strikt nageleefd bij brengen en halen van de auto.

Klantvriendelijk ondanks de Corona maatregelen

Net als de vorige keren werd ik keurig geholpen. Dit keer kon ik niet binnen wachten vanwege de Corona maatregelen. Ik kreeg een fiets aangeboden om een ommetje te maken. Helemaal prima.

Goed zoals altijd. En eerlijk

Byzonder slecht

Zeer trage bediening aan balie, meerdere keren zelfde verhaal aanhoren.. Na melding gereed aantal tips om nog te doen waarbij voor 186 euro airco beurt, niet gedaan was niet per se nodig. Bij afhalen auto werd aangegeven dat vloeistofstand airo te laag is, na mijn opmerking dat deze toch aangevuld is? De opmerking dat dit niet in de beurt hoort?! Dus bijvullen airco kost 186 euro?? Bij afhalen weer 3x zelfde verhaal en bleek toen ik thuis was dat het apk keuringsrapport niet bij de stapel papieren zat.. Na aangeven of deze aangestuurd kunnen worden blijkt dit een probleem!? Als ik goed geholpen zou zijn zou ik deze week zelf halen natuurlijk.

degelijke uitstraling

Misschien iets meer doen aan de het corana probleem 1,5 meterafstand , bij balie maar 1 klant, andere in de zithoek aanpassen als wacht ruimte met 1,5 meter afstand niet meer als drie personen naar binnen

Snel, netjes, vriendelijk

APK bij Kwikfit Osdorp in coronatijd. Online makkelijk een afspraak maken en alvast betalen. Op locatie werden de voorschriften in acht genomen, personeel erg vriendelijk. Kon met een gerust hart snel mijn auto weer ophalen. Netjes vermeld welke punten aandacht hebben de komende tijd (profiel banden).

prima service zoals altijd

Prima in orde, werd ook zoals altijd (op de afgesproken tijd) gebeld, dat de auto klaar stond.

Goeie service

Werd zoals altijd weer prima te woord gestaan

Altijd alles precies volgens afspraak. Goede adviezen. Prettig personeel.

Jaarlijks banden wisselen en andere kleine aanpassingen, reparaties. Sterkere koplampen, stikstof, uitlaat. Altijd goed type banden en load- index voor mijn camperbus. Ik kom met plezier terug.

Very professional handling

It went very easy and smooth from booking online appointment till picking up car. Very nicely made and easy accessible filiale.

Goed, snel en niet duur

Prima service, vriendelijk.

Prima service. Vriendelijk en deskundig personeel.

prima verzorgd die bandenwissel

Zoals hierboven beschreven