Nette vestiging

Goede service, snelle montage en vriendelijk personeel Als er toch een aanbeveling geschreven moet worden, Koffie mag van betere kwaliteit .

Prima en eerlijk

Makkelijk, eerlijk, alleen de kleur van een knipperlichtje vond ik discutabel. Lampje was gewoon helemaal oranje en niet afgebladderd maar verder top service

Erg prettig

Mijn bandenwissel bij Kikfit in Zeist verliep -weer- prima. Prettig, duidelijk.

Goed, maar ook quick!

Om 08:00 uur auto gebracht en om 10:00 uur kon ik hem weer ophalen, terwijl het heel druk was in de zaak!!

Gewoon goed en betrouwbaar. 4 prachtige Michelin all seasons banden vóór een redelijke prijs

Goeie service, vriendelijk personeel, kan snel terecht voor afspraak

fijne en vriendelijke medewerkers, vakkundige en hard werkende mensen.

fijne medewerkers, vakkundige en hard werkende mensen.

redelijk

voor een kleine beurt waarbij de auto om 8 uur in de ochtend wordt gebracht en er om 17:00 uur nog aan gesleuteld moet worden is zondere bijzondere verrichtingen is dat te lang.

Fantastisch 👍!

Altijd keurige en deskundige behandeling! Altijd mee denken met mij als klant.

Had een week voor mijn afspraak kleine beurt pech met de auto. Meteen naar de garage gebracht. Helaas pas na 4 dagen hadden de monteurs tijd om ernaar te kijken en pas op de dag van de service beurt een telefoontje gekregen wat het allemaal gaat kosten, Ze vroegen om de auto een dag langer te houden omdat het onderdeel ook nog besteld moest worden. Was er niet mee eens omdat ze een paar dagen van tevoren al wisten wat er met de auto mis was. Ik wilde graag dezelfde dag nog mijn auto en moet zeggen dat ze hun best hebben gedaan en mijn auto was eind van de dag klaar. Dus vandaar mijn hoge waardering.

Heel vriendelijk en goed geholpen

Het was nog beter geweest als ze van te voren zouden aangeven dat door Corona alles uitliep

Afspraak gemaakt online, snel aan de beurt

Voor uitlijnen van de auto doorgeweest, afspraak op de tijd uitgevoerd. Binnen korte tijd weer buiten nadat het uitlijnen zeer professioneel was uitgevoerd. Dit merkt men zeker aan de wegligging. Hopelijk zien we dit slijtage beeld wat was, niet meer terug op de nieuwe banden.

Zeer goede service

Zeer goede service alleen en dat is buiten medewerkers om vervanging en omzetten winter naar zomerbanden erg duur geworden denk winterbanden er niet meer onder ga zetten komende winter

Conform afspraak heeft de auto weer nieuwe "schoenen" die goed zitten en fijn rijden. Banden met stikstof gevuld. Extra service aangeboden gekregen om om de ca. 3 maanden de spanning van de banden te laten controleren en op orde te brengen.

Duidelijk, snel en gemakkelijk.

Makkelijk afspraak maken, prijs duidelijk van te voren gemaakt. En 20% korting als ANWB lid.

Vriendelijk, volgens afspraak en snel

Zoals altijd, prima in orde allemaal!

Prima,

Ondanks de corona crisis, wat behelpen kwam opstelling. Het was duidelijk wat de bedoeling was. Bij het controleren van de banden is er niet rekening gehouden met de afstand tussen personen, maar daar wordt vast ook wel een vorm voor gevonden. Het werk werd goed en snel afgehandeld. De klantvriendelijkheid is zoals altijd heel erg prettig en vriendelijk. Jammer dat de vrouw achter de balie weg is, een vrouwelijk gezicht in het bedrijf blijf ik altijd ook prettig vinden.

Goede en prettige ervaring

Onze auto mag weer een jaar de weg op. APK en beurt naar tevredenheid uitgevoerd en tegen acceptabele kosten.

Excellent service

KwikFit in Veldhoven zijn de beste en geef excellent service

Deskundig & snel. Uitlijnen was niet nodig, dus werd dat niet gedaan. Prima!

Onnodige reparaties

Bij APK wilde Kwik Fit de uitlaat vervangen voor EUR 600 en een remklauw voor EUR 280. Bij een andere garage de uitlaat gelast voor EUR 50 en de handrem gratis afgesteld.

probleemloos geholpen

goed geholpen vriendelijk personeel

Prima, prettig en deskundig geholpen.

Ik ben precies op de afgesproken tijd snel en prettig geholpen.

100% gemak 100% service

APK laten uitvoeren. Simpel online geregeld. Bijna voor niets! En daarbij goede communicatie en service.