Snel, vriendelijk en makkelijk.
snelle service bij vervanging uitlaat, die niet voorradig was, nog zo kort voor sluitingstijd. Heel goed.
Mijn auto moest op 13-02-2020 naar jullie filiaal in Den Helder voor een grote beurt. Alles verliep goed tot het moment dat ik de auto weer mocht ophalen. De auto was erg vies van binnen en ik heb sterk het idee dat de bougies niet zijn vervangen. Vervolgens besluit ik thuis even de checklist erbij te pakken en zie dat er dingen zijn afgevinkt die dus niet afgevinkt hadden mogen zijn. Mijn vertrouwen in de beurt is hierbij helemaal weg en mijn vertrouwen in Kwikfit dus ook. Ik ga vandaag een afspraak maken bij de Renault dealers met de vraag of ze de punten willen controleren. Ik verwacht hier wel een reactie op van jullie kant.
Goede service, aardige mensen
Service en kwaliteit met Keurmerk in Merkbeurt onder Fabrieksgarantie
Goed geholpen en vriendelijk personeel. Ben heel tevreden naar huis gegaan
Goede service bij Kwikfit in Rotterdam Zuid. Altijd aardig personeel, krijg altijd complimenten over de staat van mijn toch wel oude auto. Advies gekregen om mijn auto uit te lijnen. Fijn dat ze meedenken. Eén minpuntje van laatste APK is dat het middenstuk van de auto tussen mijn stoel en de bijrijdersstoel loszat toen ik mijn auto kwam ophalen. Verder heel tevreden en kom volgende keer gewoon weer terug.
Ik ben er geweest voor de APK Keuring en daar mee hadden ze wat ontdekt wat meer tijd in beslag nam om te repareren. Ze hebben me gelijk gebeld en in overleg kon ik de auto daar laten staan en de volgende dag rond de middag kon ik hem weer kant en klaar ophalen. Dat noem ik Top Service👍🏻
Volgens afspraak op tijd en snel. Vriendelijk en goede koffie
Achterrem begon aan te lopen onderweg naar onze vakantie. Kwik-Fit gebeld, we konden meteen langskomen. Binnen 2,5 uur zijn de remklauwen, remschijven en remblokken achter vervangen en konden we weer op weg.
Kreeg duidelijk te horen wat er gedaan moest worden. En heb hiervoor gelijk een afspraak gemaakt
Afgelopen maand mijn Mazda Premacy 02-GR-JR laten keuren bij Kwikfit Terneuzen en afgekeurd op kapot parkeerlampje en loszittend stofhoesje van fuseekogel, offerte gekregen van € 108,- met het verhaal dat het wiel en de draagarm links gedemonteerd moest worden om het hoesje te vervangen.(was niet gescheurd of verteerd) e.e.a. incl. nieuw lamje à € 12,- Zelf nieuw lampje van € 0,95 gemonteerd (3 min. werk) en nog dezelfde naar Mazda garage gegaan voor de loszittende stofhoes waar mij werd verteld dat het onzin was om die te vervangen. Ter plaatse beide kanten stofhoesjes gereinigd en vastgezet met kit, kosten: € 15,- en bij herkeuring goedgekeurd maar wel voor de tweede keer € 29,95 moeten betalen, waarom kon dit niet bij Kwikfit ?, voor mij dus nòòit meer.
Ging er heen voor een mankement, wist dat er nog wat aan gedaan moest worden...maar dat ze na 15:00 uur nog even remmen, remschijven, kogellagers en gingen uitlijnen had ik niet verwacht. Top service en in zeer korte tijd mijn problemen verholpen, ook de prijs viel weer reuze mee.
het is mij prima bevallen bij Kwikfit
Onderhoudbeurt plus APK. Had afgesproken te blijven wachten omdat ik vrij had. Werd bij nader inzien geweigerd. Zat in Capelle en woon in Waddinxveen, dus geen vervoer. Daarnaast zeggen dat ruitensproeier bijgevuld is terwijl die al tjokvol was. Ben daar meer service gewend en dat is de reden dat ik Capelle steeds trouw ben gebleven.
Niet de eerste keer dat ik daar was. Alles wordt top gedaan
Ik word altijd netjes geholpen, en de mensen zijn ook vakbekwaam. Dus is Kwik-Fit aan te raden voor onderhoud en banden service.
Na A.P.K.keuring (afkeur voorbanden) direct verder geholpen. 2 nieuwe voorbanden gemonteerd en alsnog goedgekeurd, klasse!
Al jaren word mijn auto goedgekeurd zonder gebreken. Dus de geruchten dat ze altijd wel wat vinden gaat bij mij zeker niet op
Zowel Erik als Frank hebben mij heel vriendelijk en prettig te woord gestaan. De uitleg over wat er technisch aan mijn auto gedaan moest worden is in voor mij begrijpelijke taal gegeven. Daardoor kon ik weloverwogen mijn beslissingen nemen. Ik vond het heel prettig dat mij niets is opgedrongen en dat alles in goed overleg gedaan kan worden. Deze plezierige ervaring heb ik al sinds jaren keer op keer bij de Kwik Fit garage in Nijkerk. Ik laat mijn auto daar dus altijd met een gerust hart in vertrouwde en deskundige handen achter. Ook als ik met een kleine vraag kom, is de bereidheid er even naar te kijken of snel iets te doen groot. Daarom geef ik graag een 10 aan Kwik Fit Nijkerk.
Prima geholpen, telefoontje om extra’s te melden, goed afgehandeld.
Het nakomen van de afspraak, het ontvangst, de vriendelijkheid, de informatie over mijn auto en de correctheid van afhandeling zijn buitengewoon goed,
Vriendelijke mensen! Doen wat moet en je kunt er altijd met vragen terecht. Ze nemen dan de tijd om je antwoord te geven. Echt top service!
Zeer vriendelijke bediening