Altijd correcte service voor een goed prijs

Rustig, deskundig, netjes en correcte uitvoering van het werk

Uitstekende service

Ik had vooraf een afspraak gemaakt voor de apk-keuring met 2 nieuwe voorbanden. Van de banden was ik zelf al bewust dat deze niet door de keuring zouden komen. De keuring is geheel volgens en zelfs boven de verwachting verlopen. Telefonisch goed bereikbaar maar vooral ook deskundig advies en zeer klantvriendelijk geholpen door betreffende medewerkers (dhr. R. Sas en Dhr. K. Coskun). Ik was al maar ik ben nog steeds een tevreden klant bij Kwikfit!

jammer dat het zo gelopen is

Al jaren ben ik en mijn vrouw al trouwe klant bij Kwikfit. Ik heb mijn auto op vrijdag voor een APK en bandenwissel gebracht. Bij het wegrijden brandde het lichtje van ruitenvloeistof laag geel op mijn dashboard. Ik heb nog overwogen om terug te rijden maar daar het al sluitingstijd was en ik thuis nog ruitenwisservloeistof had heb ik dit niet gedaan. Bij thuiskomst heb ik de de ruitenwisservloeistof echter in het verkeerde reservoir (koelvloeistofreservoir) bijgevuld. De volgende dag vroeg, rond 8 uur ben ik direct teruggereden naar Kwikfit om hier melding van te maken. De filiaal manager vertelde dat er geen monteurs op dienst waren om de vloeistof eruit te halen en dat ik maar naar de dealer zelf moest gaan. Uiteindelijk heeft dit alles mij 250,-euro gekost. Als dit gewoon tijdens het nalopen van alles tijdens de APK was gemeld had het mij deze kosten gescheeld. Uiteraard was dit mijn fout, maar ik ben geen professional en had hier graag op willen worden gewezen door de professionals van Kwikfit.

Prima op tijd en keurig verzorgd.

Netjes, alles op tijd en volgens afspraak.

Smorgens om acht uur de auto gebracht,als eerste auto. Naar mijn idee zijn ze te laat begonnen aan mijn auto. De auto was om half 5 klaar.

Goede ervaring

De werkzaamheden zijn goed en volledig uitgevoerd met de nodige adviezen.

Helaas door 1 medewerker zeer slecht

Helaas heeft 1 medewerker ervoor gezorgd dat deze ervaring met Kwik-Fit niet goed is verlopen. Deze medewerker had in eerste instantie onderhoud gedaan aan mijn auto maar daardoor was er een storing ontstaan. Toen hij hiermee werd geconfronteerd door jullie vm Richard begon deze medewerker te protesteren, te zuchten en liet duidelijk zijn ongenoegen merken. Wees een vent en accepteer dat jij fouten hebt gemaakt! Gelukkig heeft jullie VM Richard het probleem opgelost. Kwik-Fit Velp heeft er een nieuwe klant bij zodra Richard daarheen is gegaan.

Vriendelijke en goede mensen

Werd snel geholpen en de service was weer top.

Snel en super gedaan

Ik ben er blij mee

netjes gewerkt en volgens schema afgeleverd!!

netjes gewerkt en volgens schema afgeleverd!!

Klantvriendelijk

Vlot en accuraat.

Snel geholpen.

Goed geholpen

Vriendelijk personeel.

Vriendelijk en snel.

Aardige mensen goede service en eerlijk.

Dik tevreden

Vond zeer fijn dat ik vooraf werd geïnformeerd dat er een korting op de werkzaamheden toepasbaar was.

Alles prima uitgevoert, schoon en binnen gestelde tijd.

Fijn contact en duidelijk over wat wel en wat niet. Had n stukke veer, die had ik nog wel willen zien. Zodat je weet wat het is dat is vervangen.

Goede prijs en services.

De prijs viel zelfs lager uit dan vooraf gevraagde offerte. Ik werd er blij van!

Snelle service en erg klantvriendelijk

Prijs kwaliteit is top. Personeel is erg vriendelijk

Ik kon direct terecht

Mijn accu deed het niet, ik kon direct terecht en werd vriendelijk geholpen.

Auto voor een kleine service beurt en APK om net voor 08:00 uur gebracht. Kreeg iets over 13:00 uur een mailtje om de auto op te komen halen. Uitstekend geholpen door de chef werkplaats bij de receptie. Ook Corona maatregelen in acht genomen zoals o.a. plexiglas.

Snel.netjes op tijd.

gewoon goed onderhoud en nette bedrijfsleider,

Er worden geen onnodige zaken gerepareerd, er is vooraf altijd overleg, grote en kleine beurten en APK's gebeuren netjes. Nette bedrijfsleider (ik ken alleen vestiging aan Ábraham van Stolkweg) en dus dito personeel.

Fijn, klantgericht

Kom voor alle onderhoud, bandenwissels bij Kwikfit Uithoorn. Word er altijd heel vriendelijk, prettig en snel geholpen. Ook kan je zo even binnen lopen voor een kleinigheid zoals de bandenspanning.