goed ontvangen, en correct geholpen; snelle actie, en binnen afgesproken tijd klaar. Prima !!
Persoonlijke aandacht
Heel goed geholpen, netjes gebeld. Alles perfect!
Apk + banden, leenfiets mee en om 12 uur al weer klaar.
De monteur Melvin Aben heeft er alles aan gedaan om de storing bij mij te verhelpen echt superrrr.
Apk keuring en oliewissel netjes uitgevoerd. Kundig advies gehad over vervolgbeleid t.a.v. auto onderhoud.
Belde keurig op dat uitlijnen moest gebeuren of dat accordeonist was
Gewoon goede service
Ik werd heel vriendelijk en vlot geholpen. Het ging er professioneel aan toe
Prettige ontvangst, lekkere koffie en snelle afhandeling.
Ik kwam voor de bandenwissel, werd direct geholpen en was binnen zeer korte tijd al weer weg. Prima service!
Kom hier al jaren voor bandenwissel of APK en hierbij steeds een vlotte service en alles in orde
Medewerkers met verstand van zaken. Goed geholpen en een mooie prijs kwaliteit verhouding.
Netjes en vlot een paar nieuwe banden gehaald; goede prijs ook.
niks aan toe te voegen: goed en snel
Correct geholpen.
ik heb mijn auto laten uitlijnen ben zeer goed en netjes geholpen snelle service
Altijd vriendelijk en denken met je mee
Door een zware file was ik een half uur te laat op mijn afspraak voor de bandenwissel. De klus kon toch nog worden ingepast in de planning van de dag.
De bandenwissel is prima verlopen.
Goed en snel geholpen. Twee banden vervangen en nog wat advies meegekregen over uitlijnen
Wanneer je een auto afkeurt op 2 kleine dingetjes ..moet je het ook even maken. En niet bijna een week later pas ruimte daarvoor hebben. 5 minuutjes werk. Zeg dan we zitten vol!
Er was maar 1 werknemer aanwezig andere niet op komen dagen. De aanwezige werknemer deed er alles aan om een goede service te verlenen. Helaas moet hij ook afspraken afzeggen. Dit moet beter geregeld worden.
Voor mijn winterbandenwissel kon ik op een korte termijn een afspraak maken. Bij aankomst werd ik direct geholpen. De bandenwissel was binnen 20 minuten klaar.