Snelle APK-keuring

De auto om 8.45 uur gebracht voor een Apk-keuring. Leenfiets meegekregen, helemaal fijn natuurlijk. Om 12.30 alweer een telefoontje dat de auto klaar was. Zonder enig probleem voor 29,95 euro klaar!

Professionaliteit en service top

Na een aantal jaren niet meer bij kwikfit te zijn geweest, was ik verrast door de ontwikkelingen in professionaliteit die het bedrijf heeft gemaakt. De service van de man bij kwikfit Gerard noodstraat in Nijmegen heeft gezorgd dat ik serieus overweeg daar vaste klant te worden.

Auto gebracht niets gehoord en belletje U kunt hem halen. Netjes geholpen.

In 1 dag geregeld maar beetje krap

Voor de apk wordt gevraagd de auto tussen 8 en 9 te brengen. Dat doe ik netjes echter werd pas na 14u gebeld wat er moest gebeuren. Toen werd ik 16:30 gebeld dat ik tot 17:15 kon ophalen. Dat was erg krap voor mijn planning. Service verder prima!

Goede, snelle, vertrouwde service, tot nu toe ook betrouwbaar.

Zet m’n auto ‘s nachts af, eind van de dag krijg ik netjes bericht als deze gereed is. Medewerkers komen bekwaam over, vertellen wat ze hebben gedaan en eventueel andere opmerkingen die ze hebben gevonden. Tot nu toe rijdt de auto prima! (Je weet nooit wat ze daadwerkelijk onder de motorkap hebben gedaan, betrouwbaarheid zal dus blijken.)

Prima in orde.

Er is een hele lijst afgewerkt en bijna alles was in orde. Datgene wat dat niet was is gecorrigeerd. Ben dus weer blij met m'n auto. Enig minpuntje, alle logo's op de wieldoppen zijn beschadigd, waarschijnlijk bij het demonteren.

Auto is goed gemaakt

Na een paar uur kon ik de auto weer ophalen

Correcte service

Vriendelijk en behulpzame werknemers.

Altijd een vlotte en betrouwbare service bij Kwik-Fit aan de Heliconweg in Leeuwarden.

Snel geholpen

Snelle service alleen accu was flink aan de prijs

prima geholpen

de afspraak is correct verlopen

Attent, accuraat en goed

Prettig, positieg

Raar gevoel

Na de check kreeg ik als advies mee om mijn ruitenwisser te vervangen omdat die niet meer optimaal werkte. Na afloop kwam ik erachter dat hij helemaal niets meer deed, terwijl dat voor de check nog niet het geval was. Ik heb dit gemeld en er werd mij verteld dat de wisser vervangen kon worden zonder montagekosten. Ik heb dit gedaan, maar heb er toch een raar gevoel aan over gehouden.

Prima geholpen

Kwamen prima de afspraken

Vakkundig en correct

Kom hier graag als er iets gedaan moet worden aan mijn auto.

Snel, vakkundig, vriendelijk.

Airco service uitgevoerd. Snel en prima resultaat.

betrouwbaar en eerlijk

wordt vriendelijk ondersteund, vakkundig uitgelecht en wat belangrijk is voor mij.de kosten wordt door genomen met duidelijke uitleg,ook de vriendelijkheid staat bij het hele taem hoog bij de klant, dat kan ik merken ga zo door.

prima service, vriendelijk personeel

Afspraak gemaakt voor apk keuring, kon er op wachten, op tijd geholpen. Koffie was prima en de auto na een half uurtje weer een jaartje goed gekeurd !

Prima geregeld, uiteindelijk

Eerst was de verkeerde trekhaak aanwezig, maar uiteindelijk is het toch weer goed gekomen. Ze zijn altijd heel behulpzaam.

Eerlijk advies

2 banden laten vervangen en de medewerker adviseerde dat het niet nodig was om de andere 2 te vervangen tot 10.000 km gereden is.

Bijna goed

Deze keuze gemaakt omdat het financieel te veel scheelt .Na 2500 kilometer krijg echter de melding op mij scherm van de auto dat ik een afspraak moet maken voor onderhoud dat lijkt mij niet te kloppen maar dat geeft geen goed gevoel.Ik weet nog niet hoe dit opgelost gaat worden.Misschien kan ik daar later op terug komen en waarderen ze mijn eerlijke gevoel en feedback.groeten Wicher

Klote service

Een jaar geleden nieuwe banden laten monteren. En nu moesten er nieuwe op. Voel me zwaar gedupeerd, en ben met zware gevoelens weggegaan. Naar ander waar ik goed behandeld wordt. Halen en terug brengen auto wordt bezorgt. Het voertuig betreft gehandicapten voertuig. Ik wordt bij dit bedrijf bijgestaan om de keuring goed te laten komen. Die weten de weg.

Perfect geholpen

Word zeker me vaste garage

super goed en snel gejolpen.

Goed.

Super eerlijk!

Ik heb mijn auto gebracht voor het vervangen van de draagarm vanwege speling. Zo was gebleken uit de APK. Tijdens vervanging blijkt de speling dusdanig minimaal dat vervanging nog niet noodzakelijk is. Ze doen het niet en bellen mij dat ik hem kan ophalen. Ik hoef niets te betalen! En dat... dat maakt dat ik er al jaren kwam, maar ook nooit weg zal gaan. Bedankt voor de eerlijkheid!!