Vorig jaar nieuwe remblokken en remschijven laten monteren en sinds enige tijd een trilling ervaren tijdens het remmen. Ik heb gevraagd of hier naar gekeken kon worden toen ik de auto bracht voor 2 nieuwe banden. Toen ik de auto op kwam halen waren er kosteloos 2 nieuwe remschijven gemonteerd omdat die door omstandigheden iets krom getrokken waren en de trillingen veroorzaakten. Prima service! Half sterretje minder gegeven omdat er vergeten was een reset in te voeren en ik terug moest om dat alsnog te laten doen.
Zie hierboven
We komen al jaren bij kwikfit, snelle en goede service.
Auto gebracht voor apk en Service beurt Netjes en snel geholpen met vriendelijke mensen.
Snel , netjes, servicegericht
Voor herhaling vatbaar!!!!
Ik heb mijn 2 velgen nieuwe banden op laten zetten, zonder afspraak langs gegaan en dit was geen probleem! Snelle service en vriendelijk personeel.
Heel fijn!
Ik wilde zeker zijn van een goed werkende airco op de vakantie. Terwijl het goed werkte bracht ik mijn auto weg voor een reiniging en bijvullen a 129 euro. Na 4 jaar geen problemen dacht ik: Wel zo verstandig. Ondanks de garantie: gegarandeerd kouder merkte ik in eerste instantie geen verschil, maar ja, je kan er dan een paar dagen tegenaan. De 2e dag dat ik in de auto reed viel de airco meteen uit. Dank je wel Quick fit.
Kleine beurt en APK uitgevoerd, met mijn verzoek om op een bepaalde tijd de auto klaar te hebben ivm een afspraak die ik in de middag had, werd prima rekening gehouden.
Altijd vriendelijk en goed geholpen aan de balie
Vier banden laten monteren, de motorolie laten verversen én de airco laten servicen. Ik werd vlot geholpen en de auto was daarna als nieuw!! Helemaal top!!
Ik moest voor apk online afspraak gemaakt paar dagen ervoor gevraagd hoe laat me auto aan de beurt was. Tussen 8 en 9 brengen daar was geen andere afspraak voor te maken. Eind van de dag klaar. Jammer zou een mooie service zijn een tijd afspraak als je dat wil.
Zowel telefonisch als aan balie niet goed verstaanbaar. Zeer onduidelijke nota. Er moet iets getekend worden dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Verschillende formulieren mee gekregen en dan lees ik op het papier wat ondertekend moest worden dat het de bedoeling was dat iemand de werkzaamheden letterlijk mee naloopt en de vervangen onderdelen toont. Dat de wielen in mijn bijzijn zijn nagetrokken door de manager en er uitleg is gegeven. Dit alles is niet gebeurd en ook niet over gesproken. Er moest een nieuwe band op gelegd worden. Ik had vier all season banden en er wordt een zomerband opgelegd??? Bij thuiskomst bleek dat mijn motorklep niet goed was gesloten en dat dit ook niet mogelijk meer is!
Ik ben weer vriendelijk, adequaat en met kwaliteit van service opmaat voorzien.
top geregeld!!!
Apk . Netjes op tijd geholpen . Duidelijke uitleg over aandachtspunt. Kopje koffie erbij!!!
Prima bereikbaar, zowel telefonisch als letterlijk. Vriendelijke ontvangst door baliemedewerkster. Op korte termijn keuring mogelijk. Prima ervaring.
De auto was er voor de apk keuring, er moesten 2 nieuwe achterbanden op, die zijn als je ze niet online besteld 5 € duurder per stuk vanwege maat advies, het was de zelfde maat als de voor wielen. Via WhatsApp dit aangegeven, en werd het verschil netjes terug gestort.
Goede service, Duidelijke en heldere uitleg m.b.t. wat is er gedaan en waar rekening mee moet worden gehouden
Zie boven en je ben geen nummer
Het vervangen van mijn autoruit werd op locatie uitgevoerd. Ik ben zeer goed te spreken over de geleverde kwaliteit en de vriendelijke behulpzame medewerker. Klasse