APK keuring is naar volledige verwachting uitgevoerd,.

De werknemers waren ontzettend aardig en geven super service!! Niks dan GOEDS te melden!!!

Klasse!

Zoals gebruikelijk: zéér correcte afhandeling volgens de afspraak. Mooi ook, die herinnering vooraf aan de afspraak. Klantvriendelijk personeel! TOP!!

super geregeld

gewoon goed en snel

een aanrader om naar toe te gaan en goedkoop.

vriendelijk, goede service en snelle afhandeling, zeker om terug te komen

had beter gekund

De service zijn goed maar dat er geen korting werd gegeven op de apk ben ik niet over tevreden. Werd gezegt dat dat niet meer was en dat klopt niet. Heb kontakt opgenomen met het fnv en die vertelde dat die korting er wel degelijk nog was. Was nu wel een ander die aan de bali stond dan ik gewend was. Ik gaf mijn fnv-kaart en die werd direct terug gegeven met de woorden dat die kortingen niet meer waren. Valt me heel erg tegen want ik ben al jaren klant bij jullie met meerdere autos. Hoop dat ik daar wat van hoor hoe dit kan. Gr mevr van Loon - Donkers.

Erg goed geholpen

Een fijne uitleg gehad welke banden ik het best kon pakken. Ze moesten vervangen worden. Ook hebben ze me super snel geholpen. Ik kon na een keuring en reparatie en nieuwe banden de auto dezelfde dag nog ophalen.

correct geholpen en gecommuniceerd.

wederom mijn cabrio bij deze kwikfit voor apk en kleine beurt. ik werd gebeld om de geconstateerde gebreken af te stemmen voor wel of niet repareren.

Aan afspraak gehouden, goed en tijdig afgehandeld

Ging om het vervangen van mijn accu. Via de site een afspraak gepland, de keuze van de accu gedaan. Voor de uitvoering reminder mails gekregen, 10 minuten voor tijd aangemeld. Er werd op tijd begonnen met de vervanging. In korte tijd klaar en alles naar wens.

Snel en servicegericht.

APK Ik kon erop wachten. Prima

Vlotte en efficiënte dienstverlening.

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en verder geholpen.

Prima service.

Vriendelijk geholpen en snel klaar. Top.

Gerard de Vries

Snel en vlot airco gerepareerd

Geheel volgens afspraak

Een afspraak voor vier nieuwe banden gemaakt via internet. Alles liep gesmeerd.

Fantastisch!

Enorm goede service!

Prima service!!!

Prima service !!!

Snelle prima service

De afspraak was zo gemaakt en de ster in mijn ruit was snel en netjes gemaakt. Top service!

Goede kwaliteit en service

Snel online een afspraak gemaakt voor een grote beurt.

Heel makkelijk een afspraak regelen . De auto was op de afgesproken tijd klaar . En niet onbelangrijk de goedkoopste . Al met al heel tevreden

Vriendelijke behandeling en uitstekende sevice.

Prima ontvangen door een aardige dame en er werd koffie aangeboden , auto is gemaakt volgens afspraak , daarbij nog de vraag of er naar mijn achterlicht en banden spanning gekeken kon worden , ja hoor was geen enkel probleem !

Goede service vriendelijk geholpen

Snel vriendelijk en goed geholpen.

Goede en betaalbare service

Vanaf de afspraak via de website tot de rekening gewoon duidelijk en goed.Alles wat was afgesproken goed gedaan.

Jean

I had to pay a little extra money but the main issue with my car wasn't resolved. Also I was not provided with the big turn report as agreed.

excellent

excellent, friendly, quick