Pluspunten
Vriendelijk, accuraat
Pluspunten
Snel geholpen, vriendelijk service.
Pluspunten
Nette, eerlijke beoordeling bij APKeuring.
Pluspunten
keurig op tijd en vriendelijke personeels
Pluspunten
Snelle service en ik mocht meekijken in de werkplaats.
Pluspunten
vriendelijk ontvangst, op de afgesproken tijd direct geholpen, kon in een zeer nette wachtruimte op de reparatie wachten.
VerbeterpuntenJammer dat er geen rapport kon worden uitgeprint omdat de inkt van het bewuste apparaat op was. zorg tijdig voor reserve.
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen. Hartelijk welkom geheten.
VerbeterpuntenEerlijk gezegd, heb ik geen idee.
Pluspunten
vriendelijke bediening, snelle en goede service ondanks zieken.
Pluspunten
Uitstekend geholpen. Prettige website, vriendelijke en behulpzame medewerkers, alles volgens afspraken. Zeer tevreden!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Klantvriendelijk, bekwaam.
Pluspunten
Altijd vriendelijk personeel. Service was eerder uitgevoerd dan de tijd die ervoor gepland stond. Als je dan nog andere vragen hebt dan zijn ze niet te beroerd om daar ook nog even de tijd voor te nemen.
Verbeterpuntenwifi: omdat de service 1.5 uur duurd (uiteindelijk 1 uur) ben ik ondertussen aan het werk gegaan. Echter, kreeg ik een paar keer een interruption van het netwerk waardoor ik even niet verder kon.
Pluspunten
Zeer vriendelijke en correcte service!
VerbeterpuntenEen autowasbeurt geven tijdens de service (al dan nietbetaald)
Pluspunten
ik vond de service snel en correct. goed gedaan.
Pluspunten
Goede service, vriendelijk personeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service, heel klantvriendelijk!
Pluspunten
Goede service, aardig personeel, bedrijf wekt vertrouwen.
Pluspunten
Snelle service; goede prijs voor de dienstverlening
Pluspunten
prima behandeld, goede prijs, vriendelijke balie
Verbeterpuntenoa koelcombinatie onderhoud gevraagd. Ik had achteraf wel willen weten of het nodig was. Dat blijkt men wel te kunnen zeggen maar dan moet men het automatisch vullen uitzetten. Lijkt me wel handig om dit terug te koppelen.
Pluspunten
Klant vriendelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Accuraat, vriendelijk
Pluspunten
Lekker snel, aardige mensen Samen nacontrole
Pluspunten
Vakkundig en uiterst klantvriendelijk.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
VerbeterpuntenWens niet bedonderd te worden auto moest uitgelijnd worden volgens jullie zeg laat maar ga naar andere garage en wat blijkt hij hoefde helemaal niet uitgelijnd te worden
Geachte heer, mevrouw, Wij danken u voor uw reactie naar aanleiding van uw bezoek aan Kwik-Fit. Tot onze spijt was de aan u verleende service niet zoals u die van Kwik-Fit mag verwachten. Wij bieden u hiervoor onze excuses aan. Mag ik u vragen bij welke vestiging u bent geweest? Ik wil dit graag voor u uitzoeken. Voor eventueel verder contact wil ik u vragen contact op te nemen met ons via mail: [email protected] Met vriendelijke groet, Frank de Rooij Afdeling Klantenservice