Pluspunten
Snelle hulp. Goed advies. Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenWebsite werkt prima voor afspraken maken. Miste een bevestigings mail van de afspraak. Verder een goed en snelle reactie.
Pluspunten
Bijzonder plezierige ontvangst aan de receptie. Verdere activiteiten zeer correct behandeld evenals de terugmelding van het resultaat van de APK.
VerbeterpuntenOp basis van dit contact geen verbeterpunt te melden.
Pluspunten
Ben snel geholpen met wiel wissel. Eerder geweest om band die van spanning liep op spanning te brengen, niet alleen lekkage gezocht maar tevens twee nieuwe winterbanden geadviseerd, elke direct gemonteerd konden worden. Correcte houding van personeel naar klant.
Pluspunten
Vriendelijk ontvangst en geen verrassingen achteraf.
Pluspunten
Klantvriendelijk.
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam personeel en nette werkplaats. De werkzaamheden worden op tijd en volgens afspraak uitgevoerd.
Pluspunten
bandenwissel kon binnen een paar dagen ingepland. Advies over controle wielsporing en oplossen van afwijking. Vriendelijke wachtruimte.
Pluspunten
Netjes te woord gestaan, duidelijke uitleg en klantgericht.
VerbeterpuntenGeen !
Pluspunten
Aardig en deskundig
Pluspunten
Netjes een telefoontje over de kosten
VerbeterpuntenKoppelingsplaten laten vervangen door jullie kost €720 en bij de Suzuki dealer €500 dat had ik niet verwacht. Dan toch maar naar de dealer.
Pluspunten
het bedrijf doet heel netjes wat ze afspreken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
super geregeld weer de APK, goed is goed - fout is fout. betrouwbare garage. Aardig personeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
voor olieverversen, uitlaat en nieuwe banden is het een prima bedrijf. Andere zaken zou ik er niet laten repareren.
Verbeterpuntenkreeg op de bon (kleine beurt) een aantal adviezen. Remvloeistof vervangen (is vorig jaar gedaan, dus hoezo?) Accu zeer slecht (door laten meten, is perfect) fusékogels, remblokken LA en RA. Heb ik ook na laten kijken en auto APK laten keuren. Auto had GEEN mankementen en geen adviezen. Dat is toch wel erg slordig Kwik Fit
Pluspunten
Snelle afhandeling van de reparatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles! Ik verwijs naar het filiaal in Hanzeweg 2, Deventer.
VerbeterpuntenIk had slechte ervaringen in een andere filiaal.
Pluspunten
Iedereen is zeer vriendelijk. Schoon bedrijf.
Pluspunten
Duidelijk, eerlijk, snel.
VerbeterpuntenDoorgaan!
De auto had een roestplek waardoor laswerk nodig was en de auto in eerste instantie werd afgekeurd. Daarvoor moest ik naar een ander garagebedrijf. Maar dat moest ik zelf uitzoeken. Volgens de factuur was dat 1,5 uur arbeidsloon. Het zou wel fijn zijn als Kwikfit klein laswerk zelf kan doen / laten doen of een adresje heeft want nu was ik anderhalve dag de auto kwijt en moest ik extra vrij nemen.
Pluspunten
service en klantvriedelijkheid
Pluspunten
Netjes en snel geholpen
Pluspunten
Het omzetten van mijn winter naar zomerbanden was PRIMA. De opslag van velgen en banden BELACHELIJK DUUR, de banden zitten al om de velgen!! Bij een Bavak garage betaalde mijn partner 65 euro MINDER!!! waarom bij jullie zo duur n
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Gewoon top
Pluspunten
VerbeterpuntenBij herkeuring namen ze geen minuut tijd om te controleren of de verlichting en ruitenwissers nu in orde waren. Ze wilden daarvoor de auto de hele middag houden. Absoluut niet klantgericht. Nooit meer naar KwikFit!
Geachte, Ik wil dit graag voor u uitzoeken. Kunt u mij de klacht doorsturen met uw kenteken via [email protected]. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij KwikFit Nederland