Pluspunten

Goede communicatie, objectieve beoordeling, gunstige tarieven

Pluspunten

Uitstekende service, vriendelijk personeel

Pluspunten

Een 5 sterren waardering gaat te ver, maar van harte aanbevolen kwik fit vestiging. Volgens afspraak , op tijd en vriendelijk. Top!

Pluspunten

Conform afspraak, goed geoutilleerd

Pluspunten

Zeer vakkundig en leuk personeel.

Niet.

Pluspunten

Vakkundig, vriendelijk. ben heel tevreden

Kan niets bedenken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkoop.

Slechte en onervaren service/monteurs. 4 voorbeelden van 1 afspraak bij Kwikfit Haarlem. Niet in staat om kleine reparaties uit te voeren. Bij de keuring door Kwikfit werd geconstateerd dat het mistlicht achter niet meer werkt. Kwikfit was niet in staat om dit te repareren en gaf aan niets voor mij te kunnen doen en dat ik na de reparatie door een ander bedrijf terug moest komen voor een herkeuring. In een andere garage werd opgemerkt dat de stekker van de trekhaak niet juist was en kon de monteur dit binnen 10 minuten repareren en werd de auto alsnog goed gekeurd. Verstreken van onjuiste informatie en bangmakerij. Mij werd verteld dat de computer van mijn auto wel 40 foutmeldingen en storingen aangeeft. Bij controle/check in een ander bedrijf bleek dit niet te kloppen en bleek de computer null foutmeldingen aan te geven. Bij de check en bevindingen gaf Kwikfit aan dat het kogellager voor links aan vervanging toe is. Ook dit is door een andere garage gecontroleerd en bleek niet te kloppen. Na een kleine onderhoudsbuurt is de monteur vergeten om voldoende olie bij te vullen (meer dan 1 liter te kort). Na het vullen met voldoende olie en controle bleek de olielamp nog steeds te branden en was Kwikfit niet in staat om de oliecontrollamp te repareren en geven zij aan dat het aan mij lag om te bewijzen dat dit hun fout is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op reparatie benodigdheden plus prijsopgave.

Pluspunten

Snel geholpen en werkzaamheden prima uitgevoerd.

Pluspunten

Apk weer geregeld

Bereikbaarheid/wachttijd.

Pluspunten

Snelle service tegen goede prijs

Pluspunten

APK keuring met korting van ANWB, netjes geholpen, werd gebeld toen auto klaar was, de auto is goed gekeurd met opmerking dat voorbanden nog voldeden maar op termijn moesten worden vervangen, auto was bij ophalen in de rij richting gezet wel zo gemakkelijk.

Pluspunten

Waanzinnige service en correcte afhandeling. Een aanrader!

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers. Geringe wachttijd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede agendaplanning

Bij binnenkomst stond iemand steeds te bellen. Eerst om met een leidinggevende een meningsverschil over de planning op te lossen en vervolgens een privegesprek . Dit heeft mijn gehele wacht tijd ongeveer 45 minuten geduurd, ondertussen een koffiezetaparaat staat schoonmaken en nog wat vragen van mij beantwoord. Beide gesprekken had ik niet hoeven horen.

Pluspunten

Vriendelijk en klantgericht personeel.

Pluspunten

Fantastisch Snel en correct geholpen

Pluspunten

▪Staan direct voor je klaar, zeer klantvriendelijk ▪ Geven goede informatie wat betreft problematiek vd auto ▪ Komen afspraken altijd na ▪ Leuke service met een leen-fiets ▪ Meer vertrouwen in Kwik-fit dan overige garages

Pluspunten

Eenvoudig en gewoon goed!

nvt

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle service en niet duur !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes vlot (winter)banden omgewisseld voor een nette prijs.

Zet de banden op de bandenspanning volgens de tabel van de fabrikant. De gratis kwik-fit check stelde niets voor. De remblokken, accuspanning en ruitenwisserbladen zijn bijvoorbeeld niet gecontroleerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers. Bandenwissel binnen 30 minuten.

Bandenwissel inclusief opslag voor € 137,00 vind ik prijzig.

Pluspunten

Vriendelijk, duidelijkheid

Pluspunten

Werd direkt geholpen,zonder afspaak.