Pluspunten
Ik kwam voor het vervangen van mijn distributieriem maar hij hoefde enkel maar aangespannen te worden en dit werd mij ook eerlijk verteld. Was een leuke meevaller en was ook zo klaar!
Pluspunten
Vriendelijk en vakkundig!
Pluspunten
Hoge kwaliteit, kundig en vriendelijk personeel.
Pluspunten
snel geholpen
Pluspunten
Makkelijk afspraak maken. Vriendelijk personeel
Pluspunten
Prima service. Echte vakmannen
Pluspunten
Technisch kundig personeel, afspraak is afspraak en zeer vriendelijk.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Goede snelle service voor weinig geld
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Vriendelijk, degelijk en accuraat
Pluspunten
Goed, snel en goedkoop
Pluspunten
Aardig personeel
VerbeterpuntenOngevraagd werden de duurste ruitenwissers gebruikt. Reden: ‘de goedkopere hebben we niet op voorraad. De duurdere zij beter.’ ..... vind ik niet zo netjes
Pluspunten
Kom al jaren hier, wevershoekstraat. Vriendelijk personeel, altijd eerlijk en keurig alles afgehandeld.
Pluspunten
Met zo weinig personeel zo’n goede service geven geweldig.
VerbeterpuntenIets meer personeel anders is het voor de jongens niet vol te houden.
Pluspunten
goede service, scherpe prijs, prima behandeling
Pluspunten
Eenvoudig om online een afspraak te maken. Vriendelijke ontvangst, goede afhandeling van de werkzaamheden (APK en klein onderhoud)
VerbeterpuntenAccomodatie is niet echt "up to date"
Pluspunten
Heel goed geholpen. Voor de apk geweest ik vroeg of er een beurt nodig was voor de auto, die had ik vorig jaar gedaan. En omdat ik zo weinig gereden had kon ik dat beter volgend jaar doen. Super fijn en eerlijk advies.
Pluspunten
keuriggeholpen volgens afspraak. mooie wachtruimte!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijk Geen verassingen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Eenvoudig afspreken, sne;e inname, goede afspraken, telefonische opvolging en nette snelle afhandeling
VerbeterpuntenIk kan er geen noemen
Pluspunten
Super aardige mensen. Snel klaar, prima service en eerlijk gezegd valt de prijs me tot nu toe mee.
Pluspunten
100%goed en tevreden