Pluspunten
Klant vriendelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Accuraat, vriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Lekker snel, aardige mensen Samen nacontrole
Pluspunten
Vakkundig en uiterst klantvriendelijk.
Pluspunten
VerbeterpuntenWens niet bedonderd te worden auto moest uitgelijnd worden volgens jullie zeg laat maar ga naar andere garage en wat blijkt hij hoefde helemaal niet uitgelijnd te worden
Geachte heer, mevrouw, Wij danken u voor uw reactie naar aanleiding van uw bezoek aan Kwik-Fit. Tot onze spijt was de aan u verleende service niet zoals u die van Kwik-Fit mag verwachten. Wij bieden u hiervoor onze excuses aan. Mag ik u vragen bij welke vestiging u bent geweest? Ik wil dit graag voor u uitzoeken. Voor eventueel verder contact wil ik u vragen contact op te nemen met ons via mail: [email protected] Met vriendelijke groet, Frank de Rooij Afdeling Klantenservice
Pluspunten
Gastvrijheid.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prettig contact, accuraat, cooperatief, goede service.
VerbeterpuntenTbv bandenwissel zomer/winter: laat klanten bij vertrek direct een nieuwe afspraak maken, je weet toch al dat je over een half jaar (hopelijk) aan de beurt bent. 'Stukje' klantenbinding. Ik doe het zelf bij vertrek maar het lijkt me voor jullie een goede zaak om mensen hierop te attenderen. NB: ik gaf deze tip al eerder, ik blijf het niet doen :-).
Pluspunten
Veel expertise. Luistert nasr de klant. Alles wordt uitgelegd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Hele snelle seizoenwissel van banden! Goeie service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klantvriendelijk personeel
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle service bij een bandenwissel.
VerbeterpuntenIets snellere wifi graag, zodat we ook kunnen blijven doorwerken.
Pluspunten
Flexibiliteit en vriendelijkheid
VerbeterpuntenKoffiekwaliteit
Pluspunten
Vriendelijk nemen de tijd
Pluspunten
klantvriendelijk
Verbeterpuntende losgemaakte onderdelen graag vast en in elkaar zetten zodat ik dat niet zelf hoef te doen en mijn eigen gebruikte gereedschap weer terug en op plaats terug leggen en niet door mijn hele auto ik ga er vanuit dat alles ook gemaakt is maar door dit voorval ga ik twijfelen of de reparaties wel gedaan zijn
Pluspunten
Eerlijkheid is het sterkste punt van deze vestiging
VerbeterpuntenInspreken op de voicemail is handiger
Pluspunten
Goed geholpen, duidelijk. Met alles netjes van te voren. Aardige medewerkers
Pluspunten
prima service, correcte behandeling
Pluspunten
Nette service en snel mogelijk om de afspraak plaats te laten vinden.
VerbeterpuntenIk hoorde dat de bijkomende kosten voor mij geen probleem zou zijn, op mijn uiterlijk afgaand zou het bedrag mij geen pijn doen.
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst ,alles keurig op tijd.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
Afspraken prima nagekomen, duidelijk gecommuniceerd over extra te repareren onderdelen.
Verbeterpuntenop de website de mogelijkheden voor leenfiets te reserveren bij maken van afspraak (of ik had dat gemist, maar heb hier later over gebeld en toen geregeld)