Pluspunten
Prima service, snel probleempje verholpen
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst, prettige sfeer.
VerbeterpuntenTelefoontje: nieuwe voorbanden nodig. Ik stemde in met voorstel, maar had geen tijd om te checken en bleek achteraf een veel te dure keuze te zijn. Men had mij verschillende opties moeten voorleggen, ik heb teveel betaald, overigens mijn schuld, maar dit kan klantvriendelijker. Bij afrekenen moest ik zelf ANWB korting bedingen. Dat zou door het bedrijf geïnitieerd moeten worden.
Pluspunten
Goede, vriendelijke en vlotte service
Pluspunten
Goed bereikbaar, snelle service, vriendelijk personeel
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Zoals altijd erg klantvriendelijk
Pluspunten
Buitengewoon aardig en correct geholpen. Zodanig zelfs, dat ik Kwik-Fit Wibautstraat gevraagd heb om mijn vaste garage te worden.
Pluspunten
Precies zoals het hoort. Netjes te woord gestaan en gebeld voor overleg. Reparatie vakkundig uitgevoerd en op tijd.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Perfecte service, behalve apk ook vage elektrische storing snel verholpen bij renault espace 4
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer gedegen service en nette bediening.
Pluspunten
Makkelijk een afspraak Makken via de website en vlot gebeld dat de auto weer klaar was.
Pluspunten
Goede uitleg Behulpzaam
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Afspraken worden stipt nagekomen.
VerbeterpuntenGeen: houden zoals het is.
Pluspunten
Heel snel geholpen. Super. Nette jongens. Goede service
VerbeterpuntenVolgens medewerkers zouden mijn voorremmen op zijn maar elders laten testen en er is niets aan de hand. Dubieus dus!!!
Pluspunten
Goed geholpen. Prima service!
Pluspunten
Perfect !
Pluspunten
Ik werd erg vriendelijk geholpen en kon mijn auto in overleg iets eerder ophalen dan de afgesproken tijd. Er was een klein probleempje waar ze tijdens de kleine beurt ook even naar gekeken hebben.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ik kom graag weer.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, deskundige beoordeling van de auto, bereid om een stap extra te zetten (extra service).
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en correct geholpen
Pluspunten
Correct,duidelijk en goede service
VerbeterpuntenGeen,
Pluspunten
- Vriendelijke medewerkers - Degelijke leenfiets gratis mogen lenen - Auto was snel klaar - Netjes telefonisch op de hoogte gehouden
Pluspunten
Vriendelijk en snel
Pluspunten
Zonder afspraak heen gegaan met defecte lampen en heel snel geholpen. Top!