Kwikfit Veendam mag er zijn!

Goede service, goed uitermate vriendelijk personeel, Aanzienlijk goedkoper dan merkgarages.

Vlotte service, netjes geholpen

Mijn auto voor APK en kleine beurt om 8:00 ingeleverd bij Kwikfit Apeldoorn. Vriendelijk ontvangen, leenfiets stond voor me klaar. Om 11:00 werd ik al gebeld dat ie klaar stond en met aandachtspunten voor de volgende keer.

Snelheid

Jullie hebben me snel en vakkundig geholpen!

Wederom, prima bandenwissel.

Bandenwissel ma. 8-4-2024 / 13:00 Netjes, correct, vriendelijk. Kortom, zoals dit bij vestiging KwikFit, Heerlerbaan, in Heerlen, gebruikelijk is. N.B.: Dankjewel Wesley Graus voor de prima montage en service. Mvg. Leon Austen.

Snel en goed

Wederom super snel en goed

Klantvriendelijk

Goed adres

Gewoon goed!

Snelle service, vriendelijk personeel en een goede prijs/kwaliteit!

Goede service!

Goede service! Denken ook oplossingsgericht!

Vriendelijk en snel

Goede service, kon eerder terecht vanwege veranderd rooster op mijn werk.

Snelle service en vriendelijk personeel.

Auto gebracht op afgesproken tijd en werd meteen geholpen. Alles werd vakkundig gedaan. Was vlot weer op weg. Uitstekende service bij de vestiging Zwolle, Voltastraat!

Goede service, vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Kleine beurt was duurder dan na aanmelding via site

Vreemd dat de kleine beurt duurder uitviel dan via de site werd vermeld. Ik moest €255 betalen in plaats van €225. Dit lag volgens de medewerker van Kwikfit aan de soort motorolie die voor mijn auto gebruikt moest worden. De afspraak was via kenteken en dus type auto een Nissan Micra aangemeld via de site. Heel vreemd vind ik dat en niet zo netjes. Verder wel tevreden.

Uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam

Alles volgens afspraak en een dag voorafgaand een reminder. Dat is service.

Prima service, geholpen op de afgesproken tijd. Goede uitleg van wat er is gedaan. Aardige mensen.

Goede en snelle service vriendelijk personeel

Vriendelijk snel en efficiënt

Zoals gezegd vriendelijk snel en efficiënt

Top service en goed advies

Kleine beurt en apk , me auto rijd weer als een zonnetje

Snel klaar

Banden zijn snel gewisseld. Wel teleurgesteld in de steeds hoge kosten van het dienst.

Alles goed en netjes geregeld.

Goede service, vriendelijk personeel.

Afspraak gemaakt voor bandenwissel(winter-naar zomer) en nieuwe ruitenwissers. Een week later was alles in een goed half uur gedaan. Dat is service

Deskundig

Klantvriendelijk, Professioneel en Transparant.

Uitstekende service

Kapotte remklauw op een zaterdag toch nog kunnen maken dezelfde dag super gewoon ze staan hier zowiezo goed aangeschreven en het klopt. Kom er zelf al jaren ook APK en beurten

Fijne ontvangst, op tijd klaar

Prettige ontvangst, paraplu aangeboden ivm de regen. Banden vervangen binnen de gestelde tijd. Goede prijs.