Pluspunten
Klantvriendelijk erg behulpzaam. Komen afspraken na!!!
Pluspunten
Super vriendelijk geholpen, en ben blij dat ik weer goed en snel geholpen ben, mijn dank is groot...
VerbeterpuntenBen zeer tevreden en heb geen op of aanmerkingen
Pluspunten
Uitstekende service, prima afhandeling van de bandenwissel.
Pluspunten
Prettig en snel geholpen net als de andere keren
Pluspunten
Reparatie naar wens uitgevoerd
Pluspunten
Netjes en vlot geholpen. Prima sfeer, gebruikte banden netjes ingepakt en in de auto gelegd.
Pluspunten
rustig en vriendelijk personeel, kundige aanpak van de wissel
Verbeterpuntenbetere koffie :)
Pluspunten
Nette werkplaats, aardig en correct personeel, afspraak is afspraak.
VerbeterpuntenNa betaald te hebben kreeg ik een keurig mapje met daarin APK-rapport met goedkeuring, de gecontroleerde punten en met aanbevelingen voor spoedige vervanging. Ik werd hierover halverwege de dag ook telefonisch geinformeerd, waarbij in overleg werd besloten direct tot reperatie over te gaan. In het mapje ontbrak bij thuiskomst echter de gespecificeerde factuur en dus ook een betalingsbewijs. De bewuste factuur heb ik op advies van een medewerker een dag later opgehaald en keurig meegekregen, zodat het 'paspoort' (de werkmap) van onze Fiat 500 met daarin alle beurten en reperaties compleet is. NB. Ik heb echter begrip voor dit 'manco': het was eind middag erg druk bij de receptie; er werden veel auto's opgehaald en daarbij ging ook nog eens regelmatig de telefoon.
Pluspunten
Alles correct afgehandeld met goede sdviezen
Pluspunten
Een super bedrijf.....vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Ze staan de klanten beter te woord dan in deventer!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel duidelijk
Pluspunten
Snel en goed en prettig geholpen
VerbeterpuntenWachtruimte kan beter
Pluspunten
Vriendelijk,Snel en accuraat.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Pluspunten
Nette correcte afhandeling.
Pluspunten
Kundig, vriendelijk en servicegericht personeel. Prima prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijk.
Pluspunten
De ontvangst en de verrichtingen Mooi schone en op geruimde garage
Pluspunten
Netjes, klantvriendelijke ontvangst, keurige wachtruimte met gratis kopje koffie, prima uitleg over de verrichte werkzaamheden.
Pluspunten
Vriendelijkheid, deskundigheid, service en kwaliteit in verhouding met een acceptabele prijs.HJ
VerbeterpuntenTip: Geef bij de vervanging van de banden met ANWB voordeel wel even aan dat aan het ANWB Garantieplan een prijskaartje hangt. Nu zie je het pas op de factuur.