Pluspunten
goede en snelle service
Pluspunten
Goed en snel geholpen! Top
Pluspunten
Toegankelijk, servicegericht meedenken met de klant
Pluspunten
Geweldig personeel, betrokken, vriendelijk, deskundige indruk
VerbeterpuntenNiet die afschuwelijke muziek in de “wachtkamer”.
Pluspunten
Keurig op tijd en snel geholpen. Zeer vriendelijk en deskundig personeel
Verbeterpuntengeen
Beetje onduidelijk hoe laat auto klaar was....
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status tijdens de controle. Meerdere malen zeer tevreden geweest over de service. Ga zo door!
Pluspunten
Duidelijk, snel, klantgericht.
Pluspunten
De baas die me geholpen heeft in vestiging Naarden Abdul was een zeer goede kerel ik had veel vragen zowel over alle onderdelen als over de prijzen. Hij heeft alles duidelijk alles uitgelegd en het was de 1130 euro aan reparatie meer dan waard
VerbeterpuntenEr waren veel mensen ziek
Pluspunten
We konden al binnen een aantal dagen terecht voor een APK. Correcte afhandeling. Kundig en aardig personeel.
Pluspunten
Goede en snelle service..
Pluspunten
Wachttijd is redelijk snel. Werkzaamheden zijn prima, kosten zijn goed te doen. Net zomaar op kosten jagen en altijd in overleg.
Pluspunten
Ik kom hier al jaren en wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Ook als je wat eerder op de afspraak bent is men bereid je snel te helpen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer vriendelijk, begaan, niet te commercieel, verhaal klopt gewoon. Mijn complimenten
VerbeterpuntenComplimenten doorgeven aan betrokken medewerkers
Pluspunten
Mij een goede uitleg gegeven.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, goede communicatie met klant, eerlijke voorlichting over wel of geen vervanging van banden bij APK. Zelfs tweemaal gebeld dat de auto klaar stond.
Pluspunten
Snelle en goede service voor een goede prijs, prettige ontvangst.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Erg vriendelijk en goede service
Pluspunten
snelle service
VerbeterpuntenVelgen zijn beschadigd
Pluspunten
Eerlijk en transparant. Goede, snelle service. Gevoel dat me niks wordt aangepraat om extra omzet te maken, terwijl ik dit blijde VW-dealer wel heb meegemaakt. Na 2nd opinion op hun dure advies rondom mijn versnelkibgsbakreparatie kwam ik elders 60% goedkoper uit, wat me duizenden (!!!) euro’s heeft bespaard. Dat was overigens niet bij Kwik-Fit, die 2nd opinion. Maar bij Kwik-Fit heb ik ook het ideedat ze gaan voor eerlijkheid en transparantie. De monteur koppelt het probleem terug: aan de balie staan technische mensen. Bij VW zitten er commerciële mensen achter de werkplaats-balie. Een enorm verschil. Afstand tot klant is groter en belangenverstrengeling ligt op de loer.
Pluspunten
Ondanks ziekte van monteur toch snel en accuraat geholpen.
Pluspunten
Goede en snelle service, vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenStop met vragen om waarderingen bij elk bezoek. Dit doet mij overwegen om in het vervolg ergens anders mijn banden te betrekken.
Pluspunten
Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenJammer we zouden gebeld worden als hij klaar was, maar helaas na de hele dag wachten heb ik zelf gebeld en tot mijn grote verbazing werd verteld dat hij allang klaar was. Toen ik hem op ging halen en dit vertelde werd het met een lach afgedaan met dit kan gebeuren, jammer
Pluspunten
Deskundig, klantvriendelijk, nazorg.
Pluspunten
Meedenken