Pluspunten
Prima geholpen voor mijn APK keuring, geen poespas. Zonder dat ik erom gevraagd had hadden ze een ventieldopje dat ik kwijt was geraakt geplaatst.
VerbeterpuntenIk probeerde via de website een afspraak te maken. De beschikbare data op de site waren voor mij niet mogelijk. Toen ik belde naar het filiaal, bleken er verschillende data beschikbaar te zijn die niet op de site vermeld stonden.
Pluspunten
Snelle service en prima wachtruimte
VerbeterpuntenOntvangst mag vriendelijker
Pluspunten
Snel en perfect geholpen
Pluspunten
Vriendelijk, snel
Pluspunten
Direct geholpen met mn lekke band en gelijk ook maar de accu laten vervangen. Helaas ontplofte de band tijdens reparatie, waarschijnlijk vanwege een scheurtje, dus moest wel een nieuwe band kopen. Helaas, maar beter dat ie in de werkplaats ontploft dan op de snelweg. Fijne service in zn geheel!
Pluspunten
prima. op tijd en vrolijk!!
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel en goede en snelle service!
Pluspunten
Geen wachttijd en snelle afhandeling. Vriendelijk personeel !
Als je een vraag stelt d.m.v. het contact formulier op de site , krijg je GEEN antwoord.
Pluspunten
klantvriendelijk ontvangst en verder in zijn algemeenheid klantgericht en een medewerker die vrolijk is met humor.
VerbeterpuntenIk kan zo geen verbeterpunt noemen.
Pluspunten
Goeie snelle service
Pluspunten
Uitstekende, snelle service
Pluspunten
Snel, vriendelijk en goede service.
Pluspunten
Snelle service, vriendelijke medewerkers
Pluspunten
snel geholpen, ook meedenkend dmv snel de auto op de werkplaats zetten ivm betalen op straat
Pluspunten
Zeer snel geholpen, ik was 25 minuten te vroeg voor mijn afspraak, maar na 10 minuten ging men al aan de slag met mijn auto. Goede eindcontrole, samen met de klant. Vriendelijk personeel. Lekkere koffie tijdens het wachten. Toilet aanwezig.
Pluspunten
- vriendelijk - balanceren was niet helemaal goed gegaan en werd meteen op 4 banden opnieuw uitgevoerd. Netjes opgelost.