Pluspunten
Vriendelijk geholpen. Vooraf een prijs opgaaf als je onkosten heeft. Ik ben best tevreden.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Ondanks onderbezetting toch meteen geholpen en klaar terwijl u wacht. Vriendelijke staf en receptie. Bakkie koffie en een schappelijke prijs. Wat wil je nog meer
Pluspunten
Goede service. Telefonische handelings- en prijsafspraak werd in eerste instantie door hoger bedrag vervangen maar later gecorrigeerd.
Pluspunten
klantgericht, snel, duidelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk. Snel. Zorgvuldig.
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Je wordt netjes behandeld
Pluspunten
gewoon zo het hoort,niets op aan te merken
Pluspunten
Goede communicatie, fijne service
Pluspunten
Hulp bij lekke band, telefonisch overleg over staat van de band en uitleg over noodzaak tot vervanging. Correcte afhandeling.
Pluspunten
Al jaren een vertrouwd adres voor het onderhoud aan mijn auto. Zowel APK als jaarlijks een beurt.
VerbeterpuntenDe onlinevoorraad van de banden komt niet overeen met de werkelijkheid. Hierdoor moest ik nog een keer terugkomen om banden te wisselen... Jammer.
Pluspunten
Pluspunten
Goede service, klantvriendelijk, goed benaderbaar.
Pluspunten
Ik ben tevreden word netjes te woord gestaan
Pluspunten
Zeer professioneel bedrijf. Mocht er iets gerepareerd worden, word je altijd van tevoren gebeld of het oké is en met de verwachte kosten. Heel vriendelijk en snel.
Pluspunten
Snel en netjes
VerbeterpuntenKoekje bij de koffie
Pluspunten
Aardige mensen, prettig en snel geholpen
Pluspunten
Efficient, goede kwaliteit en prima prijs.
Pluspunten
Alle jaren zeer tevreden over de behandelingen , en 100& correcte afspraken , en advies
VerbeterpuntenAlhoewel ik graag kritische opmerkingen maak, kan ik er echt geen vinden ___Wie weet in de toekomst hahahaha
Pluspunten
Geweldige service zoals altijd!!
Pluspunten
Vriendelijke te woord gestaan. Direct geholpen. Bij afrekening naar de laagste prijs gezocht en berekend.
Pluspunten
Snel afspraak. Vriendelijk personeel. Kundige monteurs. Goede bereikbaarheid.
Pluspunten
Prima service en Klantvriendelijk
Pluspunten
Perfect zoals het hoort!
VerbeterpuntenN.v.t