Pluspunten
Duidelijk, correct en volgens afspraak.
Pluspunten
Snel e redelijk geprijsd
VerbeterpuntenBetere koffie machine met meer keuze mogelijkheid
Pluspunten
Rustige afhandeling van de gebreken, en duidelijke uitleg.
VerbeterpuntenIn de hier onderstaande tekst staat niet verplicht voornaam in te vullen. Dit moet denk ik naam zijn.
Pluspunten
Perfecte behandeling gekregen. Verdiend een pluim voor de vestiging in Leeuwarden,
Pluspunten
Werd goed op de hoogte gehouden, werd meegedacht met de onderhoudsbeurt.
Pluspunten
Accu was overleden eerst anwb gebeld toen door naar kwikfit meteen geholpen voor nieuwe accu moest half uurtje wachten top
Pluspunten
Na een lekke band ben ik doorgestuurd door de Anwb zonder enige vorm van afspraak. Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen, goeie uitleg en super gastvrij alles is super snel verholpen. En was weer snel op weg
Pluspunten
Snelle afhandeling en zéér klantvriendelijk.
Pluspunten
Snel, kundig, altijd vriendelijk :)
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Goed bedrijf
Pluspunten
De service van de monteurs. Vriendelijkheid van de balie medewerkster. Niet te veel betalen indien niet nodig ook handige tips gekregen.
VerbeterpuntenMet maakt reclame dat lamp van koplamp vervangen kan worden zonder afspraak. Twee keer voor niets geweest was geen tijd voor uiteindelijk een afspraak gemaakt en dat werkte. Beloof geen dingen die je niet waar kan maken.
Mijn VW Passat begin juli naar Kwik Fit, centrum Nijmegen gebracht voor APK. Ik werd gebeld dat remschijven achter vervangen moesten worden. Prijsopgaaf voor vervangen remschijven (achter) gekregen. Afkeuring bevreemde me omdat de auto (ik rijd weinig kilometers) enkele maanden eerder eerder grote beurt bij VW garage had gehad. O.a. specialistische DSG bak oliewissel. Afgekeurde auto naar ander gerenommeerde andere garage gebracht voor nieuwe APK. Remschijven waren geen punt van afkeuring ! Betreffende garage heeft zelfs nog een contra-expertise uitgevoerd. Hierover telefonisch een klacht bij Kwik Fit ingediend. Tevens aangegeven dat ik bij keuring andere garage er achter kwam dat de vorig jaar door Kwik Fit vervangen ruitenwissers (ook bij APK) niet de Bosch Aero twins waren, maar goedkopere Bosch wisser. Voor de twee voorruit bladen wel 77,- betaald.. Medewerkster Kwik Fit heeft alles zo genoteerd en zou een klachtrapport opmaken. Hierna niets meer van Kwik Fit Nederland gehoord
Pluspunten
APK keuring on-line geboekt. Netjes 1 dag van te voren een herinnering gehad. 's morgen gebracht en 3 uur later netjes een melding dat de auto weer opgehaald kon worden.
Pluspunten
Prima vlotte afhandeling, groot assortiment aan banden op voorraad.
VerbeterpuntenBeetje vreemd dat je met iDEAL of creditcard vooraf bij de afspraak al moet betalen.
Pluspunten
VerbeterpuntenApk meester heel dag.daar zijn
Pluspunten
Prima service Opdracht goed uitgevoerd
VerbeterpuntenTijs aanduiding met eventuele wachttijd gezien het bedrijf niet in onze gemeente is gevestigd. Daardoor met 2 buslijnen naar deze vestiging. (dat 2 maal) . Misschien is het mogelijk voor deze vaste klanten een betere tijds afspraak kunnen krijgen.
Pluspunten
Ik en mijn familie worden er altijd vlot en vriendelijk geholpen en ze geven ook altijd tips om de auto goed te onderhouden of welke spullen we kunnen gebruiken.
VerbeterpuntenTot zo ver geen punten
Pluspunten
Ik was nogal laat met brengen van mijn auto voor een grote beurt met APK keuring en volledige Airco behandeling. Toch kon alles op dezelfde dag nog volledig worden afgehandeld, inclusief nieuwe remschijven en remblokjes. Helemaal TE GEK!!!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.