Pluspunten
Vriendelijk,goede service
Pluspunten
De enige medewerker doet erg zijn best
Verbeterpunten-raam was open blijven staan door de monteur. Daardoir was er ingeregend. - band rechts achter was niet op de juiste luchtdruk. De board computer gaf dat vrij snel aan. Heb ik zelf maar opgelost. Note: kwikfit op de roosenbergweg was te vol en niet erg klantvriendelijk toen ik daar kwam met een lekke band. Ben toen naat euromaster gegaan.
Pluspunten
Zeer vriendelijk behandeld.
Pluspunten
Altijd vriendelijk. Kopje koffie erbij. Gezellig praatje. Goede leenfiets
VerbeterpuntenVoordat banden in opslag gaan graag controleren of ze nog voldoende profiel hebben voor volgend seizoen. Naafdoppen verloren. Moet ik nu zelf weer achteraan. Jammer
Pluspunten
afspraken stipt nagekomen
Verbeterpuntenwachtruimte verbeteren. nu kaal en ongezellig en slechte koffie
Pluspunten
Duidelijk overzicht van de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Prijs overzicht van gebruikte onderdelen duidelijk omschreven.
VerbeterpuntenWachttijd voor de werkzaamheden vond ik wat wat lang, op afspraak om 8:30 gebracht om 15:15 gereed gemeld. Er werd niet gevraagd of ik een fiets nodig had om thuis te komen. Daar ik een merkbeurt had laten uitvoeren kreeg ik een mobiliteit pas met de geldigheid- jaartallen 17/18, achterop de pas werd dit aangepast met een viltstift 10/19. Ik vind dit toch niet passen voor een groot bedrijf als Kwikfit.
Pluspunten
Goede inplanning & service
Pluspunten
We konden snel terecht, het is niet duur.
VerbeterpuntenAfrekenen duurde erg lang omdat de medewerker niet goed wist hoe alles werkte.
Pluspunten
Snelle service, vriendelijk personeel, eerlijke adviezen.
Pluspunten
Grote beurten prima uitgevoerd, geen nodeloze kosten. Goede service, vriendelijke bejegening.
Pluspunten
Duidelijke communicatie over wat er gerepareerd moet worden en wat het gaat kosten. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenBereikbaarheid, parkeerplaatsen
Pluspunten
Vriendelijk en correct, hebben geregeld ondanks de werkdruk dat mijn auto 14 uur klaar was.
VerbeterpuntenRuitenwisser vloeistof niet aangevuld Klein detail maar toc
Pluspunten
Keurige ontvangst door de filiaalhouder. Ik krijg het gevoel dat deze meneer het fijn vind dat je in zijn bedrijf komt. Je word er zelfs blij van en heb gelijk het gevoel dat je hier top word geholpen. De koffie is als vanzelfsprekend net zoals thuis. Ook de uitgevoerde werkzaamheden komen professioneel over. Een en al lof!!!!!!!!
Verbeterpuntengeen
4 banden en 4 keer langs mogen komen, nee niet per keer een band maar 1 uitzoeken 2 monteren maar banden te groot 3 via website juiste maat uitgezocht en laten monteren en dan 4 uitlijnen, zou gecontroleerd worden na montage maar niet gebeurd dus maar voor de 4e keer heen. Jammer want eerdere ervaringen waren zeer positief
Pluspunten
nette correcte service alles volgens planning
Pluspunten
al weer voor de zoveelste keer mijn banden van zomer naar winter laten wisselen, als keurig volgens afspraak.
Verbeterpuntengeen