Pluspunten
Informatief, vriendelijk, servicegericht
Pluspunten
Komen afspraken na
VerbeterpuntenGeen mening
Pluspunten
Goede services
Pluspunten
Medewerkers zijn eerlijk en geven vertrouwen, daarnaast maken zij de uitspraak ‘klaar terwijl u wacht’ zeker waar!
Pluspunten
Zouden terug bellen voor prijsopgaaf van onderdelen Helaas nog niet gebeurd
VerbeterpuntenAsfspraken nakomen
Pluspunten
Keurig geholpen
Pluspunten
Kwik Fit Zaandam. Ga ik heen sinds mijn eerste auto banden nodig hebben. Na al die jaren niks veranderd en ik zie ook dezelfde betrokken en bevlogen mensen werken op deze locatie. Deze keer kwam ik voor nieuwe banden en binnen 40 minuten erop en kon intussen werken op mijn laptop.
VerbeterpuntenGeen, blijf dit zo aanhouden, dat is het enige wat ik toe te voegen heb... Toppers!!
Pluspunten
Klantvriendelijk.
VerbeterpuntenKoffiemachine mag wel vernieuwd worden
Pluspunten
Directe hulp, goed advies, geen lange wachttijden, vriendelijk en deskundig personeel, de koffie staat klaar. De merkbeurt correct volgende de (volkswagen)voorschriften uitgevoerd.
Pluspunten
Eerlijk, open, prettig personeel wat de tijd neemt en mee denkt. Ook een "slecht nieuws gesprek" (Afkeur APK) wordt op een goede manier gedaan!
VerbeterpuntenIets betere wachtruimte, met de warmte van week 27 2018 is het er niet heel erg prettig
Pluspunten
Vriendelijk personeel, eerlijk en houden zich aan de afgesproken prijs!
VerbeterpuntenMonteur tussendoor vaak weg bij mijn auto en stond af en toe met collega's die in vrije tijd aanwezig waren te kletsen ipv bezig te zijn met mijn auto.
Pluspunten
Heel erg vriendelijk,
Verbeterpunten-
Pluspunten
Uitstekende service
Pluspunten
Prima geholpen bij een APK en kleine (merkbeurt). Goede uitleg waarom bepaalde reparaties echt noodzakelijk waren en en andere nog wel even konden wacht. En dat allemaal voor een goede prijs.
Pluspunten
aandacht voor de klant, luisteren wat het probleem is en een oplossing is geboden.
Pluspunten
No nonsense, snelle service. Had mijn auto om 08:00 ingeleverd, rond 10:00 al een telefoontje met bevindingen, iets na twaalven kon ik mijn autootje al weer halen!
VerbeterpuntenDat zou muggenziften worden, geen verbeterpunten of tips dus.
Pluspunten
Kon snel een afspraak maken.
VerbeterpuntenGeven veel onnodige kosten aan voor reparaties die niet nodig zijn, na doorvragen kosten met 2/3 deel verlaagd. Ze proberen het gewoon, er zijn waarschijnlijk genoeg mensen die niet doorvragen en de hoofdprijs betalen. Gaat richting oplichting!
Pluspunten
Maakt tijd voor je ondanks drukte. Hele aardige medewerkers.
Pluspunten
Sleutel afgeven. Een wandelingetje gemaakt. Sleutel halen. En weg met de auto. Gemakkelijk kan het niet. Dit dus het enige wat ik weet van het bedrijf en dat is dus zeer positief.
VerbeterpuntenIk zou het mbt het voorgaande niet weten.
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel
Pluspunten
Weer goed en snel geholpen :-)