Pluspunten
Erg klantvriendelijk
Pluspunten
Tijdig nakomen afspraak
Pluspunten
transparant in het meerwerk attent geholpen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kon direkt geholpen worden en was sneller klaar dan verwacht/ aangegeven wat ik als zeer prettig ervaarde
Pluspunten
vriendelijk, efficiënt, goed
Pluspunten
vriendelijk en vakkundige personeel
Verbeterpuntenzou het niet weten.
Pluspunten
Vriendelijk en snel personeel.
VerbeterpuntenDe banden waren via de website besteld. Bij thuiskomst bleken de verkeerde banden te zijn gemonteerd (waren volgens de bedrijfsleider verkeerd afgestuurd vanuit het centraal magazijn). De gegevens in de website bestelling zijn volgens hem niet in het filiaal in te zien, waardoor er geen controle mogelijk is op de door het magazijn geleverde banden. Na mijn telefoontje werden de juiste banden nog diezelfde dag gemonteerd.
Pluspunten
Snelle keurige service. Door lidmaatschap ANWB ook lekker voordelig
Pluspunten
Erg vriendelijk, goede service
Pluspunten
Goede en snelle service met vriendelijk personeel.
Pluspunten
Afspraak op korte termijn lukt bijna altijd en als je iets kleins hebt en er is even iemand vrij, helpen ze meteen. Vriendelijke en heel correcte medewerkers.
VerbeterpuntenVerbeterpunten nog niet gezien en tip is: zo doorgaan.
Pluspunten
Klantvriendelijk, persoonlijke aandacht en vakmanschap
Pluspunten
Wij waren op doorreis en zijn binnen de mogelijkheden die er waren zeer correct en goed behandeld. Groot compliment.
VerbeterpuntenNee,
Pluspunten
Klantvriendelijk. Snelle en adequate uitvoering van het werk.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurig afgehandeld netjes en monteurs zijn beleefd.
VerbeterpuntenBlijf zo
Pluspunten
Houd zich aan afspraken. Zijn duidelijk en vriendelijk
Pluspunten
Goed en niet prijzig
Verbeterpuntenmeer promotie tov reguliere garagebedrijven
Pluspunten
Goed service, goede prijs Ga zo door! kwam jaren bij merkgarage, die heb ik niet meer nodig. Service is beter, prijs lager. ik ga weer tevreden naar huis!
VerbeterpuntenGa zo door! kwam jaren bij merkgarage, die heb ik niet meer nodig.
Pluspunten
Keurig en klantvriendelijk behandeld en volgens afspraak geholpen.. Niets te klagen!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mijn trekhaak bleek niet besteld te zijn. Er werd snel een alternatief geregeld en kosteloos een leenauto. Ook werd mijn band kosteloos gerepareerd, top service.
VerbeterpuntenZorgen dat de spullen er op tijd zijn en informeer de klant anders.