Pluspunten
goed en snel
Pluspunten
Goed en snel
Pluspunten
Prima service.
Pluspunten
Doen gewoon wat ze afspreken.
Pluspunten
Ik ben goed geholpen, airco werkt weer perfect. Goeie service
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over dit Kwikfit-filiaal! Klantgerricht, vriendelijk en meedenkend!
Pluspunten
Klantvriendelijk en goede communicatie! Onverwachte kostenposten zijn er daardoor niet.
Pluspunten
Klantvriendelijk, prettig in contact.
Pluspunten
Opgebeld om te zeggen dat ze een gereviceerde ipv een nieuw remzadel waarvoor ik had betaald hadden gemonteerd, nadat ze al een keer een remzadel van het verkeerde wiel hadden gemoteerd
VerbeterpuntenAangeven hoe lang het duurt, opbellen als hij klaar is
Pluspunten
VerbeterpuntenVoorkom APK afkeur door onvoldoende deskundigheid wat leid tot onnodige kosten voor je klanten. Mijn auto werd afgekeurd voor overmatige corrosie van de LPG tank bij dit bedrijf, terwijl bij een eerste keuring bij een andere kwikfit (inclusief grote beurt) dit niet werd waargenomen, wel andere aspecten. Een volgend onafhankelijk APK station, a 52 Euro, keurde de auto met dezelfde LPG tank goed. (RWD staat oppervlakteroest namelijk toe!) Dus nee, ik kan dit Kwikfit bedrijf niet aanbevelen.
Pluspunten
vriendelijke service
Verbeterpuntenniet mogelijk om op apk te wachten?
Pluspunten
Erg klantvriendelijk en nette service
Pluspunten
Plannen via internet; gebeld worden met vervangingsvraagstukken en prima prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenDat je op de site een leenfietsen kan aanvinken (mvo en helpt je naar huis te komen)
Pluspunten
Super service en snelle afhandeling
Pluspunten
Service helemaal prima!
VerbeterpuntenIk was de factuur vergeten en ik had gevraagd deze te mailen. Dat zou de garage doorgeven, maar heb de factuur niet ontvangen. Jammer!
Pluspunten
Zeer vriendelijk, behulpzaam en snelle service.
VerbeterpuntenBlijf dit niveau vasthouden!
Pluspunten
na afspraken, alles uitstekend afgehandeld!!!
Verbeterpuntenzo blijven doorgaan!!!!
Pluspunten
Correcte behandeling Professionele employees
VerbeterpuntenBij aflevering verbaal aangegeven dat UV marker in airco vloeistof was gedaan bij vorig onderhoud , zodat airco lek kon worden opgespoord. Bij afrekening/ navraag bleek dat hier niet naar gekeken was. Wie betaald her-vullen koelvloeistof als er toch een lek was?
Pluspunten
Goede en snelle service, vertrouwenswaardig, vriendelijk en kundig personeel, zonder enige terughoudendheid aan te raden!
Pluspunten
Netjes ontvangen aan de balie.