Pluspunten
Gratis koffie
VerbeterpuntenWaarheid vertellen, en de juiste bandingspanning leveren, en niet de klant met 5 !! Bar de weg op laten gaan. Zie ingediende klacht
Pluspunten
Geeft eerlijke raad over wat je beter wel en niet kunt doen.
VerbeterpuntenLange wachttijden, luiheid van de monteurs om de roest dopjes niet gelijk weer op de wielen te doen.
Pluspunten
Snelle service vriendelijke mensen
Pluspunten
Eerlijk advies, goeie en duidelijke werkplaats chef.
Pluspunten
Qua onderhoud goed, qua prijzen wordt Kwikfit minstens zo duur als een dealer.
VerbeterpuntenVoor een herkeuring wordt een willekeur gedaan. Op een A4-tje bij de balie staat dat er een bedrag in rekening gebracht kan worden a € 15,00. Dit wordt gewoon in rekening gebracht ondanks het geit datzelfde met banden en ruitenwissers veel te dure prijzen rekenen.
Pluspunten
Heel klant vriendelijk en behulpzaam , efficiënt, goed werk
VerbeterpuntenVoor hun eigen gemak misschien een bordje naar de kantoor deur zo dat niet iedereen over de werk vloer loopt (zoals ik deed). Voor mij geen probleem, maar wellicht vervelend voor hun.
Pluspunten
Snel en correct geholpen
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Altijd supervriendelijke mensen, onverwachte dingen worden altijd even telefonisch afgestemd zodat er geen verassingen zijn. Helemaal goed!!
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden, kwaliteit is nog even afwachten
Pluspunten
Fijne sfeer, werd goed en snel geholpen. Kon tijdens het wisselen van de wielen gewoon op mijn laptop aan het werk via een snelle verbinding. Top!
Pluspunten
Deskundig, zeer goed service, vriendelijk personeel
Pluspunten
Nog nooit teleurgesteld, geen verrassingen, behalve positieve.
Pluspunten
Aardig eerlijk en netjes.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Aardig personeel, nette wachtruimte!
Pluspunten
Netjes, goede afspraken ,
VerbeterpuntenZou ik op dit moment niet weten
Pluspunten
Werkten door tijdens de lunch-pauze om alles op tijd klaar te hebben. Klasse!
Chaotische receptie en slecht door de telefoon verstaanbare receptionist/medewerker. Bovendien onnodige werkzaamheden aangeraden tegen hoge kosten.
Pluspunten
Duidelijk en klantvriendelijk
Pluspunten
snelle service, vriendelijk personeel die ook de tijd namen om mijn zoontje van bijna 4 rustig uit te leggen wat ze precies gingen doen met de banden. super!
Pluspunten
snel weer op weg geholpen
Pluspunten
Bandenwissel ging snel.
VerbeterpuntenOmdat ik banden zelf meeneem geen enkele verdere service over profiel etc. Voor dit beperkte werk-service best een zeer forse prijs.