Pluspunten
Snelle service, goede uitleg werkzaamheden. Prima koffie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Afspraak op tijd en goed nagekomen. Goed advies. Binnen de afgesproken tijd klaar.
VerbeterpuntenAls banden niet meer goed zijn, adviseer dan om ze achter te laten.
Pluspunten
Goede nette afhandeling en service
Pluspunten
Super service. Flexibel in de afspraken en denken met je mee.
Pluspunten
Vriendelijke en snelle service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
vakkundige mensen en ze doen wat ze beloven
Pluspunten
Vriendelijk Heel goede website voor het plannen van afspraak. Goede terugkoppeling auto onderhoud.
VerbeterpuntenGeen bijzonderheden
Pluspunten
Goede service, en vriendelijk geholpen
Pluspunten
Altijd vriendelijk en duidelijk naar de klant toe! Servicegericht
VerbeterpuntenKeep in going
Pluspunten
Precies op tijd aan de beurt, goed werk en fijn te woord gestaan.
Pluspunten
Snelle en klantvriendelijke service. Wat ik belangrijk vind is eerlijk advies en geen verrassingen achteraf. Dat geeft Kwik-Fit.
Pluspunten
snel en perfect verlopen. super
Verbeterpuntengeen
Ik kwam om 11:30 uur voor een wachtafspraak winter/zomerbandenwissel. Pas om 12:25 uur werden de banden eraf gehaald dus ben ik maar ergens gaan lunchen. Niet ok. Ik begrijp best dat het druk is en het wat uitloopt, maar dan moet je dit melden aan de klant, zodat hij zijn plannen hierop kan aanpassen.
Pluspunten
stipt en goed werk
Pluspunten
Netjes te woord gestaan en goede uitleg over reparaties.
VerbeterpuntenAfrekenen duurt lang.
Pluspunten
auto 's avonds gebracht voor de volgende ochtend. Mijn auto schaarde als ik remde. Remmen achter waren versleten. Advies alle 4 vernieuwen. Akkoord gegaan, gelijk besteld en om ong.12:00 u was de auto klaar. Dat was na mijn mening toch wel vlug. Remmen waren van de kwaliteit van Bosch. Plus nog een mooie korting op het gehele pakket.
Pluspunten
goede service en goede prijs
Pluspunten
vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg .Geen tegenvallers,ik zal dit bedrijf aanbevelen ,
Pluspunten
Medewerkers staan je correct en vriendelijk te woord. Snelle service en after service
Verbeterpuntengeen idee, blijf het niveau vasthouden