Pluspunten
Behulpzaam, snelle service
VerbeterpuntenDe klant meteen informeren over de prijs. De klant moet hier niet om vragen
Pluspunten
Top service - vriendelijk en snel
VerbeterpuntenGeen !!
Pluspunten
Komen afspraak na
VerbeterpuntenKoffie
Het na een bandenwissel monteren van de wieldoppen laat te wensen over. Op 17 april een bandenwissel gehad. Op 20 april vertrokken naar mijn vakantiehuis in Frankrijk. Bij aankomst bleek dat een wieldop ontbrak, kennelijk tijdens de rit er af gegaan omdat hij niet goed is vastgezet.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, gratis koffie, voordat de monteur in de auto stapt gaat er een hoesje over de autostoel en heeft handschoenen aan bij het vervangen van de banden en doet deze uit als hij in de auto stapt, Ik heb dat bij andere bedrijven wel eens anders gezien. En dat samen met een zeer gunstige prijs zorgt voor 5 sterren voor Kwik Fit.
VerbeterpuntenKoekje bij de koffie? Haha, geintje. Nee, ik kan zo geen verbeterpunten verzinnen.
Pluspunten
Aardige mensen en super vlug.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Normaal gesproken goede service
VerbeterpuntenNu s'morgens geinformeerd naar twee nieuwe banden en wielwissels. Kon om 13.00 uur komen. Heb vervolgens tot 16.00 uur zitten wachten tot de auto klaar was. Lijkt mij voor verbetering vatbaar.
Pluspunten
vriendelijk, vlotte service
Pluspunten
Altijd vriendelijk en bekwaam en naar mijn idee geen onnodig onderhoud of vervanging van onderdelen. Nadat tijdens een beurt schade was ontstaan aan de voorruit werd deze vervangen, prima opgelost.
Pluspunten
De klantvriendelijkheid van de medewerkers
VerbeterpuntenVoorbereiding. planning, bevoorrading Voor bandenwissel bleken maar 2 banden beschikbaar. Daardoor moest ik nog een keer terugkomen. De afspraak voor bandenwissel was al een maand tevoren vastgelegd (20-3 bevestiging, 19-4 afspraak) In de bevestiing staat nota bene "we leggen de banden voor je klaar"
Pluspunten
Hardstikke goed
Pluspunten
Snel en vakkundig geholpen. Uitstekende service!
Pluspunten
Did a greta job with my tires exchange (from Winter to Summer ones)!
VerbeterpuntenPerhaps, shorten the amount of time needed since the tires exchange appointment is effectively scheduled, till the moment your company makes the effectively available for the replacement.
Pluspunten
Snelle service volgens afspraak
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle service , korte wachttijd en vriendelijk personeel
Pluspunten
precies op tijd gestart en geëindigd met de klus, juiste feedback gekregen. positief dus.
Pluspunten
Zeer goede service en ook uitleg bij een technisch probleem
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
correcte en snelle behandeling en zeer vriendelijk.
Pluspunten
Volgens afspraak precies op tijd geholpen, snel geholpen, foutloos geholpen. Erg prettig dat medewerkers standaard een hoes over de stoel leggen zodat een vuile overall geen vlekken geeft.
VerbeterpuntenJammer dat men niet uit zichzelf aan de klant aangeeft dat het ANWB lidmaatschap op bepaalde werkzaamheden korting geeft.
Pluspunten
Goede service en nette bediening
Pluspunten
De compressor was stukgegaan de vorige dag en ik werd de avond voor mijn afspraak gebeld om dit te melden. Het was uiteindelijk geen probleem want ik had een velgenwissel, maar het was toch zeer attent. Vervolgens ging de afspraak de volgende dag soepel en met minimale uitloop door de kapotte compressor.