Pluspunten
vriendelijk personeel, bandenwissel correct en mooi op tijd.uitgevoerd.
Pluspunten
niet te strak in de planning. Ondanks dat de afspraak aan het einde vd middag was en Ik iets later was dan afgesproken werd ik toch gewoon geholpen. Super.
VerbeterpuntenHad geprobeerd te bellen dat ik later was. Werd uiteindelijk doorverbonden en kon aangegeven dat ik teruggebeld werd. Dit gebeurde vanuit Hardewijk ruim 10 minuten nadat ik al bij Kwik Fit is Capelle was.
Pluspunten
klantvriendelijk uitstekend werk
Pluspunten
Vlotte en nette behandeling.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, snelle service, oplossingsgericht Prima wifi. Wachten onder werktijd, kan prima worden benut.
Verbeterpuntenreden voor bezoek: wissel naar zomerbanden. Ik vind het vreemd dat nu, wanneer de zomerbanden er weer opgaan, er pas de opmerking wordt gemaakt dat 2 van de 4 zomerbanden niet meer geschikt zijn door schades. Waarom is dit niet eerder doorgegeven? Nu leidde dit 20 oponthoud, omdat de leasemaatschappij en de fleetmanager van mijn bedrijf nog ok moesten geven. Overigens netjes en vlot afgehandeld hoor, maar de procedure zou beter kunnen. Nog een tip: het kantoortje waar de klanten wachten is erg smerig.
Pluspunten
Erg vriendelijke service. Behulpzaam en eerlijk. De auto was ook snel klaar binnen een paar uurtjes en dat terwijl ik geen afspraak had. Erg tevreden! Kom hier zeker terug voor andere zaken aan mijn auto
VerbeterpuntenWellicht een digitaal systeem app om de voortgang van je auto te volgen. Dat je een bericht krijgt wanneer ze eraan beginnen en wanneer die klaar staat. Scheelt voor zoveel de vestiging als de klant tijd
Pluspunten
Hartstikke aardige mensen
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Snelle service....
VerbeterpuntenGeen...
Pluspunten
Atijd vrindelijke en goede service!
Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie. Nette aflevering. Goed voor elkaar.
VerbeterpuntenEr zullen vast verbeterpunt zijn. Maar dit is niet van toepassing op de service die ik ontvangen heb.
Pluspunten
Prima afgehandeld. Auto werd direct onderhanden genomen. Ik hoef niet meer terug te komen voor het natrekken van de wielbouten.
VerbeterpuntenNoem mij voortaan de heer Klop.
Pluspunten
Vakkundig advies. Goede uitleg. Monteur zet auto special op brug om te laten zien hoe aansluiten van trekhaak werkt.
VerbeterpuntenWeinig parkeerplaatsen buiten. Ontvangstruimte receptie oogt wat aftands.
Pluspunten
Dicht in de buurt dus makkelijk halen en brengen.
VerbeterpuntenHet is veel te druk dus erg hectisch op kantoor. zou eerst moeten bijbetalen voor een additief die uiteindelijk niet toegevoegd bleek te zijn.
Bandenspanning te hoog
Pluspunten
Snelle service, vriendelijk personeel en heldere uitleg
Pluspunten
snel
Pluspunten
afspraak = afspraak snel en duidelijk klantgericht goede prijs
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
nette entree en vlotte afhandeling
Pluspunten
Bij aankomst liep men al naar buiten om de sleutels te ontvangen. Binnen 30 minuten waren de banden gewisseld.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
snel geholpen na aankomst/inleveren sleutel fijne service
Verbeterpuntende mogelijkheden planning afspraak waren redelijke beperkt
Pluspunten
Reparatie is binnen de geplande tijd en afgesproken tijd uitgevoerd. Vriendelijke medewerkers op de locatie Zutphen
VerbeterpuntenAanvraag bij het centrale service punt/ hoofdkantoor voor prijsopgave van extra te voeren werkzaamheden is nooit gegeven. Er is geeen enkele reactie gekomen op mijn verzoek .
Pluspunten
Snel en vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenNiet