Pluspunten
Klantgericht , vriendelijk en kundig personeel
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Klantvriendelijk en alles gaat in overleg.
Pluspunten
Gemoedelijke sfeer, fijne service en netjes!
VerbeterpuntenMisschien handig om een leen auto te hebben bij de filialen.
Pluspunten
Ik kwam binnen om een afspraak te plannen maar mijn auto werd meteen gerepareerd. Super vriendelijke mensen en prima prijs!
Pluspunten
Ze zijn Allemaal klantvriendelijk,de sfeer is ook prima !!!
Pluspunten
Klantvriendelijk Duidelijke prijsafspraken Dus geen verassingen
Pluspunten
Mijn wat oudere peugeot 206 gebracht voor een apk en klein onderhoud. Werd dezelfde ochtend nog gebeld met wat gebreken en kreeg meteen voor alles een offerte. Top! Dezelfde dag nog alle reparaties uitgevoerd en bij het afhalen van mijn auto kreeg ik eerlijk advies van de monteur ter plekke over aandachtspunten aan mijn auto. Niemand probeert je hier een oor aan te naaien.
VerbeterpuntenHet enige minpuntje dat ik zou kunnen bedenken is dat ik niet gebeld werd toen mijn auto klaar was.
Pluspunten
Oplossingsgericht Klantvriendelijk Snel Professioneel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Echt top service. Grote beurt + APK perfect uitgevoerd. De eigenaar was bijzonder hartelijk en nam echt de tijd voor je.
VerbeterpuntenAls jullie deze service zo houden dan blijf ik klant en zal ik anderen jullie ook aanbevelen.
Pluspunten
Snelle en uitstekende service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bij aflevering 5 ltr ruitenvloeistof gekregen als goedmakertje.
VerbeterpuntenAfspraak is afspraak. Wel een afspraak herinnering sturen. Maar op de dag zelf doodleuk komen met de mededeling dat de bestelde winterbanden er niet zijn. Geen verontschuldiging. Dus een nieuwe afspraak moeten maken. Ze hebben geen idee wat dat voor invloed heeft op ondernemers die zelf een volle agenda hebben.
Pluspunten
Pluspunten
Klantvriendelijk, punctueel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle [re]actie na onduidelijke afspraak
Pluspunten
Gemotiveerde vakmensen die je echt goed en graag helpen
Pluspunten
Verbeterpuntenprognose kwik-fit koppakking stuk. Uiteindelijke prognose bij andere garage kleppendeksel lekt. Dit is een compleet verkeerde diagnose van kwik-fit wat erg slecht is.
Pluspunten
De dienstverlening van deze vestiging is uitmuntend! Er wordt enorm klantgericht en dus oplossingsgericht gewerkt.
Pluspunten
Aardig personeel Alles was uitgelegd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
doen hun werk snel en goed en denken met je mee en zijn vriendelijk tegen over de klant
VerbeterpuntenGa zo door en de koffie is ook lekker
Pluspunten
Snel en vriendelijk geholpen. Lekkere koffie.
VerbeterpuntenIk miste een kapstok in de balieruimte.
Pluspunten
Goeie, snelle service.
Verbeterpuntenga zo door!!